Marek Kalita

7,1
8 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marek Kalita

Zagrał Ministra, bezdomnego szlonego naukowca! Rewelacja, najbardziej wyrazista postać!!! Panie Marku szkoda że pan tak żadko gra w filmach!!!Pozdrawiam.

fiodor_d_2

Zgadzam się, genialna kreacja, nigdy bym nie pomyślał, że może tak świetnie wypaść jako postać dramatyczno-komediowa. Bomba, podobnie jak Jacek Poniedziałek. Pozdrawiam i również życzę więcej tak dobrych ról!

Kruchy_86

Minister to moja ulubiona postać z tego filmu a pan Kalita zmiażdżył mnie tą rolą nie wiedziałem że potrafi tak zagrać po tym jak widziałem go w M jak Miłość gdzie wcielał się w postać doktora. Brawo panie Marku ;)

Arekgofi

Tak to jest, jak przykłada się metkę nudnego lekarza do aktora... Gdy postać Ministra pojawia się na ekranie, zamieram:) Brawa! Pobił nawet Lubosa, miał niezwykły rekwizyt - teczkę:)

fiodor_d_2

To ogolnie bardzo dobry aktor, niestety dostaje mniej rol niz powinien i znamy go glownie z Samego Zycia.

fiolek_89

"Boisko Bezdomnych" film który pokazał wartość naszych aktorów :)
zarówno Marka Kalite, Bartłomieja Tope czy jacka Poniedziałka ludzie postrzegali przez pryzmat roli serialowych.
Cała trójca była znakomita w "Boisku Bezdomnych" :)
Ale kreacja ministra stworzona przez pana Kalitę zasługuje na nie jedno, a wiele słów uznania :)

fiodor_d_2

ja również się zgadzam, zagrał w "Boisku.." rewelacyjnie! Miłe zaskoczenie po mało ambitnej roli w podrzędnym serialu telewizyjnym. Czapki z głów.

fiodor_d_2

genialny w Ekipie :)