Maggie Gyllenhaal

Margaret Ruth Gyllenhaal

7,4
14 017 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maggie Gyllenhaal

Od tej głupiej scjentoloszki.O wiele ładniejsza ,i o wiele bardziej utalentowana.Brawa Dla Nolana za wybór.Po prostu przwyrzsza o kilkadziesiąt klas tą Holmes.Brawa.

Karatos

buahahahah bo tatuś jest reżyserem tylko dlatego ona niech się zajmie sadzeniem marchewki a co do holmes to ona taka sama mogłyby razem jakąś farmę założyć

Karatos

eeee...
ona to się nadaje do ról, takich jak w filmie 'Sekretarka', chora, prosta dziewucha z sąsiedztwa... kobieta batmana, powinna mieć w sobie, chociaż gram zmysłowości, a ona, ma wstrętny głos, i kiedy tak oglądałam 'Mrocznego rycerza' (w ogóle to byl mega ZONK, kiedy ją tam zobaczyłam =p) w scenie, gdy uwieziona, po raz ostatni, chciała wyznać coś ukochanemu aka dwie twarze, miałam wrażenie, że zaraz wypali; YES, I'M YOUR SECRETARY! Ha, ha!

co_za_dno

Buahahaha fajne komentarze:D:D.Jak już mam wybierać to wolę Maggie, bo ta Holmes to w ogóle jakaś taka nie dorobiona jest i jak dla mnie to nie umie grać..Tak więc cieszę się, że oglądając film zobaczyłam kogoś nowego.Holmes na tyle źle zagrała tę rolę, że tylko ją zmienili w obecnym Batmanie na inną aktorkę-reszta została po staremu(powinno jej to trochę dać do myślenia).A jak już się tak całkiem przyczepiać to tej Gyllenhaal to też nie lubię.I jak tu już wcześniej napisano nie na w sobie za grosz zmysłowości,strasznie przeciętna, taka ciota trochę...

A tak w ogóle to najlepszy z nich wszystkich był Joker:):)Przynajmniej ja się tam w nim na zabój zakochałam :D:*:*:*:*:*

lilou90

>>taka ciota trochę

chyba chodziło Ci o 'dupę wołową' tudzież ofiarę losu... ciota, to chyba w ogóle nie trafione określenie :) mimo, że w podstawówce tak dzieci potrafią do siebie mówić =p

co_za_dno

Hmm..czy ja wiem..no taka ciota w sęsie ciota..:D:D Taka niedoje***a trochę.Zero kobiecości, wygląd też taki o..no i całować nie umie:D:D
Jak czytałam jak to ją Heath uratował przed jakimś tam pożarem i z wdzięczności aż go ucałowała a ten stwierdził, że ''twój brat lepiej całuje'' to myślałam, że padnę ze śmiechu...Swoją drogą na jej miejscu spiekłabym taką banię, że tyle by mnie widzieli no ale...

lilou90

ciota o kobiecie hetero, tak czy srak... brzmi idiotycznie =p
i to nie to samo, o -niedojebana :D

pozdrawiam :)

co_za_dno

Buahahaha oj tam się czepiasz ..:P:P
Ale jakby nie patrzył-niedojebana jest:D
Elo :P:P:P:P:P

lilou90

Ale nie niedojebana w sęsie niedojebana, bo dzieciaka ma tylko wiesz..:D:D:P:P

lilou90

We wszystkich Batmanach dziewczyny Wayne'a grane były przez piękne aktorki a Nolan do TDK wybrał kaszalota... Nie mogłem patrzeć na ten pasztet. Na paskudną twarz i obrzydliwe obwisłe policzki. Z której jamy ten smok wyleciał?

scarecrow_5

Może mu w łapę dała, żeby ją zaangażował? :D:P:D:P

lilou90

No a ten głos to już w ogóle śmiech na sali..:D W scenie gdzie jest uwięziona z Dentem i zaczyna coś mu tak mówić to normalnie skrzeczy jak wiedźma jakaś...to nie było smaczne..:D:D:D:D:P:P:P

lilou90

Po waszych wypowiedziach wnioskuję że jesteście tak niedorozwinięci i ograniczeni, że jak 3 nakręcą to powiecie że powinna znowu grać Maggie (po mimo tego bohaterka którą gra zginęła) bo nowa aktorka wam nie będzie pasować

CloudStrife

w dupę sobie wsadź owe dwa przymiotniki, bo ślepym być trzeba, aby nie zauważyć, że owa aktorka, nie jest taka, jak większość obsadzanych w takiej roli kobiet. może właśnie obserwujemy jakiś przewrót kulturowy tudzież inną rewolucję seksualną, ale póki co, widz dostał coś innego i będzie to krytykował, bo takie jego święte prawo.

co_za_dno

Masz na mysli Katie Holmes? Że Maggie jrst ładniejsza ? maggie to smok - Nolan był pijany jak brał ją do obsady .

Karatos

Chyba żartujesz pisząc, że jest ładniejsza od Holmes...

Awgwa

Każdy ma prawo do krytyki, ale w aktorstwie uroda nie jest najważniejsza tylko gra.Dla mnie Maggie zagrała o niebo lepiej od Holmes.