Gdzie Znaleźć Filmy Online!!!!!!!!!!!!!
Bardzo spodobał mi się gest kolegi na forum Clarka Gablea - dał wszystkim fanom sygnał o pojawieniu się na youtubie filmu z aktorem. Jeśli ktoś ma podobne info, gdzie można obejrzeć filmy z Marilyn, dajcie znaka. Z góry dziękuję za wszelkie info. Pozdrawiam.
Filmy online?
Jedynie na YouTube można obejrzeć z Marilyn świetną komedię "Pół żartem pół serio"
http://www.youtube.com/watch?v=gyASByAy9e0
Jak byś był/a zainteresowany/a to można ściągnąć z torrentów.
Witam dzięki bardzo. Już szukałam na torrentach filmów z Monroe. To co mi się udało znaleźć to ściągnęłam,niestety nie udało mi się dużo tam znaleźć. Ale posiadam linki do jej filmów. Jak byś była zainteresowana, daj znać. Pozdrawiam.
O tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem bardzo zainteresowana!!!
Z góry dzięki!
Wiesz co? ja po prostu zaraz tutaj zwariuje. Chętnie Ci wy śle linki, ale proszę powiedz mi jak napisać do Ciebie wiadomość. Pewnie jestem ślepa, ale nie widzę takiej opcji nigdzie i szlag mnie trafi, wcześniej przecież pisałam tutaj do ludzi..nie wiem jakieś zaćmienie.
Chyba że podasz mi maila do siebie - jeśli wiesz, w przeciwieństwie do mnie, jak napisać do mnie na filmwebie wiadomość. Nigdy nie przestanę się zadziwiać, Miłego ubawu wszyscy filmwebowicze, ja się z siebie uśmiałam.