Cześć chcialem napisać do Maite , tylko nie wiem gdzie szukać , znalazłem tam jakieś adresy na które wysłałem. Ale nie wiem czy są one prawidłowe.
Jakby mi ktoś mógł pomoc i podzrzucić jakieś adrsy , bym był bardzo wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam wszystkich fanów Maite , ona jest najlepsza!!!
Raczej Ci się nie uda do nie co kolwiek wysłać ponieważ nie masz jej pewnie prawdziwego adresu zamieszkania i żadne z nas nie może go mieć. chyba że na MyScape <hahaha>. jak chcesz jej coś powiedzieć to jedź do Meksyku ! :) to na pewno Cię wysłucha ;DD
Mógłbyś spróbować przez twittera, choć Maite rzadko się tam pojawia i raczej nie odpisuje fanom, ale możesz próbować, a to jej konto http://twitter.com/MaiteOficial
chcąc do niej napisać musisz wpisać przed wiadomością @MaiteOficial
A to jej facebook: http://www.facebook.com/MaitePerroniB
Dzięki za podpowiedź .
To napisałaś że przed wiadomością napisać @MaiteOficial , tyczy się twittera czy facebooka.
Czyli to trzeba napisać jako temat wiadomości czy co?
Napisz o co z tym chodzi dokładnie.
Pozdrawiam
To tyczyło się twittera.
1. Musisz sobie założyć konto na twitter
2. Kiedy już będziesz je mieć w u góry ekranu pojawia się napis "What’s happening?" pod spodem jest miejsce do pisania wiadomości, teraz musisz wpisać tam @MaiteOficial i spację a w miejsce "What’s happening?" pojawia się napis "Reply to MaiteOficial:" teraz możesz wpisać dalej swoją wiadomość oczywiście po tej spacji nie możesz zapominać też, że nie możesz przekroczyć 140 znaków po napisaniu wiadomości wciskasz TWEET i gotowe
Mam nadzieję, że pomogłam
Pozdrawiam ;) w razie jakiś niejasności pisz śmiało, a spróbuję pomóc
Cześć dzięki za wytłumaczenie -:)
Na razie próbowałem na facebooka , gdyż ją tam znalazłem.
Wysłałem zaproszenie , ale jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi.
Też można było to niej wysłać wiadomość , więc wysłałem.
Tylko ciekawi mnie fakt czy ona to w ogóle przeczyta , czy nie zrobi te ktoś kto opiekuje się jej facebookiem.
Wysłałem też ze 40 wiadomości , do ludzi z Meksyku na facebooku , czy nie mają jakieś rady jak się skontaktować z Maite Perroni , ale na razie czekam na odpowiedź
od nich. Pewnie wydaje ci się do dziwne po co chcę się z nią skontaktować , po prostu bardzo mi na tym zależy , a jest do na razie jedyna opcja.
Choć łatwiej jest z kimś porozmawiać prosto w oczy , bo można od razu wyczuć czy ktoś kłamie , czy nie . Bo pisać można i pisać i tak niewiadomo czy się uda , ale na razie pozostaje mi ta opcja.
Mam nadzieję , że nie bierzesz mnie za jakiegoś świra , mi bardzo zależy , tylko nie wiem jak mam to zrobić.
Szkoda , że nie mieszkam w Meksyku!!!
Jak masz jeszcze jakieś pomysły to pisz.
Pozdrawiam-:)
Cześć dzięki za wytłumaczenie -:)
Na razie próbowałem na facebooka , gdyż ją tam znalazłem.
Wysłałem zaproszenie , ale jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi.
Też można było to niej wysłać wiadomość , więc wysłałem.
Tylko ciekawi mnie fakt czy ona to w ogóle przeczyta , czy nie zrobi te ktoś kto opiekuje się jej facebookiem.
Wysłałem też ze 40 wiadomości , do ludzi z Meksyku na facebooku , czy nie mają jakieś rady jak się skontaktować z Maite Perroni , ale na razie czekam na odpowiedź
od nich. Pewnie wydaje ci się do dziwne po co chcę się z nią skontaktować , po prostu bardzo mi na tym zależy , a jest do na razie jedyna opcja.
Choć łatwiej jest z kimś porozmawiać prosto w oczy , bo można od razu wyczuć czy ktoś kłamie , czy nie . Bo pisać można i pisać i tak niewiadomo czy się uda , ale na razie pozostaje mi ta opcja.
Mam nadzieję , że nie bierzesz mnie za jakiegoś świra , mi bardzo zależy , tylko nie wiem jak mam to zrobić.
Szkoda , że nie mieszkam w Meksyku!!!
Jak masz jeszcze jakieś pomysły to pisz.
Pozdrawiam-:)
Cześć przeczytałaś , to co napisałem woczoraj?
Mam nadzieję , że cię do nie przestraszyło.
Masz jescze jakieś pomysły jak się skontaktować z Maite Perroni.
Pozdrawiam -:)
Tak przeczytałam ;) i no jasne, że to mnie nie przestraszyło. Ja sama bardzo chciałabym, jakoś się z skontaktować i z jej kolegami z RBD, ale jak na razie udało mi się popisać tylko z Ninel Conde. A super by było, gdyby wiedzieli jak ich w Polsce kochamy i przeczytali jakąś naszą wiadomość (piszę oni bo chodzi mi ogólnie o całe RBD), więc dobrze cię rozumiem.
Na razie nie mam, żadnych pomysłów ale jak tylko mi coś zaświta to coś napiszę ;D
Pozdrawiam
Jak pisałaś z Ninel Conde , co mówiła ci coś o zespole i jacy są .
Wiesz ja nie jestesm jakimś tam super fanem RBD , owszem są w porządku.
Głównie chodzi mi o Maite Perroni , bo jak oglądałem Zbuntowanych ,ale nie od początku , gdyż nie wiedziałem czy to fajny serial , ale zobacztłem jak mój młodszy brat go oglądał , to się z niego śmiałem , ale i ja potem sam z ciekawości zacząłem też go oglądać.
Dopiero po obejrzeniu " Nie igraj z aniołem " , wiedziałem , że muszę się jakoś
skontaktować z Maite , gdyż nie daje mi to spokoju ( chyba zwariowałem ) , ale kto wie może się uda.
Choć najtrudniejszym , a zarazem najłatwiejszym sposobem wydaje się pojechać do
Meksyku.
Coż trzeba próbować , a może się uda .
Pozdr.
Wiesz ja z Ninel pisałam tak ogólnie przez twittera, a tam nie można wiele przekazać. Nie pisałam z nią o RBD, bo w końcu ona do niego nie należała, w Rebelde grała Almę matkę Roberty. Powiedziałam jej, że w Polsce ma fanów, zaprosiłam ją i przesłałam pozdrowienia, uściski, itd. Mniej więcej tak to wyglądało z mojej strony. Ona oczywiście podziękowała, też pozdrowiła i bardzo się ucieszyła z zaproszenia (ale wiesz takie moje zaproszenie to nic, musiałby to zrobić np. ktoś kto organizuje koncert, a może by przyjechała, to nic ważne jest to by oni tam w Meksyku wiedzieli, że mają fanów nawet w Polsce i mogą na nas liczyć)
Oczywiście życzę Ci powodzenia w napisaniu do Maite ;)
Pozdrawiam ;p
ja pisałam do niej na facebooku że jest super aktorką i ma duże grono fanów w polsce. To było gdzieś trzy miesiące temu i mi odpisała =) Napisała że dziękuje za miłe słowa i pozdrawia polskę....
potem pisałam do niej to raczej nie odpisywała już nikomu bo pewnie ma mało czasu... ale i tak chwała jej za to że nie zapomina o fanach!