Kiedyś z nudów obejrzałam parę odcinków ,,Zbuntowanych" i muszę przyznać, że chociaż żadna z tych dziewczyn nie grzeszy urodą to ta Maite jest najbrzydsza z nich wszystkich ! Nie to co Klaudusia Halejcio - ślicznotka :*
Nie no kolejna. Co wy kurde, zmówiłyście się, czy co? Fakt, masz lepszy gust, niż twoja poprzedniczka, bo rzeczywiście ta Klaudia jest ładna, ale WCALE nie dorównuje Maite. Zbuntowanych kręcono w latach 2004-06, w tym czasie Maite wyładniała, choć już wtedy była naprawdę piękna. To najładniejsza dziewczyna z serialu. WG mnie żadna polska aktorka mająca mniej-więcej tyle lat co Maite nie może się z nią równać. Dlatego zostaw swoje jakże żałosne komentarze na profilu K. Halejcio.
Postanowiłam opuścić filmweb, ale z ciekawości weszłam sobie na stronę Maite i jak zobaczyłam post założycielki tematu to musiałam odpisać ;D
Uroda Maite jest ponadczasowa, rzadko zdarzają się tak urodziwe dziewczyny. Maite jest pół meksykanką, pół włoszką. Takie połączenie zdarza się bardzo rzadko.. Nie powiem, że Klaudia Halejcio jest brzydka, ale umówmy się - nie posiada ''wybijającej" się urody. Uważam, że Twój post, droga założycielko, jest prowokacją dla fanów Maite, w tym oczywiście dla mnie ;) Bardzo, bardzo, bardzo lubię Maite i uważam, że jest wspaniała. Może podaj trochę argumentów, dlaczego jest ''najbrzydsza z nich wszystkich'' to rozwiniemy tą dyskusję.
Pozdrawiam.
P.S Zgadzam się z Amy95 :)
angelika_kwaśniewska
jesteś taka głupia czy tylko ją udajesz ? Nie znasz osoby, a się wypowiadasz . Ban na ciebie powinie być.
Wypad z tej strony zazdrośnico. Maite jest śliczna, to jedna z najpiękniejszych aktorek meksykańskich.
Pozdrawiam fanów.
Nie wiem kim jesteś, ale nieźe cię w głowę musiało walnąć, że piszesz takie głupoty "fanko, świrów ze złotopolskich"..............
Klaudusia Halejcio? hahaha!! Nie no uhahałam się! A propo twojej Klaudusi to chyba coś ci się pomyliło bo to ona jest tą BRZYDULĄ a nie Maite!
Jeśli obejrzałaś Zbuntowanych to pewne zauważyłaś, że Maite gra tam delikatną i skromną dziewczyne. Dlatego nie pozwalali jej nad dużą ilość kosmetyków,ale czy np tutaj wygląda brzydko: http://republika.pl/blog_ob_4173679/5782813/tr/maite.jpg albo tutaj: http://zadosara.wrzuta.pl/sr/d/9wpz6YOeMSc/maite_perroni Błagam jeśli jesteś już fanką blondynek to chociaż nie obrażaj pięknych czarnowłosych kobiet.
Heheh, Klaudusia jest paskudna, wielka gwiazda jednego, wieśniackiego, serialu ;P
Nikt nie przebije Maite ;)
Nierozumiem twojego komentarza wypowiadasz się na temat Maite,że jest najbrzydsza i przy okazji porównujesz ją do Klaudi.Jak sama zauwarzyłaś widziałaś tylko pare odcinków Rebelde,a jak każda z nas wie tam Maite wygląda skromnie bo gra taką postać.Nie widziałaś jej w innych produkcjach,wiec oceniasz ją nie sprawiedliwie,po zatym porównujesz ją do dziewczyny która jest młodsza i ma całkiem inną urodę.Ja uważam że Maite jest bardzo ładna,natomiast Klaudia posiada swój osobisty urok i również jest b.ładna,jestem osobą obiektywną,ale nie podoba mi się,że mówisz o ładnej dziewczynie brzydal,tym bardziej że to nie jest nawet w połowie prawda....mam wrażenie że jej zazdrościsz urody,masz prawo do swojego zdania ale powinnaś być przy tym bardziej obiektywna.pozdr.