Magdalena Schejbal

Magdalena Ewa Schejbal

6,7
4 016 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Magdalena Schejbal

Drażni :/
Jest w niej coś bardzo wkurzającego i odpychającego wrrrrr. W dodatku niestety coraz częściej ją można oglądać ...

hm_21

Uroda jest kwestią względną..to co się innym nie podoba dla jeszcze innych może być cudem skończonym. To prawda. Magda nie ma oczywistej urody ale uwierz mi, że znajdzie się niejeden koneser jej wyglądu.

hm_21

Z pewnością znajdzie się jakiś koneser jej urody,aczkolwiek drażni mnie,że kobieta o tak mało oczywistej urodzie gra role w której to każdy facet na nią leci. W realnym świecie to kobieta grająca jej matkę miałaby większe powodzenie :)

Ellemelle

To prawda :]

hm_21

Masz rację, Ellemelle - dokładnie to samo pomyślałam, gdy zobaczyłam pierwszy odcinek ,,Szpilek na Giewoncie" ! Brzydka to w jej wypadku mało powiedziane - ona jest OHYDNA ! Zakładając, że ma nawet talent aktorski (czego ja absolutnie nie dostrzegam), niechby sobie grała jakieś role nie wymagające urody, ale skoro Ewa Drawska ma być z założenia postacią atrakcyjną dla mężczyzn, to sorry, ale... chyba ten co ją obsadził ma kłopoty ze wzrokiem !

Natka_Rybicka

Zgadzam się z masachiko i jeśli aż tak was drażni uroda tej aktorki to może po prostu nie oglądajcie filmów i seriali z jej udziałem? Zaoszczędzicie sobie nie przyjemnego widoku i rozmyślania "Jak ktoś brzydszy ode mnie może się pokazywać w telewizji?".
Według mnie Magdalena Schejbal jest tak brzydka że aż ładna.

Pyzaaa33

Trafnie ujęte w ostatnim zdaniu Pyzaaa33.

hm_21

Co wy gadacie... mi się podoba... O_O to znaczy że ze mną jest coś nie tak czy z wami? Pewnie zwami... jest w moim guście ^^ "Natka_Rybicka " ChillOut... co za flame :P skąd ta agresja.

Royalowy

Skąd ta agresja ? Już Ci mówię: stąd, że denerwuje mnie, że najładniejsze aktorki grają często drugoplanowe role a takie pasztety dostaja zwykle główne :/

Natka_Rybicka

Dokladnie :)
Zgadzam sie z Natka_Rybicka

Royalowy

Bo te "pasztety" oddają większy realizm odgrywanej roli... drażni mnie jak wszystkie główne bohaterki wyglądają jakby wyszły z Miss Universe.

Royalowy

zgodzę się z moim przedmówcą "Royalowy " , jak dla mnie jest bardzo ładna i ma zaje.biste oczy!! może ktoś mi powie czego u niej brakuje ze tek po niej jedziecie? :/ a moze to wam czegos brakuje?????