Marilyn Monroe

Norma Jeane Mortenson

8,4
8 400 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marilyn Monroe

Widzialem ja jak spiewala sto lat prezydentowi, ten jej jezyk ciala i wymowa, sposob w jaki je wymawia i wszystko, szkoda ze los nie dalc jej szansy dziekawe jaka by dzis byla poza tym jest ikona seksu kobieta kina

Zywiec20

dla wielu jest wrecz niestrawna w tym wykonaniu , pretensjonalna w wymowie i sztuczna w "wymowie ciała" ... ja też tego nie kupuję . Ale wdzięk miała , a i czegoś od niej się można nauczyc ...

anti3ek

w sumie racja, ten wdziek mnie tak zainspirowal, pozatym nawiazywalem do dzisiejszych dziewczyn ktore przestaja przypominac swoja plec

Zywiec20

jest ich coraz wiecej

użytkownik usunięty
anti3ek

nie używaj slow ,ktorych znaczenia nie rozumiesz "pretensjonaly" oznacza zadufany w sobie i uwazajcy sie za lepszego jak na przyklad Ty .MM taka nie byla

xD bardzo kontrowersyjne stwerdzenie, gdyż niektóre z wypowiedzi MM wskazują na coś zupełnie innego ... nie wszystkie oczywiście,bo łapała różna filmy ... także w temacie samooceny .

użytkownik usunięty
anti3ek

Tradycyjnie odwracasz kota ogonem-ty uzylas tu stwierdzenia "pretensjonalna w wymowie" ,czyli uzylas go nieodpowiednio ,bo mozna byc pretensjonalnym,ale raczej w sposobie bycia .Nastepnym razem zajrzyj do slownika! :P

Zywiec20

bo Ty wiesz najlepiej czy sie urodziła czy nie .. bo na plakatach takiej nie było ? czemu wszyscy wielbiciele MM snują takie domysły wrecz ...z kosmosu ? wiesz jak to jest z wiedzą na JAKIKOLWIEK (wiec ten również ) ; im więcej wiesz tym bardziej jesteś świadomy tego jak wielu rzeczy nie wiesz ... więc nawołuję do pokory .

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

nie musze... wielu nnych mnie tam wyreczyło :P

użytkownik usunięty
anti3ek

o ,widze,ze jednak przeczytalas i to lacznie z komentarzami:P Zaloze sie,ze jestes stala bywalczynia pudelka i innych portali plotkarskich,bo takie jak ty uwielbiaja cieszyc sie z ludzkich upadkow i porazek... Oczywiscie, w swej obludzie,typowej dla takich pseudomoralistek jak ty,nie przyznasz sie do tego hahaha

P.S. Ty z tego co sie zorientowałam masz na tym forum raczej opinie psychola po paru swoich .... zaskakujacych publikacjach :P

użytkownik usunięty
anti3ek

przywyklem do tego ,ze ludzie mnie nie rozumieja:P

tak , "prawdziwych artystów nikt nie rozumie" xD

użytkownik usunięty
anti3ek

no właśnie:P

użytkownik usunięty
anti3ek

to tylko metafora!!! aż tak cięzko ci to zrozumiec?! jedni wielbia rydzyka,jak ty,choc sama nie zdajesz sobie z tego sprawy a inni MM i nie zabronisz im:P

powtarezasz sie ... i potwierdzasz moje przypuszcenia ; tradycyjne i godne istoty człowieczej wartosci to dla Ciebie znak równości dla rydzyka ... to smutne, ale w Twoim przypadku juz jakos mnie to zupelnie nie rusza ....
Niczego Ci nie zamierzam zabraniać ; sama wystarczająco sie kompromitujesz tymi prymitywnymi wyzwiskami i bbardzzo ograniczonym swiatopogladem, ktory powoduje, że cały czas mnie szufladkujesz ... na podstwie każdej Twojej wypowiedzi osiągam swój cel ; uświadczam siebie i pewnie wielu forumowiczów, ze a.MM nie była ani perfekcyjna, ani naturalna , ani inteligentna, ani zaradna , b. wiekszosc jej fanów to fanatycy, których zachowanie uwłacza jej pamieci . Dobrzę się bawię póki co, przynajmniej dopóki nie będę musiała czesciej przebywac poza domem ...:)

użytkownik usunięty
anti3ek

Ja nie uwlaczam jej pamieci Jej pamieci uwlaczaja hejterzy i takie jak ty ,ktore powtarzaja bzdury na jej temat I to ty jestes fanatyczna.... hejterka !!!!Wszedzie cie tu pelno,a nie lubisz jej przeciez To twoje zachowanie jest chore!Traktuje cie po chamsku,bo sama sie o to prosisz !!!Swiatopoglad mam szerszy od twojego , to raczej ty masz waski - oceniasz wszystkich z wlasnego pkt widzenia,a ja np potrafie zrozumiec kobiete usuwajaca ciaze czy inne chore zachowania,choc sam bym tak nie postapil !Nazywam cie fanka rydzyka,bo pelno w tobie pogardy i nienawisci dla ludzi o odmiennych od twoich wartosci,jak i w nim! Zreszta,ty tez "szufladkujesz" np MM czy mnie,a nawet mnie nie znasz ,uwazasz, np ze nie mam wartosci moralnych,bo nie pietnuje zwolenniczek aborcji - to,ze ich nie szykanuje,nie oznacza,ze je popieram "Dobrzę się bawię póki co, przynajmniej dopóki nie będę musiała czesciej przebywac poza domem ...:)" no prosze,sama sie przyznalas,ze celowo prowokujesz fanow MM i nie potrafisz uszanowac ich sympatii do niej.Jestes zwykla ,zasrana hejterka!

użytkownik usunięty
anti3ek

PS Nie masz prawa narzucac ludziom swoich wartosci zyciowych ani krytykowac ich za to,ze maja inne wartosci niz twoje !!! Won stąd,jak ci się nie podoba!!!

użytkownik usunięty
anti3ek

"cały czas mnie szufladkujesz" "oceniasz mnie choc mnie nie znasz" - robie to samo ,co ty :P Czemu uwazasz,HIPOKRYTKO,ze ocenianie zycia prywatnego celebryty,ktorego nie znasz jest fair,a ocenianie ciebie jako uczestniczki dyskusji nie? jestes zwyczajna HIPOKRYTKA. Widzisz- ty tez oceniasz ,choc nie znasz,HIPOKRYTKO :P Mam na celu tepienie takich debili ,jak ty ktorzy sieja oszczerstwa i wierza jak w slowo swiete w kazda przeczytana czy uslyszana o kims plotke,zwlaszcza negatywna Takim jak ty to tylko lapy polamac i jezyki powyrywacc,by nie wyrzadzali innym krzywdy swoim zlym slowem :P I to ty jestes pretensjonalna w sposobie bycia- niedouczenie i ignorancje starasz sie kamuflowac umoralniajacymi wywodami. Czytajac twoje posty czuje sie jakbym byl na kazaniu wyglaszanym przez staroswieckiego ksiedza dewote:P

ocena publicznosci to nieodłoczna czesc zywota celebryty i wszyscy o tym wiedza, rowniez MM o tym wiedziała decydując sie na start w tym zawodzie .... niektórzy nadzwyczajnie życzą sobie aby ich idol coś sobą reprezentował / wyznawał podobne do nich wartosci / miał "wysokie morale" ...a mediaod tego sa żeby informować i przekazywać infprmacje, domysły,sugestiei inne treści ...jeśli cie to przerasta ze ktos akcentuje rowniez niechlubne akcenty z zycia Twoje idola lub jej niedoskonalosci ( by jej osoba niestala sie kolejnym "guru" wywołujacym kompleksy w milionach kobiet , bo NIKT na tonie zasługuje ) to odłącz interent i wyrzuc tv i uciekaj w dzicz ... bo my tu wolność słowa mamy , kochaneczku , tylko swoje opinie trzeba umiec wyrazac bez wulgaryzmow , bez zarzucania komus ktoma inne zdanie hipokryzji , niewiedzy ( a skad ty istota wszechwiedzaco wiesz ile jej biografii przerobiłam ? :P)...
Ale ząb za ząb ;sądząc po ilości komentarzy (niezmiennej treści) wyprodukowanych jednego wieczora ... bedzie ok.30 ..musisz miec bardzo ubogie zycie prywatne .. ciekawe dlaczego ? poziom Twojej wypowiedzi i agresji wywołanej faktem,ze nie udało ci sie kogos sobie podporzadkowac pozwala snuc pewne domysly ... :PPP

użytkownik usunięty
anti3ek

hehe co za przewidywalana do urzygu sraczka myślowa Twoja moralizatorska tyrada pelna banalow nie zrobila na mnie zadnego wrazenia Ludzie tacy jak ty znacza dla mnie mniej niz zero ,tak jak ich poglady Mnie nie nabierzesz,pozerko,ze taka swieta jestes Pouczac to se mozesz swoje bachory :P A o mnie gowno wiesz i zwisa mni to,ze masz mnie za prymitywa - traktuje cie tak i innych ,bo tylko na to sobie zaslugujecie.

Zywiec20

A ilu się urodziło podobnych do Ciebie? tak z ciekawości pytam

antyromantyczka

bardzo trafne pytanie :)

użytkownik usunięty
anti3ek

wspolczuje ludziom z twojego otoczenia,ktorym zatruwasz zycie swoimi moralizatorskimi tyradami ,przy tobie musza sie czuc jak zbrodniarze ,gdy popelnia najdrobniejsze przewinienie :P ludzie nienawidza takich osob jak ty,ktore uderzaja w ich slabosci i wypominaja im ich bledy czy przewinienia.. Ale wiadomo,ze zawsze najglosniej krytykuja ci,ktorzy najwiecej zlego maja na sumieniu...:P

użytkownik usunięty
antyromantyczka

widzę ze nie czaisz bazy....jak zawsze zreszta

taa xD

użytkownik usunięty
antyromantyczka

Podobno kazdy ma swojego sobowtora:P A ty nie zrozumialas o co koledze chodzi:P ale to twoj problem jak ci sie nie podoba MM to wypier..laj stąd i nie hejtuj !!! :P

kolega sam sie wypowiedział w tym temacie i nikt tu nie potrzebuje twojego wstawiennictwa, ale ty zawsze wrzucasz swje 3gr na sile (wrecz na hama)tam gdzie nikt cie nie prosi ; wtracanie sie w czyjąś wymiane zdan ci (formy grzecznosciowe bylyby tu niena miejscu :P) weszlo juz chyba w nawyk. Jesteś tak prymitywna,ze az przykro sie czyta te Twoje "zalecenia" ....odpusc sobie, bo przy takim nastawieniu znajdziesz tu jedynie ludzi którzy beda działali ci na złość :P

anti3ek

nieodzywam sie bo zrobil sie z tego fajny jerry spirnger show, oboje czasami brzmicie podobnie, "lubie ja, nielubie jej", od aktorow zbyt duzego iq niemozna wymagac ale glupia niebyla, po jej zpojrzeniu moznaby pomyslec ze cpala ale tak niebylo (plotki), pozatym walczyla o docenienie jej talentu, grala, tanczyla, spiewala i byla w tym dobra, niewierze w te jej stereotypowe buble, chociarz kazda wielka slawa ma swoje mroczne strony "zbyt piekne zeby bylo prawdziwe" ;)

użytkownik usunięty
anti3ek

słuchaj ,hipokrytko,najpierw popracuj nad ortografia poza tym ty tez wrzucasz swoje 3 gr i wstawiasz sie zaq osdobami,ktore maja takie poglady jak ty a prymitywny to jest ten caly portal i jego uzytkownicy z toba na czele sam sie sobie dziwie,ze wdaje sie w dyskusje z kims tak ograniczonym jak ty:P poza tym nie jestes tu admininstratorem ,by mnie pouczac ,jak mam sie zachowywac