Niewiem czy slyszeliscie i niewiem czy to jest do konca prawda ale ten poryty czlowiek, zjadl zarodek wlasnej zony, i wyciol sobie ostatnie zebra by moc sobie robic loda, blee...prosze powieccie ze sie myle i ze to nie jest prawda bo gdy o tym mysle trudno mi uwierzyc ze sa jeszcze tacy ludzie na ziemi...
Założyłem post na temat nowej płyty Mansona a cała historia poszła stanowczo za daleko o czym wy w ogóle piszecie? Shame on you!
Świetny wokalista. Uwielbiam jego twórczość. Inni gdy go widzą od razu przełączają kanał. A ja uwielbiam słuchac jego utworów. I nie chodzi o image-choc ma oryginalny;];
Zaskoczył mnie ostatnio w "Rise" ;] (kto nie oglądał niech zobaczy-nie będę zdradzał, ale napiszę jedno-gdybym nie wiedział, że on tam występuje nie poznałbym go. Za Chiny-widziałem go bez makijażu,ale to była zaskoczka).
A mnie trudno uwierzyć, ze taka idiotka jak ty jest nie tylko na ziemi, ale w całym wszechświecie.. Jesteś głupia i tyle, szkoda klawiatury.
Aby opisać Marliyna Mansona:
Zacytuję słowa Kerrego Kinga ze Slayera: "Nareszcie kurwa ktoś,kto ma cś do powiedzenia"
Facet jest kontrowersyjny ale jest oryginalny.Jest Alice Cooperem dzisiejszych czasów.
Kurwa założycielko tematu jesteś damską debilką. Moim zdaniem Manson to nie jest ani katolik ani satanista tylko On z tego wszystkiego se jajca robi. I ma to wszystko w dupie. Czy ktoś powie "Manson zabił to, zdajdł tamto".
Nie wiem czy wiecie ale ten kto założył ten temat jest skończonym kretynem !?
A co cie to niby obchodzi ? Jak ci się on nie podoba to spie.rdalaj do tandety jak gwiazdki disneya ! -,-
Niema to jak latwo wierność w kazdą usłyszaną plotke.A ja zjadłem własnego kota na surowo wierzysz ? Pewnie nie ale gdyby to napisali np. na pudelku bys uwierzyła xD.Dobra ide słuchac mansona narka :P
Jasne. On zjadł kota. I mówił że mu tak smakował jak nic innego. Odchodząc popił 1 szklanką wódy i nawet nie zapłacił rachunku.
Sławni ludzie myślą, że wszystko im wolno - wejdzie taki do baru, zamówi kota z wódką i wyjdzie bez płacenia rachunku - oburzające!
Puste lale nie zrozumieją nigdy, co się bardziej liczy... Czy "gadanie głupot" czy pokochanie Mansona, bo tu miłość ma różny wymiar... Moja miłośc odnosi się do muzyki... "Are You the Rabbit?"
Jeśli chodzi o muzyke to poprostu nie trawie takiej muzyki...
Jeśli chodzi o to co on ze sobą robi- NIE JEST NORMALNE to że sie maluje... Że na siłe robi z siebie antychryste żeby przychodzono na jego koncerty... Robi wszystko żeby mieć fanów a oni łykają wszystkie jego wybryki... Gdyby sie nie malował to gówno a nie kariere by zrobił... Bille z Tokio Hotel, Mansony i inne tego typu podobne to jeden worek-robią z siebie niewiadomo co...
Hahahaha co za temat, Manson dzięki właśnie taki osobom jak założycielka tematu jest bogaty, bo robią szum a to jest najważniejsze dla gwiazdy kultury masowej.
To fakt, świrem jest. Nie wiem co on tam robi - plotki dla mnie gówno warte, ja Mansona kojarzę jedynie ze skandalicznego życia, o którym czasem mówią w TV oraz muzyki, bo gdyby patrzeć na tylko na muzykę to ta jest całkiem oryginalna, o wiele bardziej niż multum shitów typu Red Hot Chili Pepers i inne, które tak naprawdę niczym się nie różnią i wszystkie wypłynęły z nurtu który stworzył Rage Against The Machine.
Wybacz, że muszę się tak wyrazić, ale to chyba Ty jesteś 'poryta' skoro wierzysz, w takie głupoty. Manson się wyróżnia to pewnie, trzeba o nim jakąś równie kontrowersyjną plotkę wymyśleć! Nie wiesz jak to teraz jest? Ehh...szkoda słów.
O nie!!! Manson zjadł zarodek własnej żony! teraz biedna się nigdy nie urodzi :( :( :( i co teraz samotna Marylin M. pocznie? ;( ...straszne rzeczy wypisujesz. Dobra rada znajdź se chłopa :P
PS: A ja słyszałem że (oburzona) założycielka tego tematu obcięła sobie paznokcie u nóg żeby móc polizać się po plecach
Hahaha. przeczytałam wszystko i nic tylko leżeć i kwiczeć ;D
Nie rozumiem jak sie można wypowiadać na czyjś temat nie wiedząc nic na jego temat ;D
A pytanie zajebis*e ;) "Dziewczyno" nie naskocze na ciebie , ale pomyśl jak można zjeść zarodek ? A żeber nie wyciął , to całe robienie loda to miała być zmyłka dla mediów i fanów , którzy i tak później dowiedzieli sie jaka jest prawda bo ich to interesowało :D
"Zaskoczył mnie ostatnio w "Rise" ;] (kto nie oglądał niech zobaczy-nie będę zdradzał, ale napiszę jedno-gdybym nie wiedział, że on tam występuje nie poznałbym go. Za Chiny-widziałem go bez makijażu,ale to była zaskoczka)." - Nikt nie udzielił ci jeszcze odp. więc powiem jakie u mnie pozostały wrażenia ;D Ogólnie to film ciekawie zrobiony :P Za 1 razem , oglądając film wg. go nie spostrzegłam , nie pasowało mi więc zaczęłam przesuwać od początku ^^ I znalazłam ;)
1. szok / zdumienie
2. zachwyt
3. radość
Powiem ci więcej, Manson:
-obciął nogi chomikowi,
-kazał sobie wytatuować penis na czarno,
-należy do plemienia kanibali i naprawdę jest czarny, tylko wybielił sobie skórę,
-usunął sobie piment z lewego oka, żeby mógł wszystko widzieć na czarno-biało,
-obciął sobie duży palec u nogi, żeby móc wszczykiwać sobie heroinę prosto do żyły,
-jest naprawdę kobietą, a ubiera się jak mężczyzna, żeby sypiać z kobietami,
-zabił swoją żonę, ponieważ była w ciąży, potem wyjął z niej dziecko o imieniu Lucyfer Szatan Damian i umieścił w słoiku z formaliną,
-wycięte żebra podarował Gingerowi (perkusista MM), a ten używał ich jako pałeczek podczas koncertów zespołu,
-miał świńską grypę, bo kochał się ze świnią,
-na jednym z koncertów wyciągnął sobie butelkę z tyłka.
Ja słyszałem, że odgryzł Twojemu ojcu fiuta, po czym bardzo brutalnie
napastował nim Twoją starą,i robił to tak mocno, że ta z radości aż
popuściła, strasznie brudząc przy tym nowy dywan..
Szkoda ,że wcześniej tu nie trafiłem ...;).
Zauważyłem ,że za każdym razem prawie w każdym temacie kochani polacy piszą o Marilyn'nie ,że jest fuu...bee...szaton...itp. lub przedstawiają jakąś pierdoloną plotkę o nim,która ,, oczywiście" jest prawdziwa.
Najśmieszniejsze jest natomiast to,że za każdym razem temat kończą osoby stojące za tym pomiotem szatańskim...a ci co wylewali z siebie agresję po przez stukanie w klawiaturę spierdolili i nie wrócili ,kończąc swoją obecność w danym temacie pisząc,że ,,szkoda gadać"/,,żAl"itp.Nie ma to jak udowodnić swoją racje ;)...