Maggie Gyllenhaal

Margaret Ruth Gyllenhaal

7,4
14 017 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maggie Gyllenhaal

w "Mrocznym Rycerzu". Szkoda, że "sami-wiecie-co-się-stało-z-jej-bohaterką". ;)

użytkownik usunięty
Quetzalc0atl

Zagrała znacznie lepiej od Kate Holmes ale jest od niej 100 razy brzydsza, w najnowszym Batmanie wyglądała tragicznie...:((

...ale w końcu liczy się talent:D

Maggie jest o klasę lepsza i piękniejsza od tej sekciary Holmes.Ale ty pewnie wolisz ,kobiety ala Doda ,duże cycki,tona makijażu i tym podobne.

koszmarnie brzydka, jedna z najbrzydszych aktorek jakie ostatnio widziałam... kiedy to się stało, że piękne kobiety przestały grać w Batmanach? Jak w filmie jest śmierć, szaleństwo i kupa testosteronu to musi też być piękna kobieta!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Powinni CI zablokować konto za spamowanie. Właśnie chciałam obejrzeć film, przeglądając przedtem opinie, a tu taki pajac popsuł mi całą przyjemność.

Quetzalc0atl

Taaak - wybranie jej do tej roli było pomyłką. Z resztą-Holmes nie była lepsza.

Achajka_2

Maggie Gyllenhaal jest wspaniała. Świetnie zagrała w "Rycerzu". Co wam się w niej nie podoba?

Quetzalc0atl

ona w TDK to jakies nieporozumienie... Katie Holmes byla bardziej przekonujaca chociaz tez nie najlepsza... "nowa" Rachel wygladala na starsza kolezanke Batmana

white_chocolate

Szczególnie zważając na fakt, że Bale jest od niej starszy... Każda aktorka, która przejmuje rolę po innej aktorce, ma ciężki orzech do zgryzienia, nie jest to jednak powód, aby wieszać na niej wszystkie psy.

Binula

O klase lepsza i piękniejsza od sekciary Holmes.Brawo dla Nolana za wybór.

Karatos

O wiele lepiej zagrała od Katie a niektóre wasze wypowiedzi przyprawiają mnie o mdłości zastanówcie się najpierw co piszecie

CloudStrife

Zgoda zagrała dużo lepiej od Katie, jednak przez jej urodę ( a raczej jej brak ) nie mogłem uwierzyc w jej związek miłosny z Brucem. Ich pocałunek wydawał mi się strasznie sztuczny i bezemocjonalny ( tak jakby Bale chciał go miec już za sobą ). Pocałunek jako takich kochanków powinien wytwarzac pewną aurę, tutaj tego nie było. I nie jest to z mojej strony jakiekolwiek wyżywanie się czy faworyzowanie Katie Holmes, która mi się w ogóle nie podoba, a aktorsko nie dorasta Maggie do pięt. Także postac Rachel Dawes miała pecha : 1. bo została uśmiercona 2. bo zagrały ją dwie aktorki, z których jedna aktorsko była bliska Kasi "Cipochłopek" a w niektórych scenach była podobna do śniętej ryby, zaś druga choc duuuużo lepsza aktorsko była jeszcze brzydsza od poprzedniczki. Pozostaje miec nadzieję, że kolejna ukochana batmana będzie i ładniejsza i lepsza( chociaż dorównująca Gyllenhaal ) aktorsko.