Maggie Gyllenhaal

Margaret Ruth Gyllenhaal

7,4
14 017 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maggie Gyllenhaal
ana_lucia_cortez

Myślę że najważniejsze jest to jak grała,a nie jak wyglądała.
Na 40-stkę? Czy ja wiem...aż tak dużo bym nie dała.

Lilith_33

Moim zdaniem wazne jest jak wygladala, jak Joker w filmie nazwal ja "pieknoscia" myslalem, ze skoncze w tej chwili ogladac film. Coraz gorsze aktorki biora do takich ról :p

bimberro

Ja miałem takie same odczucia po tej kwestii, bez obrazy dla fanów ale to jest najbrzydsza aktorka jaką widziałem, jest po prostu paskudna, ohydna, okropna chociaż aktorsko była lepsza od holmes to jej też nie mogłem zdzierżyc powinni wziąc kogoś ładniejszego bo to jest po prostu potwór zresztą k.holmes też ładna nie jest

ana_lucia_cortez

W Mrocznym Rycerzu to ona mi normalnie Księżniczkę Leia przypominała :) Dosłownie Carrie Fisher ćwierć wieku temu :)
Moim zdaniem nieźle pasowała i zagrałą rolę pani prokurator i na pewno lepiej niż K.Holmes (której osobiście ze względu na styl grania nie znoszę ;)) ale zgodzę się że najpiękniejsza to nie jest ;)
No nic trzeba poczekać na nowego Batmana z nadzieją że tym razem ładniejsze aktorki dobiorą :) ATSD ciekawe kto by został teraz CatWoman U Nolana :)

Guliwer_2

Wy byście ładniej na scenie wyglądali.
A Catwoman powinien zagrać leobonhart pokazał by jak wygląda ładna panienka:)

CloudStrife

Ha-ha-ha ale śmieszne, rachel mcadams dużo bardziej by się nadała niż ten maszkaron maggie gyllenhaal na rolę rachel dawes, a na catwoman nie mam pomysłu na pewno nie ja w każdym razie xD dziwnie by to wyglądało jakby taki paker jak ja brykał przebrany za panienkę :D

leobonhart

Jak jesteś taki paker to załóż sukienkę i spójrz w lustro wtedy będziesz widział swoje prawdziwe oblicze.

CloudStrife

Cloud, to że ta kobieta nie podoba mi się, a tobie tak nie daje ci powodu żeby mnie atakowac naucz się trochę tolerancji

leobonhart

Maszkaron, ohyda, paskuda, okropna, najbrzydsza, ale jak Tobie ktoś coś powie to: "nie masz powodu żeby mnie atakować". Jeszcze o jakiejś tolerancji wspominasz...

ana_lucia_cortez

Rzeczywiście nie pasowała, zwykle nie oceniam aktorów w filmach po wyglądzie, ale ona ma tak oryginalne rysy twarzy, że po prostu nie pasuje na dziewczynę superbohatera. Budzi zbyt wiele sprzeczności, ktoś powie że jest ładna, ktoś inny że brzydka, a ta postać ma głównie za zadanie stać, uśmiechać się i ładnie wyglądać. Mogłabym napisać inaczej, że pora coś zmienić, przełamać schematy, ale ja tam bym nie chciała żeby Batmana zagrał np. Steve Buscemi, jeśli mogę zrobić takie porównanie.
Co nie oznacza, że można nazywać ją maszkarą, ohydną i najbrzydszą kobietą na świecie. Moim zdaniem nie jest brzydka, tylko po prostu oryginalna i tyle, ładna na swój sposób. Poza tym i tak przewyższa tysiąc razy Holmes pod względem aktorskim, a także wg mnie z wyglądu też jest trochę ładniejsza. I też ją lubię, widać radzi sobie i zatrudniają ją pomimo bycia "najbrzydszą kobietą na świecie" ;).

kot_telewizor

Dobra Dolgan wyszedłem na idiotę, przepraszam wszystkich