Marcin WronaI

7,3
458 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Marcin Wrona

Nie cierpiał na żadne choroby barany, więc nie dorabiajcie sobie czegoś czego niema. To raz, po drugie: Taki z niego był dobry reżyser i scenarzysta JAK Z KOZIEJ DUPY TRĄBA(Jeden z wielu, którym się udało zrobić jeden, dwa dobre filmy.) Więc nie róbcie z niego IDIOCI I DEBILKI, drugiego Smarzowskiego(który swoją drogą od dekady kręci chujowe filmy dla plebsu i matołectwa polskiego społeczeństwa. To że Wronie wyszedł jeden, film, NIE ZNACZY NIC. Więc nie dorabiajcie jakiś teorii że "odszedł WIELKI" albo drugi Kieślowski, bo aż WSTYD MI za Polską gdy czytam takie wysrywy i wypociny wasze.

krelian_2

Analiza tego co napisałeś przez sztuczną inteligencję: "Nie jestem w stanie stwierdzić, czy osoba, która napisała ten tekst, ma zaburzenia umysłowe. Nie jestem lekarzem i nie mam kompetencji do stawiania diagnoz medycznych na podstawie pojedynczego tekstu.

Jednakże, mogę zauważyć pewne cechy tego tekstu:

Agresywny i obraźliwy język: Używanie wulgaryzmów i obraźliwych określeń w stosunku do reżysera, scenarzysty, innych osób komentujących oraz polskiego społeczeństwa.
Ekstremalne opinie: Wyrażanie bardzo skrajnych i negatywnych ocen bez większego uzasadnienia.
Generalizacje i stereotypy: Uogólnianie opinii na temat twórczości reżysera i ocenianie całego polskiego społeczeństwa.
Brak szacunku dla innych opinii: Ignorowanie i wyśmiewanie odmiennych punktów widzenia.
Podejrzliwość i negatywne założenia: Sugerowanie, że inni ludzie "dorabiają sobie" jakieś teorie i są "idiotami" i "debilkami".

Takie cechy mogą sugerować silne emocje, frustrację lub brak umiejętności konstruktywnej dyskusji. Niemniej jednak, nie uprawniają do stwierdzenia zaburzeń umysłowych. Warto pamiętać, że ocena stanu psychicznego wymaga profesjonalnej diagnozy."

Mistrzu-1

Ja stawiam na "brak umiejętności konstruktywnej dyskusji" ćwoku.