Tutaj zdj z dziecinstwa: http://www.geocities.com/banda_boddah/imagens/mason.jpg [www.geocities.com/banda ...]
Bez makijazu:
http://www.battlehype.com/content/no_makeup/manson.jpg [www.battlehype.com/cont ...]
(hahaha) i tu wychodzi cała twoja "wiedza" o Mansonie juz od kilku lat(nie pamiętam dokładnie od ilu) wszyscy wiedzą że kurczaki i inne dziwne akcje są wymyslone, a to że rozwalił meble w hotelu?? Poprostu lubi się dobrze bawić i tak musiał pewnie za to zapłacić więc hotel nic nie stracił. A co do satanisty to naprawde nie wiem gdzie o tym czytałaś, bo Manson mówił wielokrotnie że nie był nie jest i nie będzie czcicielem szatana. Ale nie dziwnie się penie czytałas o tym w bravo albo innych podobnych gazetach w których dziennikarze maja naprawde "wielką" wiedze muzyczną i znają sie na fachu.
Pozdr.
Aha i może poczytaj sobie ten wywiad
http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,1561 [www.racjonalista.pl/kk....]
Nie czytam bravo i tego typu gazet... o ile sie nie myle wywiad byłgdzies w internecie, na stronie o muzyce, i jeszcze gdzie to bylo w magazynie FAKT.
Widzisz, on rozwala meble, a drzewa na tym cierpią, zieleń umiera. Też nie liczy się z czyjąś pracą i tak dalej. Samo to że rozwalił, świadczy o tym, że nie ma szacunku... :P pozdrawiam
jasne... jakos tam poruszane sa rowniez ciezkie tematy, zero love historyjek i roznych beznadizejnych tesow... ty to zaliczasz do tego typy gazet, jednak bardzo sie mylisz tam ją zaliczajac ;] bravo, filipinki, trzynastki i nne badziewia sa orymitywne, FAKT jednak, mimo ze jest glupia gazeta wg wielu osob nie mozna wrzucic do jednego worka z jakims "Barbie Worl" xD xD xD xP xP się oburzłam :P pzdr :P
Nie chodzi o to ze nie ma tam "love historyjek i roznych beznadizejnych tesow" chodzi mi o poziom dziennikarzy ktory jest porownywalny do gazet typu bravo. A wogóle to przeciez nie mowimy o "ciężkich" tematach powiedziałas ze w tej gazecie przeczytalas o Mansonie, a wiadomo że w takich gazetach pisza bzdury (i chodzi mi tu głównie o rozrywke, chociaz mialem okazje czytac kilka "powaznych artukułów i o mało co z krzesłą nie spadłem)
Pozdr
Napewno nie jest psychopatą:D:D. Niewiele wiem o tym człowieku i jego muzyki nie słucham( przyznaję bez bicia za ciężka dla mnie- no muza z Matrixa po prawdzie mi się podobała), ale widziałam jego wypowiedzi w filmie Moora "Zabawy z bronią" i nastawiły mnie do niego przychylnie. Tak nie wypowiada się psychopata cham itd. To inteligentny człowiek który kreuje swój wizerunek - jakkolwiek bardzo kontrowersyjny i dla wielu nie do przyjęcia - w sposób konsekwentny i przemyślany.
Ja jestem w ogóle ciekawa kto to jest "szatanista", a jeśli masz na myśli satanistów - co oni mają wspólnego z czczeniem Szatana, oraz co jest złego w samym sataniźmie, bo o ile mi wiadomo (a raczej mi wiadomo na ten temat sporo) filozofia satanistyczna nie jest zakazana w żadnym demokratycznym kraju.
Ludzie są okropni!!!!!!!! Dlaczego uparliście się na biednego Marilynka??? Koleś znalazł patent na robienie kasy, a juz wszyscy go uważają za jakiegoś psychola!!!!No paranoja!!! JAk Aguilera pokazuje goły tyłek to fani Marilyna nie sądzą, że trzeba ja do czubków oddac!!!Każdy ma inne spostrzeżenia na robienie kasy!