Maria Niklińska

5,2
1 677 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maria Niklińska

Uczepiliscie sie tej dziewczyny jak malo kogo. Zreszta nie tylko na tym forum widzialem nieprzychylne komentarze.
W polskim i zagranicznym swiadku naprawde nie brakuje beztalenci i osob bez jakeijkolwiek prezentacji. Zgodze sie ze zapewne fakt iz jest corka Fialkowskiej mial wplyw ze zostala latwiej wprowadzona do filmowego biznesu ale nie popadajmy w skrajnosci.
Nie wiem dokladnie ile ta panienka ma lat ale wydaje mi sie ze jeszcze ma duzo czasu by podniesc swoje kwalifikacje.
Na marginesie obawiam sie ze wiekszosc nieprzychylnych komentarzy powstalo po obejzeniu "Ja wam pokaze". Zrozumcie ze ona miala zapwne wlasnie grac w taki sposob i nie ona pisala dialogi ani miala wplyw na szczegolowa kreacje tej postaci. W dodatku konfrontacji z Toska z pierwszej czesci kreowana przez Jablczynska (notabene wypdla bardzo fajnie) nie miala latwego zadania.
Osobiscie ta dziewczyna z wygladu trafia absolutnie w moje gusta i o ile dobrze pamietam juz kilka lat temu zwracalem na nia szczegolna uwage w przypadkowo obejzanych odcinkach Klanu :-) wiec moze moja opinia jest bardzo subiektywna ;)

Alan83

Zgadzam się z toba w 100 %. Też już w Klanie zauważyłem jej nieprzeciętną urodę. Mam wielką nadzieje, że będzie jej dane zagrać jakąs niezła role którą bedzie mogła potwierdzić swój talent.