Maite Perroni

Maitè Perroni Beorlegui

8,2
2 095 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maite Perroni

Zastanawiam się od pewnego czasu nad fenomenem tych podrzędnych aktorzyn z serialu Zbuntowani.Ta kobieta ma średnią ocen wyższą niż Helen Mirren,Ziyi Zhang czy Sophie Marceou chociaż najambitniejszą produkcją w jakiej zagrała to jakiś nudny tesiemiec,który nie wiadomo dla czego ma ocenę 9,91.Czy tylko mnie to dziwi?A to że jest znana jako tako w Meksyku,cóż tam jest jak na Disney Channel.Aby zostać sławną nie trzeba mieć talentu i panna Perroni jest tego doskonałym przykładem.

wojciechcejrowski02

no z pewnością nie jest jakąś fenomenalna aktorką i nie jest najlepsza. Ale fajnie się na nia patrzy, jest sympatyczna w mediach, lubię serial Nie igraj z aniołem z nią, poprostu wciąga:)

Szmminka

a oglądałeś/aś MP, że mówisz,że to nudny tasiemiec? Założe się, że nie. A ja oglądam i muszę przyznać, że zasługuje na taką średnią jaką ma. Jest świetna, a Maite zagrała na wysokim poziomie.

Portirroni_xD

Oglądałem na you tube.Nie cały serial ale wiele fragmentów,przede wszystkim te w których grała Maite.Aktorsko panny Perroni nie odbiega zbytnio od poziomu innych aktorek z tego serialu.Jest zwyczajną senioritą z zaszklonymi oczkami i głosikiem podłamanym od udawanego wzruszenia.Czyli typową telenowelową aktorą która ma trudności z wczuciem się w role.Na przyszłość radzę ci dobrze dziewczynko,lepiej nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia.

wojciechcejrowski02

Widzę, że kolega ma wiele czasu, skoro połowę poświęca na rzeczy, którego go kompletnie nie interesują. Możesz czas zająć się własnym życiem?

Twoje wypowiedzi, kilkukrotnie powtarzanie tych samym, dosyć zabawnych argumentów znudziły mnie. Dotychczas Maite miała okazję wcielić się w cztery zupełnie różne postacie, ale za każdym razem pokazała zupełnie inne oblicze. Była pobożną, wielkoduszną Lupitą, pełną fobii May, wulgarną prostaczką w CCEA i silną kobietą po przejściach w Mi Pecado. W każdą z tych postaci wcieliła się znakomicie, a w Mi Pecado przeszła samą siebie, dostała wielki bagaż na plecy i wywiązała się z zadania. Propozycji także nie brakuje, bo producenci są zachwyceni. Tylko, że Ty jesteś uprzedzony do gatunku telenoweli, więc nic Cibie nie przekona. Ja nie twierdzę, że to najambitniejszy gatunek telewizyjny, ale aktorka w tego typ produkcjach, a zwłaszcza protagonistka musi się wypłakać, nacierpieć i wykrzyczeć, a nie każdy wie co to ukazywanie emocji, zwłaszcza tych negatywnych. Osobiście życzę Maite czegoś więcej niż telenowele, bo dziewczyna ma potencjał, który niejednokrotnie pokazała.

Wiem jednak, że pan "Ja wszystko wiem najlepiej" się ze mną nie zgodzi, jakoś to przeżyję.

Na przyszłość radzę, abyś poczytał o terminie dyskusja i nikomu nie zakazywał możliwości wypowiedzenia się.

wojciechcejrowski02

Im częściej czytam twoje(wojciechcejrowski02) wypowiedzi tym bardziej stwierdzam ,że uwielbiasz mącić.Napisałeś aby nie wypowiadać się na temat o których nie ma sie pojecia....przypominam ci że to forum dla kazdego,każdy może pisać co chce,ale nie zaszkodziłoby żebyś okazał trochę kultury już któryś raz z kolei komentujesz tą aktorkę najwidoczniej nie lubisz jej powiem ci ze wystarczyłoby gdybyś napisał co myslisz na dany temat nie koniecznie musisz obrazac dziewczyny piszące tutaj...to twoja sprawa ze lubisz innych aktorów i inne kino!Tasiemce....marna aktorka.......wporzadku to ty tak myslisz .Jak ci sie nie podoba to nie ogladaj tasiemców na youtube i bedzie po sprawie...