Manny Pacquiao

Emmanuel Pacquiao

8,0
3 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Manny Pacquiao

R.Mayweather miał racje.Niemożliwe jest żeby pacquiao nie wspomagał sie chemicznie,szkoda tylko ze nikt tego nie dostrzega.Sterydziak i tyle

użytkownik usunięty
fauzi

Po pierwsze, nikt go jeszcze nie łapał na stosowaniu niedozwolonych środków farmakologicznych
Po drugie, jest to bardzo prawdopodobne, skoro w ciągu swojej kariery przewędrował z wagi musznej (48 kg) do junior średniej (69 kg). Bardzo wątpile jest to aby bez wspomagania aż tyle przybrał aż tyle na masie.
Po trzecie, każdy najlepszy bierze, Mayweather też

Co do Mayweathera to też tyczy sie twój punkt pierwszy.Też go nie przyłapali.
Poza tym ja nie pisze że to tylko i wyłącznie przez niedozwolone środki.Pracował nad własną posturą ale nie osiągnąłby tego bez dodatkowego wspomagania.Zejdz na ziemie.
"Każdy najlepszy bierze";))) to zdanie mi sie naprawde podoba;] skąd to wiesz?zwierzają Ci sie??xD

użytkownik usunięty
fauzi

Specjalnie dla ciebie wiadomość z ostatniej chwili
http://www.bokser.org/content/2011/07/09/220006/index.jsp

ile ważysz manypakiao7 ?

fauzi

gówno wiesz a głos zabierasz,mejwedera złapano 3-krotnie na dopingu ale zamieciono to pod dywan

Mr_Macphisto

A czy ja mówie że nie?? Jestem wielkim fanem boksu od lat.Nie wiem ile masz lat i nie obchodzi mnie to.. Popatrz na pierwszą walke Pacqiao i spróbuj obiektywnie stwierdzić czy wierzysz w to że za pomocą normalnych środków doprowadził do tego co jest teraz.Czy jesteś aż tak w niego zapatrzony że nie potrafisz tego powiedzieć...

Jak zaczynał dzieckiem był,w późniejszym wieku każdy tyje i rośnie.

bittix87

Ale nie aż tak.Z reszta popatrz na jego mase mięśniową.Niemożliwe żeby to osiągnął dozwolonymi środkami.Miał 17 lat,w tym okresie organizm już zaczyna przybierać dorosłą formę.