Maja Hirsch

6,9
3 138 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maja Hirsch

A już na pewno jej brata Dymitra! Mieszka na osiedlu z Dworczykiem i córką Macierewicza, miał wstęp do KPRM, za czasu pis obsługiwał spółki skarbu państwa, a oboje dorastali na podmoskiewskiej daczy dla oddanych komunizmowi działaczy i ich matka uważała komunizm za "złotą epokę". Oczywiście siostra nie musi iść drogą brata, ale nie znaczy to, że nie idzie... Ja bym to sprawdził, zwłaszcza, że trudno jej było przyznać, że atak putina na Ukrainę to coś złego... To jej serce to takie może trochę polskie jest, ale rosyjskie to na pewno. I na wszelki wypadek powinno się ją sprawdzić. Polecam materiał panów Grucy i Piątka na "Gońcu"

Prawda_bywa_bolesna

...ja nie mam zadnich sowieckich powiązań, tylko myśleć potrafię analitycznie - polecam.
A co do urody naszej bohaterki - to jest bezdyskusyjna.

Prawda_bywa_bolesna

weź sie zmanipulowany debilu lecz... nie..dla Ciebie nie ma juz k*** nadzieji.... na szczęście niedługo będziesz mieć okazje zemścić sie na tym znienawidzonym Putinie i ruskich - jak wskoczysz w "kamasze" wyslany by zastąpić swoich nazistowskich braci z UPA....te niewiniątka zostaly przeciez napadnięte niczym niesprowokowaną agresja... tego diabla Putina !! Oddaj im jeszcze więcej w imię tej napaści rotfl - niedługo oddasz życie pewnie. ..tak tak...wiem... i donaldino i caly POPIS zgodni w tej jednej rzeczy niesłychanie - raz pod sztandarem wspólnej nienawiści - mowio ze ruskie to onuce i scyzoryki wiec dla Ciebie - polskiego specjalsa to bedzie wakacyjna wycieczka po Dniepr.... a może i gdzieś blizej juz