Maite Perroni

Maitè Perroni Beorlegui

8,2
2 095 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maite Perroni

Ludzie, czy Wy nigdy nie widzieliście ładnej dziewczyny ? Przecież ta Wasza Maite wygląda jak przysłowiowy ,,półdupek zza krzaka" ! W pełni się zgadzam z nielicznymi obiektywnymi ludźmi potrafiącymi zachować zdrowy rozsądek, którzy piszą, że chce im się wymiotować na jej widok. To chyba najbrzydszy typ urody jaki istnieje... Przede wszystkim ma OHYDNE USTA. Fuuuuu :/

mariolka_kiepska1

to Ciebie mi zal chlopko!!

mariolka_kiepska1

spoko, rozumiem że może ci sie nie podobac jej typ urody (są gusta i guściki ^^) ale stwierdzenie że chce ci się wymiotowac na jej widok to już troszke przesada, poza tym jestem ciekawa jak ty wyglądasz bo miss świata raczej nie jesteś żeby obrazac Maite której urody nie brakuje :)

mariolka_kiepska1

Ach ta zawiść, coś pięknego...

Jeżeli uważasz za rozsądne opinie typu "Chce mi się wymiotować na jej widok" to współczuję.

Maite ma popularny typ urody, niezbyt egzotyczny jednak nadal jest piękną kobietą, według mnie wyrazistą. Może Ci się nie podobać jej typ urody, ale wypowiedzi typu "jest ochydna", "wygląda jak [...]" są po prostu żałosne.

Maite wielokrotnie została nagrodzona za "Najpiękniejszą" o czym ty zapewne możesz tylko pomarzyć.

Leilah

Wypowiem sie krótko, żal mi takich ludzi,typu Mariolka Kiepska,żal,żal i jeszcze raz żal.

użytkownik usunięty
JUSTYNA3513_2

Więc powiem tak.Nie jestem fanką Maite,nie jestem także antyfanką.Jestem tak zwaną 'obiektywną obserwatorką'.Otóż ta już kobieta nie jest żadną wybitną aktorką,ale pewnie jedną z lepszych,meksykanek robiących karierę w telenowelach.Nie jest ona brzydka.W przeciwieństwie do koleżanek z planu i zespołu,Dulce i Anahi nie nakłada na twarz tyle tapety,że ledwo mordkę widać i jest w miarę naturalna.Jej typ urody jest ładny,ale na przykład mi podobają się blond włosy,niebieskie oczy i porcelanowa cera.Oświadczam,że nie jestem lesbijką ani barbie i co tam ktoś sobie dopowie.Ja sama jestem taka jak mi się podoba i jestem dumna z tego,że nie wyglądam inaczej.A jak ktoś pisze 'chce mi sie wymiotowac jak ją widze to ...' są śmieszne,bo wg mnie żaden myślący,kulturalny człowiek nie wyraża się w ten sposób o nikim.Zwłaszcza,że Maite nie jest jakąś obleśną Amy Winhouse.No to chyba tyle.

mariolka_kiepska1

Ohydne usta to TY masz dziewczyno ona jest przecudowna a ty na pewno jesteś paskudna jak tak mówisz zazdrośnico.Maite jest pół Meksykanką pół Włoszką a rzadkie się takie zdarzają jest ona wspaniałą egzotyczną mieszanką pochodzącą z dwóch pięknych krai i PRZESTAŃ JĄ OBRAŻAC!!!

mariolka_kiepska1

Weź ty się puknij w ten pusty łeb. Pogrzeb w swoim mózgu, to nie powinno długo zająć :D Brak mi już cierpliwości na takich, jak ty. Głupie komentarze, nic nie wnoszące. Żałosne. I co? Masz teraz satysfakcję? Wyżaliłaś się i lepiej ci na serduszku? Jesteś z siebie dumna? Typowa pusta lala.
A co do tematu. Maite już kilkukrotnie została uznana za najpiękniejszą i znalazła się w rankingu 50 najpiękniejszych. Wydaje mi się, że ta twoja jak jej tam? Ach, Mariolka nie miała tego zaszczytu. Weź dziewczyno przestań wypisywać głupoty, idź lepiej włącz se TV, polsat i oglądaj se dalej tych Kiepskich, w między czasie sobie po piwko wyskocz.

Amy95

Ona jest bardzo ładną aktorką. Ślicznie wygląda w nie igraj z aniołem

mariolka_kiepska1

Maite jest piękną kobietą. Ma naturalną urodę i piękne włosy., no i zęby. Jets doskonałą aktorką. Świetnie wyszła jej rola Marichuy :). i tworzy w tym serialu ładną parę z Juan'em Miguel'em. Zazdroszczę jej takiej urody :D

havana_sky

Ja natomiast powiem tak : nie ma osoby brzydkiej, każdy jest na swój sposób piękny. Ale Mariolka coś tam bla... wiesz co swój swojego pozna. I nawet jeśli dużo osobom się podoba, w tym przpadku na tym forum oprócz twojego komentarza wszytskie są pozytywne na jej temat, a nikt cię nie popiera. to chyba z tobą jest coś nie tak.. Nie? po za tym widze, że oceniasz ludzi po wyglądzie?! LOL. jakbyś zobaczyła jak się uśmiecha, jest tak piękną osobą z której wychodzi całe naturalne piękno.. to WTF :|| ???

mruwela

Masakra jakaś,myśle,że te dziewczyny które "wymiotują na jej widok" tylko tak piszą,bo mają niskie mniemanie o sobie i pewnie zazdroszczą Maite urody.....z reguły tak bywa,moge się mylić.Jak mnie się ktoś nie podoba to poprostu albo nie piszę takich rzeczy bo po co albo staram się być obiektywna.A po za tym Mariolka_kiepska1 ty raczej nie zachowałaś zdrowego rozsądku bo w twojej wypowiedzi kipi zazdrością.

mariolka_kiepska1

Może Mariolka Kiepiska była kiedyś postacią ładną ale obecinie wygląda nie najlepiej. A Maite jest bardzo ładna. Może nos ma niesbyt udany Ale reszta bardzo ładna. Chociaż osobiście z Rebelde Zbuntowanych wołałam Dulce Marię bo mi się bardziej podobała Ale z czesm też się zmieniła i wygląda trochę gorzej. Czasu nie oszukamy.

mariolka_kiepska1

Poprostu zazdrosna jesteś, że Maite Perroni jest tak piękną kobietą