Ach...wczorja byłam w Gliwickim Teatrze Muzycznym na spektaklu ,,Wrzuć luz" i go widZiałm grał głowną rolę on jest piękbny:) a jak super tańczy:))))
też byłam na tym spektaklu wczoraj w Gdyni i muszę przyznać, że naprawdę świetnie wypadł, ma głos i dobrze się rusza :D
zazdroszcze dziewczynki :P ile ja bym dala zeby go zobaczyc tak hmm z bliska ;d na realu :D:D mmm:) M :*:*
ja też byłam na tym spektaklu i muszę przyzna że naprawdę dobrze wyglądał i te jego ruchy jest całkiem całkiem
moge wam tylko pozazdroscic, ja niestety nie mialam takiej sposobnosci, bo mieszkam na drugim koncu polski... :( ale trudno... <beczy>
Ja byłam 14 listopada. W lutym niestety być nie mogłam.
Znam Marka z wielu ról teatralnych, ale zdecydowanie najlepszy jest w Footloose. To On tworzył tę rolę i tylko On jest w stanie zagrać ją tak realistycznie. A na dodatek ten cudowny głos i to jak tańczy. Widać że Marek robi to co kocha. Szkoda że tak mało jest takich aktorów.
Po spektaklu miałam okazję z Nim porozmawiać i wywarł na mnie ogromne, pozytywne wrażenie. Jest wspaniałym i mądrym człowiekiem. A to że niektórzy go nie lubią? Trudno. Nie wszystkim się można przypodobać.
Właśnie wróciłam ze spektaklu Wrzuć luz i przyznaję jest naprawdę niezły. A bylam nastawiona bardzo sceptycznie. Kawał niezłego głosu i naprawde genialnie tańczy.