Sadze,że to świetna aktorka (podobnie jak jej brat),dlatego chciałabym abyscie polecili szesnastolatce, czyli mi ciekawe filmiki z jej udziałem :)
he he he też poleciłeś szesnastoletniej dziewczynie film :)
ja też uważam że ten film jest extra (ale nie dla każdego)
?Jagodeczek? Oglądałaś już ?
Nie. Narazie sie przymierzam do Sherrybaby i Przypadku Harolda Cricka :) Sekretarki nie oglądałam....
Sherrybaby. Gdyby film wyszedł rok wcześniej, nominacja do Oscara byłaby gwarantowana. Może i sam Oscar. Ale ten rok był ZA mocny.
Donnie Darko!
Chociaż aktorka rzeczywiście gra tam rolę drugoplanową, to jest to moim zdaniem nalepszy film w jakim zagrała. Film oryginalny i rewelacyjnie wykonany, o niesamowitym klimacie.
Polecam.
''World Trade Center'' warto dla niej.
Poza tym ''Przypadek Harolda Cricka'', uroczy film i urocza rola:).
mimo iż nie jestem żadnym fanem tejże aktorki czy coś w tym stylu to udało mi sie oglądnąć kilka filmów w których grała , polecam Donnnie Darko , Przypadek Harolda Cricka tez jest fajny , ja sie przymierzam do Sekretarki ale jeśli mam być szczery to nie sądzę że są to filmy dla 16-latki ale i tak wszystko zależy od indywidualnych predyspozycji , Polecam że się tak wyrażę "niegłupim" osobom :)
Z czystym sumieniem mogę polecić epizodzik w "Zakochanym Paryżu". Była absolutnie GENIALNA. Maggie jest na pewno bardzo utalentowaną kobietą.