Maggie Gyllenhaal

Margaret Ruth Gyllenhaal

7,4
14 017 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maggie Gyllenhaal

Jestem pewien, że Maggie Gyllenhaal ma polskie korzenie, stwierdzam właśnie po typie urody. Polki są najładniejsze, tak więc ta pani też musi być Polką tyle, że nie zdaje sobie z tego sprawy. Pewnie jej przodkowie byli emigrantami z Polski. Jezeli mój post był odkrywczy to bardzo się cieszę.

kassar

Panie antropologu,ojca ma z pochodzenia Szweda,matkę żydówkę.

tryglav

Może wyemigrował w czasie potopu do Szwecji ;)

milek29a

Matka Meggie Naomi Achs jest żydówka z NY,ojciec jest potomkiem szwedzkich emigrantów,jego pra pra..dziadek Nils Gunnesson Haal został nobilitowany w 1652 przez królową Krystyne i nadano mu nazwisko Gyllenhaal

tryglav

Ona jest naprawde intrygującą postacią jeśli chodzi o urodę. Raz wygląda pięknie a raz tragicznie, że aż sie wymiotowac chce. Ale to chyba tylko podkreśla jej wszechstronność :)

Vangelis7

Polki sa ladne a ona ma twarz wiesniaczki odciagnietej od pluga... w Batmanie to jakies wogole nieporozumienie...okropna,grubianska,pospolita twarz...coz takie skojarzenia mi sie nasowaja wspominajac chocby piekna Kim Basinger.Kiedys aktorki musialy byc wyjatkowe teraz widze ze im brzydsze tyn "lepsze"

Persefona87

Hmm, piękna Kim Basinger... Całkiem przeciętna jest uroda Kim moim zdaniem,
natomiast Gyllenhaal mi się bardziej podoba, widać różne gusta. Tyle, że ja
nie wypisuje na stronie Basinger, że ma szpetną twarz... Trochę kultury
trzeba mieć. Na ulicy też podchodzisz do ludzi i mówisz do nich, że są
brzydcy?

Redrum

forum to nie ulica ..tutaj kazdy moze wyrazic swoja opinie na temat czegos...od tego jest...w zyciu realnym jak wymaga tego sytuacja to tez jestem w stanie powiedziec szczerze co mysle...mamy wolnosc slowa... stwierdzenie ze ktos ma twarz jak wiesniaczka jest brakiem kultury>? ok ujme to w inny sposob...nie ma szlachetnych rysow twarzy-dostojnosci a taka powinna byc aktorka... i to jest moje zdanie...jak dalej nie wiadomo co mam na mysli to zestaw sobie jej fote z fota mlodej Liz Taylor lub Audrey Hepburn...zwykle nie rozpisuje sie tu na temat czyjegos wygladu ale jak ja zobaczylam w Batmanie w ktorym robili z niej jakas unikatowa pieknosc a w kazdym ujeciu przypominala mi pania Dorotke z warzywniaka to bylam w ciezkim szoku...teraz widze ze wiele osob tez ma podobne odczycia jak ja...Tobie sie podoba...i ma prawo...ile ludzi na ziemi tyle opinii

Persefona87

Twarz jak wiesniaczka - nie wiem, co to znaczy. Rozumiem, ze zrobilas rozeznanie w okolicy i uroda Twoja oraz Twoich znajomych pasuje do kanonu reprezentowanego przez Maggie.

Persefona87

Kobieto, w tym wieku takie błędy... Poza tym poziom wypowiedzi godny wieśniaczki odciągniętej od pługa. Moje gratulacje.

Binula

bidula jak sprawia ci frajde szukanie bledow to idz na polonistyke...a moze na niej juz jestes? hehe
nie przynos pracy do domu wiec xD
a kim ty jestes zeby oceniac czyjs poziom?

Persefona87

Typowa odpowiedź osoby, która wie, że ktoś ma rację, ale nie potrafi się do tego przyznać. Zamiast mi radzić pójście na polonistykę, lepiej spojrzeć na siebie i zainwestować w słownik bądź parę godzin nauki ortografii zamiast pisania prostackich postów o osobach, których się nawet nie zna. Jestem, tak jak Ty, uczestnikiem tego forum i kiedy widzę chamskie wypowiedzi, mam prawo reagować. Myślę, że to naturalny odruch choćby średnio inteligentnego obywatela.
Poza tym mam nick Binula, nie bidula.

Persefona87

aktorka musi miec szlachetne rysy twarzy?... to równie dobrze każda aktorka nie może miec plastikowej gęby typu Basinger i opalonej skóry, bo to tez jest wieśniackie( w dawnych czasach opalone były wieśniaczki, a damy zawsze były blade);

Megan Fox to dopiero nie pasuje na aktorkę...

CristineHolly

ja jestem fanka starego kina i w starych filmach nie bylo kiedys brzydkich akorek...wszytskie wygladaly dostojnie i jak boginie (utalentowane) z tym CZYMS przez co zdawaly sie byc nieosiagalne dla potencjalnego zjadacza chleba...mialo to swoj czar , magie niedostepnosc i sens...teraz to wszytsko sie jakos zatracilo i w filmach ogladamy no coz nie dokoncze...
Kim Basinger ma plastikowwa gebe?nie ejstem jej fanka ale jakos przypomina mi dawne boginie kina...ma w sobie ta klase...takie mam odczucie
kolor skory to jest tylko moda ktora sie zmienia i ktora akceptuje ale
jakos nie pochwalam mody na brzydkie aktorki....dziwny przyklad
Megan Fox...gdyby odrzucic jej wulgarnosc...sposob bycia i zapomniec o tym ze tak naprawede nic soba nie reprezentuje jak najbardziej pasuje na aktorke...nie pamietam kiedy widzialam tak piekna kobiete na ulicy

Persefona87

No widzisz, dochodzimy tu do kwestii gustu. Dla mnie o wiele ładniejsza od Megan jest Scarlett Johansson, która się nie podoba masie ludzi. Nie należy tak uogólniać.

Persefona87

Ty jestes fanka bajek. Kino porusza rozne zagadnienia, zawsze poruszalo. To ze Ty mianem starego kina okreslasz kilka(nascie, dziesiat) filmow, ktore widzialas z danego okresu nie oznacza, ze nie istnialy wtedy inne nurty ani tez ze brzydkie aktorki nie wystepowaly w filmach.Jesli rezyser opowiada historie osoby zdeformowanej to na ekranie osoba zdeformowana pokazuje. Bardzo dobrze, ze tresc filmow nie jest ograniczana przez kanony piekna, wowczas nie byloby to juz odzwierciedlenie swiata rzeczywistego, a o to chodzi(rowniez). Bez tego filmy nie sa wiarygodne - przykladem chociazby Monster z Charlize Theron, ktora dala sie oszpecic dla roli. Wyszlo swietnie. Rozszerz nieco zakres zainteresowan - naprawde skorzystasz.

użytkownik usunięty
Persefona87

Kiedyś aktorki musiały być wyjątkowe? A co to za bzdura? Wygląd w aktorstwie jest sprawą drugorzędną, bo tu liczy się talent i umiejętności. Piękne to powinny być modelki, aktorka może sobie być szkaradna, byle potrafiła grać.

Prawda jest taka, że w Hollywood pierwszorzędne jest pochodzenie, a nie uroda czy umiejętności.

Persefona87

Meggie jest o niebo ładniejsza od polskich ksiezniczek ! ! !

użytkownik usunięty
kassar

czy ona jest aż taka piękna? Nie.

No pewnie,że nie.
Przeciętna kobitka...

Az tak piekna jak polki ????? nie schlebiajcie sobie wiedźmy ,,, jest o wiele lepsza pod kazdym wzgledem od zgniłych polakich facetek

kassar

Jej matka jest córką polsko-rosyjskich Żydów.

kassar

hahahahahahahhahahahahahahahhahahahahah