Akurat oglądając reklamy z Kondratem nie ma się poczucia obciachu. Z resztą mówiąc szczerze nie wiem gdzie tu w ogóle jest miejsce na mówienie o hańbie. Każdy ma prawo zarabiać jak chce.
No ale przecież jak ktoś sobie radzi w Polsce, to zaraz jest brany na widły, bo przecież szacunek ludzi ulicy i prostego człowieka pracującego z zasadami.
Tak, tyle że jest różnica grać w filmach a grać w obciachowych reklamach. Tak samo, jak żaden szanujący się szef kuchni nie pójdzie dorabiać po godzinach w budzie z kebabami, a gwiazda muzyki nie będzie grała na weselach, w przerwie między koncertami.
Wszystko zalezy od kasy,np dostal spora kase za to reklame,ciekawy czy ty bys nie poszedł do reklamy krtz..A apropo gwiazd muzyki napewno wiekszosc by zagrala np U2 lub inne wszystko zalezy od szmalu nie ma ludzi których nie mozna kupić
Czepiasz się i tyle. Show business rządzi się swoimi prawami- Marlin Moonroe, Jack Nicholson, Robert DeNiro, Al Pacino- co druga Hollywoodzka gwiazda wielkiego formatu miała swój "reklamowy" epizod. Niegdyś krytykowano Beatę Tyszkiewicz za reklamę z odkurzaczem, potem sama zainteresowana stwierdziła, że za takie pieniądze nawet usiadła by na tym odkurzaczu...ba! usiadła by na krowie :) To są łatwe, a i przy tym ogromne pieniądze więc nie ma się co dziwić Kondratowi :) Zresztą ING to dobry bank.
Dla mnie to epizod z dwóch powodów. Po pierwsze reklama to kilkunastosekundowy spot nic więcej, po drugie TV oglądam od święta i nie pamiętam kiedy ostatnio dane mi było zobaczyć reklamę z p. Kondratem. Za to czasem zdarza mi się przejść obok teatru, lub dorwać ulotkę reklamującą spektakl i przyznam że mignęło mi parę razy nazwisko M.K. Dla mnie udział w takim przedsięwzięciu nie jest szmaceniem wizerunku, a sposobem na szybki zysk. Tylko idiota nie skorzystałby z takiej szansy. Pozdr
obciach ,to wystąpić w reklamie środka na sranie ,pasty do protez czy Wc picker'a .....sztuką zaś ,jest uczestniczyć w projekcie renomowanej firmy ,bawić się tym i zgarnąć niewyobrażalny szmal ......za taką kasę oddałbym nerkę ,płuco i lewą stopę-)))) Marek big szacun for you
hańba,to uciec z ringu czy pola walki,zerżnąć żonę kolegi czy samemu dać się zerżnąć w kakaowe oko-----------------pajacu