Maite Perroni

Maitè Perroni Beorlegui

8,2
2 095 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maite Perroni

nareszcie ta pseudo aktoreczka wypadła z pierwszej setki rankingu.

adamstencli

lecz sie człowieku! co wam zależy na tym głupim rankingu ? idź do psychiatry on załatwi twoje problemy najlepiej

Roberta_Pardo2000

są jakieś normy i granice. Na pseudoaktorki robiące karierę tyłkiem jest koniec rankingu.ingu.

weeman86

Hola, hola.
Sama nie jestem fanką Maite (ocena 3/10 doskonale o tym świadczy) i sądzę, że absolutnie nie zasługuje na to, by być w pierwszej setce rangingu, ALE... Ktoś tu się chyba zagalopował pisząc o robieniu kariery przez łóżko, nie sądzisz?
Widziałeś to? Siedziałeś pod łóżkiem i się przysłuchiwałeś? Nie? To daruj sobie takie wyssane z palca brednie. To, że komuś udało się odnieść sukces, nie oznacza, że inni mogą uzurpować sobie prawo do tego, by robić z tej osoby dziwkę.

anita368

zgadzam sie

Roberta_Pardo2000

Fakt faktem, że nie wolno mówić o czymś jeśli się nie widziało, ale innym faktem jest to że wiele (tych ładniejszych) aktorek latynoamerykańskich czy z Bollywoodu (nie wiem jak w przypadku Nollywoodu - swoją drogą żałosne są te nazwy^^) zrobiło w ten sposób karierę.

Ralph89

Nie tylko osoby z branży rozrywkowej zrobiły w ten sposób karierę, więc nie jest to zbyt odkrywcze stwierdzenie. Natomiast jeśli nie wie się czegoś na 100%, to takie rewelacje powinno się zachować dla siebie.
Ciekawe czy użytkownik Weeman86 nie miałby nic przeciwko temu, by ludzie zaczęli mówić, że swoją posadę zawdzięcza sypianiu z kim popadnie.

adamstencli

Od razu przez łóżko. No jasne, bo inaczej to już kariery nie można zrobić. Otóż, oświece cię - ona zrobiła kariere poprzez telenowelę "Zbuntowani". Tak, tak właśnie dlatego. Dostała się do telenoweli młodzieżowej poprzez casting (bo akurat potzrebowali łądnej, młodej dziewczyny, która ma choć odrobinę zdolności wokalnych) załapała sie do zespołu i zyskała wpłyowego manedżera, który lansował cały zespół. A, że Zbuntowani i RBD odnieśli sukces to później propozycje sypały się do wszystkich członków zespołu. Maite zrezygnowała z kariery piosenkarki i postanowiła zaczepic się w telenowelach. Stworzyła słynną parę z Wiliamem i juz jest uznawana za królową telenowel. Proste? proste. Uprzedzając - nie jestem jej fanką, nie podoba mi się jej gra, średnio ją lubię, ale stwierdzam oczywiste fakty. Nie wszystko w szołbiznesie jest przez łóżko. Uroda się liczy, ale nie oznacza to od razu, ze dziewczyna się puszcza. Jest też coś takiego jak szczęście i tarfienie w odpowiednią chwilę. Pozdrawiam serdecznie.