Maggie Gyllenhaal

Margaret Ruth Gyllenhaal

7,4
14 017 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maggie Gyllenhaal

W pozytywnym znaczeniu tego słowa. WYJĄTKOWO utalentowana i bardzo, bardzo, bardzo dobra aktorka i bardzo ładna. Czego się jej czepiacie?????? Czego, czego, czego????? Odpowiedź prosta: z zazdrości. Jak można komuś tak zazdrościć, ja nie rozumiem. Wcale nie jest brzydka jest wyjątkowo ładna!!!!! Lepiej spójrzcie na siebie, pięknisie!!!!!!! Zamknijcie paszczuły i odwalcie się od niej!!!!! Przestańcie tak zazdrościć, bo wam jeszcze wątroba pęknie!!!!

scarlet147

Masz rację co do Maggie, w stu procentach. Ale po co te krzyki? Nigdy nie kłóć się z głupkami, bo najpierw sprowadzą Cię do swojego poziomu, a potem pokonają na własnym terytorium. Kinomani z nich jak z mysiej gwizdy szpilka do patefonu, jest z kogo się pośmiać.

angeldog

"Kinomani z nich jak z mysiej gwizdy szpilka do patefonu", ja to chyba gdzieś zapiszę :D

Byłam szczerze zdziwiona, gdy weszłam na forum i zobaczyłam aż tyle negatywnych ocen. Maggie absolutnie skradła moje serce, pierwszym jej uśmiechem jaki zobaczyłam na ekranie.

Naprawdę nie rozumiem, ludzie spodziewają się, że w filmach zobaczą wyłącznie wyfotoszopowane supermodelki? Aktorów skrojonych na jedną i tą samą, nieosiągalną miarę? W prawdziwym życiu tak nie ma, ludzie w porównaniu z tymi wygórowanymi standardami są "brzydcy". I właśnie dlatego są piękni :P

scarlet147

ja uważam, że Maggie jest bardzo utalentowana - jej zdolności aktorskie nie są jakieś wybitne. są po prostu bardzo dobre. jest też bardzo inteligentna: na Columbia University nie przyjmują byle kogo.
tak nikę2107 zdziwiły mnie te wszystkie negatywne komentarze, zwłaszcza dotyczące te jej urody. maggie gyllenhaal nie jest jakąś nieskończoną pięknością, boginią czy coś, ale i tak jest bardzo ładna. jest prześliczna! i nie zgodziłabym się z Tobą do stwierdzenia, że zazdroszczą. po prostu Polacy lubią hejtować i nie mają w tym umiaru. w każdym razie ja uważam, że Maggie Gyllenhaal jest bardzo utalentowana (podobała mi się w roli tytułowej sekretarki), bardzo inteligentna i bardzo ładna.
pod tymi względami jej brat jest bardzo do niej podobny.