Przykro mi wygłaszać takie opinie LECZ wielu ludzi w Polsce zapomina iż osoba MEDIALNA może a wręcz powinna podlegać krytyce "publiczności"...wszędzie na świecie jest to uważane za całkowicie normalne (to tak na wstępie jakby ktoś miałby ochotę mnie zwyzywać).
Schejbal jest po prostu brzydka...niewiem jak taki typ "urody" może przypaść komuś do gustu , wygląda jak rasowy GOBLIN.Może i ciało ma fajne ale urodę ocenia się głównie pod kątem twarzy która w tym przypadku delikatnie mówiąc nie "wypada" najlepiej.
Do tego ta "aktoreczka" ma strasznie podły charakterek co dało się poznać już po jej pierwszych rolach w Fali Zbrodni...już wtedy zaczęła sama siebie uważać za "rozchwytywaną piękność" , a po "szpilkach" udaje jakby pana Boga za nogi złapała.
Ponoć nawet przy make-upie się pulta , pewnie myśli że szpachla pudru jej zmniejszy kinola...
Szczerze jest to jedna z Polskich aktorek których nie trawię najbardziej... powiem nawet że Cichopek przy niej to jak Dąb przy kasztanie zarówno pod kątem wyglądu jak i charakteru...aktorsko minimalna różnica.
Jeszcze raz powtórzę...Osoba medialna może a wręcz powinna podlegać krytyce widowni ! więc krótko mówiąc... nie lubię jej , niewiem dlaczego promuje się taką miernotę , gdyby to chociaż ładne było...
Większość mężczyzn woli kobiety o dziecięcych twarzach i "wklęsłych" nosach, nie wiem czemu tak twierdzisz, wg. mnie Magda Shejbal wygląda ślicznie (BA, jedna z najpiękniejszych kobiet świata), ale o gustach się nie dyskutuje, bo ja na ten przykład nie lubię urody Megan Fox czy Angoliny Jolie, ale nie wypisuje głupich tematów o tym.
"....(BA, jedna z najpiękniejszych kobiet świata)...." że co się pytam, ty chyba za wzorzec masz swoją babcię ;/???