Marilyn Monroe

Norma Jeane Mortenson

8,4
8 338 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marilyn Monroe

http://www.pudelek.pl/artykul/43618/przybylska_sklanialam_sie_w_strone_aborcji/6 1/#com
ment_5069f9f8f79a3f0205000025 Ale wy,zasrane hipokrytki,napiszecie,ze "cenicie ja za
szczerosc" na umarlej potraficie wieszac psy,ale zywej i na topie nie skrytykujecie Wasze
poglady sa tak sliskie jak i wy :P Hipokrytki zasrane!!!

pudelek ?! i z czym do ludzi ? xD zenujące .....

anti3ek

i jeszcze raz dziękuję za pamięć :)

użytkownik usunięty
anti3ek

Zacznij tam czesciej zagladac,czesto pisza tam o zwolenniczkach aborcji:P Bedziesz mogla tam do woli walic swoje umoralniajace testy prolife hehe.Wiem,ze kierujesz sie ocena aktorow na podstawie przeczytanych o nich plotkach,wiec pudelek jest w sam raz dla ciebie:P Poczytaj tez o Ani Musze,Krysi Mazurownie i Marysi Czubaszek- tam mozesz do woli pluc na nich jademTo portal dla takich jak ty HAHAHA

użytkownik usunięty
anti3ek

Bo to portal dla takich jak ty Wypad z filmwebu na pudelka i to już:P

xD a tak , juz lece , bo TY TAK MOWISZ ... ale ty masz zryta psyche i (podobnie jak MM ) wysokie mniemanie o sobie : jestes tu uztkownikiem jak kazdz inny i jedyne co mozesz zrobic to skasowac swoje konto : od mowienia kto ma jakie prawa i kto ma opuszczac portal sa administratozy ... i lepej sie tego trzymaj bo to smieszne co wyprawiasz ;)))

użytkownik usunięty
anti3ek

LOL Odezwala sie ta,co nie ma zrytej psychy- sama przeciez chwalilas sie swoim borderlinem :P I to ty masz bardzo wysokie mniemanie o sobie,skoro smiesz oceniac cudza moralnosc Prawo do tego ma tylko ten,kto sam jest nieskazitelny,a ty na pewno taka nie jestes,skoro pamieci o zmarlych nie potrafisz uszanowac i atakujesz kogos,kto nie ma szans sie bronica Poza tym co do twoich ocen MM - kazdy jest inny,wiec nie masz prawa oceniac jej postepowania,ludzie roznie reaguja na dane sytuacje,nie jestes psychologiem ,ani psychiatra,ani Bogiem,zeby ja tu oceniac Jak zwykle odkrecasz kota ogonem Szczycisz sie tak tym swoim kodeksem moralnym,ktory posiadasz,ale nie widzisz,jaka jestes hipokrytka Dla mnie jestes zwykla dewota i pseudomoralistka i tylko mnie w tym utwierdzasz swoimi komentarzami I to uzytkownicy tobie podobni maja problem z akceptacja innych niz swoje poglady,skoro smieja sie z cudzych Ty tez jestes zryta- normalny napisalby raz ,co mysli o MM ,a nie gnebil jej fanow i wyzywal od fanatykow.Jestes chamka bez szacunku dla cudzych pogladow i szacunku dla zmarlej,wiec traktuje cie i tobie podobnych po chamsku ,bo sami sie o to prosicie,a jak mnie zablokuja ,to to tylko bedzie swiadczyc o tym,ze w internecie nie ma wolnosci slowa ,ale to akurat wiem od dawna, media staraja sie manipulowac pogladami innych,na ciemnych masach sie to udaje,ale sa jednostki bardziej swiadome ,jak ja ,ktore sobie na to nie pozwola:P .A to,ze wyzywasz mnie od psycholow i atakujesz kazdego,kto lubi i ceni MM swiadczy o tym,ze to ty masz problem z akceptacja cudzych pogladow :p PS skoro uwazasz mnie za zryta ,to po co odwowiadasz na moje posty - przeciez takie jak ty "z glupszymi od siebie nie dyskutuja" :P A co do tego,zebys sie stad zabrala na pudelka - to nie byl nakaz ,tylko zyczliwa rada:P

anti3ek

nie warto karmić trolla... jeżeli już chcesz prowadzić dyskusje to z kimś na poziomie, a ten/ta vitalis to nawiedzony/nawiedzona osoba więc najlepiej nie gadaj z tym kimś.

antyromantyczka

wiem ... to bylo wiadomo juz po paru postach jej autorstwa ... ale mam swoj cel w tym co robie , moze akurat sie uda :) tylko dotego tez trzeba przysiasc a teraz niemam na to czasu ; w przeciwienstwie do wyzej wspomnianej osoby ( 30 wielozdaniowych komentarzy o prawier niezmiennej treści wjeden wieczór :P ... aż sie czytac tego nie chce ) bo ona zawsze znajdzie czas dla "dobra sprawy"(czyt.obrony dobrego imienia MM ) xD