Jeżeli już tak bardzo podoba wam się ta beznadziejna aktorka rodem z dennych meksykańskich serialików to trudno - wasza sprawa. Ale żeby tak się ekscytować i podniecać tym, że ktoś jej nie lubi i bronić jej tak jakby to była wasza rodzina czy przyjaciółka to jest naprawdę jakaś patologia... Jedyne co może was usprawiedliwiać to wasz wiek - zapewne większość z was to dziewczynki w wieku 11-13 lat, a to jest najgłupszy wiek...
.. ja mam 20 lat! i niw wstydze sie ze ogladam seriale sa fajne a tym bardziej meksykanskie! i odwal sie od May.
Masz 20 lat i lubisz naiwne, meksykańskie szmiry ? W takim razie szczerze ci współczuję, dziewczyno... I radzę jak najszybciej udać się do psychiatry - ze zdrowiem nie ma żartów, a każda choroba wcześnie wykryta zwiększa szanse na wyleczenie lub choćby częściową poprawę...
Ja mam 14 lat ok to moze jestem mloda i glupia , ale film /nie igraj z aniołem ogląda zarówno jak i moja siostra ktora ma 25 lat oraz moja mama i wgl kto ci dal takie prawo obrażac kogos ze powinien sie leczyc?Powiem ci tylko , jestem nie kultularna i nie wiem ile masz lat ale myslisz ze jezeli jestees starsza to zwojujesz swiat.To jest moje zdanie , jak sie komus nie podoba to trudno . pzdr dla zbuntowanej;)
a i jescze cos , odnosi sie to do komentarza do zbuntowanej nie mozna napiasac , że film jestnaiwny , ponieważ naiwy moze byc czlowiek.Prosze poczytać słownik
aha , a i sorki ze pisałam tak przeciagając wyrazy , ale pisalo mi ze komentarz jest za krotki i musialam to jakas przedluzyc:)
wiecie co ja myślę że nie ma się co przejmować takimi dennymi komentarzami, jak pojawią się kolejne to po prostu trzeba je zignorować i nie wdawać w jakieś głupie dyskusje bo to nie ma sensu, jak ktoś pisze takie komentarze to wiadomo że ma jakieś problemy ze sobą i potrzebuje jakoś odreagować
Przyznam się, że czasem oglądam ten durny serial 'Zbuntowani' - dlaczego? Bo można się pośmiać z niektórych tekstów, tej ich sztucznej gry, naiwności i płaczu. A Maite - najzwyczajniej w świecie wzbudza we mnie sympatię. Rozumiem, że niektórych może ona irytować - mnie także irytują niektóre osoby z tzw. 'szołbiznesu', ale nie atakuję ludzi którzy takowych lubią, bo to na poziomie przedszkola.
Jeśli dziewczyna Cię wkurza - w porządku, skrytykuj ją, jej grę (bo to portal w którym m.in. wyraża się swoja opinię na temat ludzi kina), ale dajże spokój ludziom, którzy się z Twoim zdaniem nie zgadzają. I nie dziw się im, że ją bronią, bo Ciebie pewnie też wkurzałaby gdyby ktoś tak chamsko (niektóre tematy i komenty tutaj są na poziomie rynsztoku) krytykowałby aktora/aktorkę którą lubisz.
Taka mała rada dla obu stron 'konfliktu': ludzie, więcej luzu...
Mi chodzi o to , że ta "Tereska" nie ma prawa obrazac innych bo co jest starsza i mysli ze co ze blyszczy i jest taka mądra ze moze wszystkich obrazac? Chyba jej sie sni nie mam zamiaru lekcewazyc takich ludzi
A ja jestem facetem który ma 18 lat i się nie wstydzę oglądać za równo Nie igraj z aniołem jak i Sortilegio oraz Mi Pecado które bd emitowane od 15 marca w telewizji tv4 ;] z przyjemnością je wole oglądać od tego polskiego żalu takiego jak : 1 Miłość itp. bynajmniej jest takie moje zdanie ;DD i uważam że Meksykańskie seriale są o wiele razy lepsze od Polskich ;].
Ja też jestem za, dla mnie polskie seriale, no może nie wszystkie, bo zawsze jest jakiś wyjątek od reguły to jakieś dno, czasami zaczynają przypominać Modę na sukces, bo nie widać ich końca.
Cieszę się że się ze mną zgadzacie xD ;)
Właśnie taka jest prawda , a to że jakieś dziecko lub jakaś typowa "pusta blond laska" zazdrości tego że Maite jest ładna i dobrze gra to musi się tutaj wyżalić bo ją bliscy opuścili :].
Kretynka, bezguście i jaka mądra. Pewnie zazdrości i tyle!!!!!!!!!!! Sama idź do psychiatry, chociaż z tego co wiem to świry nie mogą zarabiać w normalnej pracy, bo stanowią zagrożenie dla innych, więc za wizytę niech ci zapłaci mamusia!!!!!!!!!!! Nieżle cię puknęło teresko_jankowska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja mam 15. I co z tego? Wiek się nie liczy idiotko. Jeśli film jest ładny i ciekawy, to się go ogląda. Sama idź do psychiatry...przyda ci się, bo sama powiedziałaś, że to trzeba leczyć ;D Zgadzam się z pozostałymi. Meksykańskie telenowele są milion razy lepsze niż to polskie badziewie zwane 'serialami'. Jestem ciekawa ile ty masz lat, bo twój post świadczy o dosyć niskim poziomem intelektualnym.
Każdy ogląda, to co lubi, o gustach się nie dyskutuje. Każdy jest czyimś fanem, ty na pewno też, więc nie obrażaj tych, którzy lubią Maite bądź innych wspaniałych meksykańskich aktorów.
P.S. BorciX.
Ja też jestem blondynką :D Choć mam nadzieję, że nie pustą ;D
Ale zgadzam się z tobą w 100%, puste to i zazdrosne z tej Tereski.
posłuchaj ja mam18 lat i bardzo lubię May! Uważam, że pięknie śpiewa i jest piękną wręcz śliczną kobietą a w filmach takich ja Nie igraj z aniołem czy Mój grzech zwłaszcza Mój grzech gra swą postać i rolę bardzo!! wzruszająco a kiedy trzeba było potrafiła być ostra, zawzięta innym razem łagodna. Ktoś kto myśli jak ty Tereso potrzebuje dowartościowania bo ma za niską samoocenę i dlatego zaniża wartość innych!!
Zgadzam się zwami wszystkimi oprócz tej całej zakichanej Teresy.
Żal mi cię jaka może być zazdrość, ja mam 16 lat i też oglądam te seriale.