Maite to jedna z najbrzydszych aktorek jakie widziałam w życiu !!!!! Ci co piszą, że jest ładna w ogóle nie znają się na urodzie - ładna to jest np. Basia Mularczyk (Mariolka Kiepska) albo Marysia Konarowska (Berenika z Pierwszej miłości) ale na pewno nie ta żałosna kreatura Maite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy ty się czegoś najarałaś. Maite porównywac do takich nic niewartych aktoreczek to naprawdę żałosne. Jeśli wiesz o czym piszesz. Jestem facetem więc jako przedstawiciel męskiej płci, najlepiej wiem która kobieta jest ładna a do której lepiej się niezbliżac.
A panna Perroni napewno (dam sobie głowę uciąc) należy do jednych z najpiękniejszych kobiet, a do tego jest profesjonalistką a nie jakąś kiepską aktoreczką. Gdyby nią niebyła i niebyła by ładna niemiała by tylu ofert do telenowel które są bardzo znane i popularne.
WIĘC KÓRWA ODCZEPCIE SIĘ W KOŃCU OD MAITE PERRONI. (Spójż w lustro i zobacz jak ty wyglądasz - pewnie pęknie)
Całkowicie zgadzam się z Big_Krixus :) Narajałaś się i to nieźle, no ale w końcu kiepscy chlają, jarają, piją...
Czy ty masz w ogóle oczy? Maite jest na liście 50 najpiękniejszych 2010, a ta Mularczyk? Nie zauważyłam nic, co wskazywałoby na jej niezwykłą ZAUWAŻONĄ urodę. Maite jest znana niemal na całym świecie. Powiedz, kto zna tę Kiepską? Polacy, nawet nie wszyscy. Ale ja nie zamierzam dyskutować z fanką Pierwszej miłości... Pisałaś już wcześniej głupie posty i widzę, że niczego się nie nauczyłaś...
emila_smialek, ola_kisio, Mariola_Kiepska jaki będzie twój następny nick? :) Lindsay_Lohan? Agata_Buzek? SarahJessicaParker? Kaja_Paschalska? :) Czemu akurat te przykłady? Nie wiem, poprostu kieruję się twoimi kryteriami (czyt. gustami) :)
Dobra, do rzeczy. Droga autorko postu, skończ już tą PROWOKACJĘ, żenującą prowokację :) Naprawdę robi się to nudne. Im więcej postów wpisujesz i im częściej nick zmieniasz świadczy o tym że coś z psychiką u ciebie nie tak :) Wywnioskować można także, że napewno nie masz 23 lat jak podawałaś. Twoje komentarze nie dosięgają poziomu 14-latki. Chociaż różnie to w życiu bywa. Można mieć np. 40 lat i być totalnym dnem intelektualnym :) Dlaczego akurat do Maity Perroni się uczepiłaś? Odpowiedź jest oczywista - zazdrościsz jej urody i nie zaprzeczaj, bo jeszcze bardziej się pogrążysz :)
śmieszna z niej prowokatorka, zazdrości , a na dodatek bardzo nudzi się w domu skoro zakłada mnóstwo kont aby zaśmiecać profil Maite, czego się nie robi aby być zauważonym , współczuję ;]
Dokładnie :) Jak ona znowu zarejestruje się z nowym nickiem będzie wmawiać nam, że to nie ona pisała poprzednie posty, że to był ktoś inny, że to pisał... jej kot :) W związku z tym proponuję jej nowy nick: KOT_ANTYPSYCHOFANKI_MAITE_PERRONI. Tak w ogóle to prowokatorka coś się ostatnio nie udziela, więc pewnie zajęła się czymś mniej stresującym - zbieraniem kart telefonicznych? :)
dupa_czapa, kinga_zukowska, edytka_herbus, ewelinka_serafin, Mariolka_Kiepska, tereska_jankowska, pocalujcie_mnie_w_dupe, majka_kizia, mariolka_kiepska1, angelika_kwasniewska, Mariola_Kiepska, emila_smialek, ola_kisio
...
Z tobą jest jeszcze gorzej niż myślałam :) Dziecko, zajmij się odrabianiem lekcji i przygotowywaniem do klasówek. Na dodatek niech cię mamusia do psychologa szkolnego zaprowadzi. Może twój rozumek jeszcze da się uratować, choć wątpię :)