wow...najgorsza polska aktorka, w ogole aktorka...nazwaz ja aktorka, to jak nazwac piekarza-budowlancem...masakra po prostu...do tego brzydka, kacza...cos okropnego...chyba moja jedyna jedynka na filmwebie...
taaa. to ujma dla innych aktorek nazywac ja 'aktorka"
jest tragoczna. nie znosze jej na ekranie. do tego dziwnie "ciezka" i "ociezala", jakas tak nadymana i w ogole w TV dzieki tejk sztucznej, wiecznie zacieszajacej i naciagnietej podstarzalej mamusi pewnie, bo ojca to nawet nie znam..
co prawda to prawda, też jej nie lubie , nie podoba mi się, a jej gra aktorska....(jaka gra aktorska?)
A ja lubię i matkę, i córkę. Nazywanie Marii Niklińskiej brzydką to jakaś paranoja. Są gusta i guściki, ale brzydka nie jest. Aktorsko nie powala, ale też nie przeszkadza. Taka przeciętna aktorka moim zdaniem.
szkoda, że nie ma w tej opini nic merytorycznego, a wygląda raczej jak awersja do ładnych kobiet
pozdrawiam
Widzę, że państwo antyfani nie widzieli jeszcze naprawdę najgorszej aktorki.
Ta jest poprawna, ani mierzi, ani grzeje. W ogóle mi nie przeszkadza, gdy ją oglądam. Poza tym jest dla mnie jest ładna i świetnie się starzeje (29 lat, a wygląda na 20).
PS
Zgadzam się z pan_troglodytes.
Nie należy brać na poważnie opinii osoby, która ocenia aktorstwo (?) Julii Wróblewskiej i Andrzeja Młynarczyka na 10/10 , a Clinta Eastwooda na 2/10. Nie znam chłopa, który Andrzejowi dałby 10, zakładam więc że jesteś kobietą (młodą, góra 20 lat, więc raczej dziewczyną :P), która na dodatek ocenia "oczami", zamiast oceniać umiejętności, co z resztą potwierdza fragment twej wypowiedzi: "(...)do tego brzydka, kacza...coś okropnego(...). Tu się nie ocenia wyglądu, aktor może mieć tyłek zamieniony z twarzą, a w ten tyłek wetkniętego papierosa, ale jeśli dobrze gra i jest przekonujący, to zasługuje na wysokie noty. Maria wybitną aktorką nie jest, jest bardzo przeciętna, ale z listy ocenionych przez ciebie ludzi filmu można wskazać z 10 nazwisk, które i tak prezentują poziom jeszcze niższy.
Przyznam, że talentu aktorskiego jej brakuje, ale nie można jej zażucić, że jest brzydka, moim zdaniem jest śliczna.
O to to. Ładna jest, ale dlaczego ona z tymi brwiami nic nie robi. Kwestia jakichś przekonań, czy o co chodzi? :)
Nie zaczyna się zdania od wow. ;p
A tak a propos tematu, wcale nie jest brzydka, ma specyficzną urodę, która nie każdemu może się podobać, ale stwierdzić, że jest brzydka ... Zgodzę się również z wieloma tutaj, że nie jest złą aktorką, faktycznie przeciętna, znalazłbnym znacznie gorsze, na przykład Zmuda Trzebiatowska, czy Kuna.