Magdalena Różczka

7,0
17 555 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Magdalena Różczka

Ani nie jest wybitnie ładna, ani nie umie zbyt dobrze grać. Drażni mnie niesamowicie. Bez względu czy oglądam "Czas honoru" czy "Lejdis" czy "Lekarzy" jej osoba zawsze mi jakoś nie do końca pasuje do postaci.
Ale niestety ma już wyrobione nazwisko i nadzieja że nie będziemy jej zbyt często oglądac jest nikła :(

pafffcio86

otototo!!! moze i jest calkiem nawet ladna, ale gra wszedzie tak samo - jak dla mnie okropnie sztucznie i dokladnie tak jak mowisz, "jej osoba zawsze mi jakoś nie do końca pasuje do postac" - najczesciej w ogole mi nie pasuje, jedynie w usta usta mi odpowiadala grajac Julie i najlepiej by bylo, gdyby to byla jedyna rola w jej zyciu :D

pahero

No panowie widze w koncu jakies madre slowa na forum. Zgadzam sie w 100%.

jankielek93

Mnie również denerwuje strasznie. Jak ją widzę to mam ochotę co rozwalić, najchętniej dziury pięścią powybijać w ścianie z g/k, na szczęście panuję nad emocjami.

ateistyczny

Kurczę ja mam właśnie takie dziwne zdanie o niej. Z jednej strony to tak jakby w ogóle nie grała w Lekarzach albo w Czasie honoru tylko stała przed kamerą, ale z drugiej strony nieźle mnie zaskoczyła w Lejdis albo Belcanto. Naprawde podobała mi się Lejdis jej rola, to jak to zrobiła i jak pokazała, w Belcanto też bardzo ciekawie. Wydaje mi się, że to nie jej wina jak gra, może jej to ktos utrudnia, ktoś ją inaczej pokazuje. W tych serialach to wszystko szybko, byle jak sie robi i nie mysli o tym jaka aktor sobie wyrabia opinie. Często jest tak, że aktora wręcz zmuszają do słabszej gry, bo tego "wymaga" oglądalność. Także nie wiem, ja ją ciągle obserwuje.

prix22

brzydka,głupia nie umie grać.Tyle.

matbla2000

a ja ją lubię bo z Nowej Soli jest a ja 30 km od Nowej Soli mieszkam a aktorką jest dobrą podobała mi się jej rola w Bao babie czyli zielono mi , podobała mi się rola Julity w Samym życiu , rola Matyldy w Rozmowach Nocą i teraz mi się podoba w lekarzach

pafffcio86

lubię to :)

pafffcio86

Szczera prawda. Nie dość że brzydka to jeszcze nie umie grać. Wyjątkowo jej nie lubię...

użytkownik usunięty
pafffcio86

Mi też się nie podoba ani aktorsko ani jako kobieta jeszcze ta reklama Play się nią zachwyca jakby była jakaś pięknością chyba najdurniejsza reklama Play z wszystkich

Tak ją wymalowali, że wyglądała ładnie

pafffcio86

ciesze sie, ze nie tylko ja tak uwazam!! XDD

pafffcio86

Podpisuje się rekoma i nogamii nie lubie tej p.izdy drażni mnie w chu...i taa morda zakazanaa...masakra...