Maggie Gyllenhaal

Margaret Ruth Gyllenhaal

7,4
14 017 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maggie Gyllenhaal

Sadze,że to świetna aktorka (podobnie jak jej brat),dlatego chciałabym abyscie polecili szesnastolatce, czyli mi ciekawe filmiki z jej udziałem :)

użytkownik usunięty
Jagodeczek

sekretarka

he he he też poleciłeś szesnastoletniej dziewczynie film :)
ja też uważam że ten film jest extra (ale nie dla każdego)

?Jagodeczek? Oglądałaś już ?

NASZATA

Nie. Narazie sie przymierzam do Sherrybaby i Przypadku Harolda Cricka :) Sekretarki nie oglądałam....

Jagodeczek

Sherrybaby. Gdyby film wyszedł rok wcześniej, nominacja do Oscara byłaby gwarantowana. Może i sam Oscar. Ale ten rok był ZA mocny.

Howler

Według mnie "Uśmiech Mony Lisy" albo "Sekretarka" ja mam 14 lat i bardzo mi sie podobał ;p

Jagodeczek

Polecam "Przypadek Harolda Cricka". Bardzo interesujący film :)

Jagodeczek

"Donnie Darko" - co prawda, zagrała tam rolę drugoplanową, ale i tak była świetna.

Jagodeczek

Donnie Darko!

Chociaż aktorka rzeczywiście gra tam rolę drugoplanową, to jest to moim zdaniem nalepszy film w jakim zagrała. Film oryginalny i rewelacyjnie wykonany, o niesamowitym klimacie.

Polecam.

Jagodeczek

''World Trade Center'' warto dla niej.
Poza tym ''Przypadek Harolda Cricka'', uroczy film i urocza rola:).

Charlize

mimo iż nie jestem żadnym fanem tejże aktorki czy coś w tym stylu to udało mi sie oglądnąć kilka filmów w których grała , polecam Donnnie Darko , Przypadek Harolda Cricka tez jest fajny , ja sie przymierzam do Sekretarki ale jeśli mam być szczery to nie sądzę że są to filmy dla 16-latki ale i tak wszystko zależy od indywidualnych predyspozycji , Polecam że się tak wyrażę "niegłupim" osobom :)

Jagodeczek

>>>>>>>>>>D O N N I E D A R K O<<<<<<<<<<

aroundthebend

"Uśmiech Mony Lisy" nawet mojemu ojcu się spodobał ten film, a zdarza się to rzadko

Callisto

jak dla mnie rola w ''Mrocznym rycerzu''

Jagodeczek

Z czystym sumieniem mogę polecić epizodzik w "Zakochanym Paryżu". Była absolutnie GENIALNA. Maggie jest na pewno bardzo utalentowaną kobietą.

No_5

,,Mroczny rycerz'',oczywiście.Bardzo naturalnie zagrała.

Lilith_33

na początek ''World Trade Center'' a może potem "Sekretarka"

użytkownik usunięty
CloudStrife

MONA LISA SMILE
MONA LISA SMILE
MONA LISA SMILE!

śliczna!