Marilyn Monroe

Norma Jeane Mortenson

8,4
8 400 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marilyn Monroe
Ironmovie2142

Jak umarła?

paulaa669

Przedawkowała leki.

grimmjow1990

Aha, dzięki za informację.

paulaa669

Jestem pewna że to nie było przedawkowanie. Bracia Kennedy maczali w tym palce i postarali się aby jej śmierć wyglądała na nieszczęśliwy wypadek, w rzeczywistości to oni ją zabili. W każdej książkę o Kennedych można to wyczytać.

MrsDean

Ona kilkakrotnie przedawkowała leki. Wcześniej ktoś w porę się zjawiał i kobieta unikała śmierci. W końcu się udało. Jednak czy faktycznie tego chciała? Trudno powiedzieć. Podobno tuż przed śmiercią wykonała telefon, prosząc o pomoc. Pomoc przyszła, niestety zbyt późno. Myślę, że w ostatniej chwili chciała to wszystko odwrócić.

użytkownik usunięty
grimmjow1990

Ona zawsze,jak wziela za duzo prochow,dzwonila po pomoc Moglo tak byc i tym razem - dlatego znaleziono ja ze sluchawka w rece,ale po prostu nikt nie odebral telefonu Szkoda,ze ludzie z jej najblizszego otoczenia pozwolili jej tkwic w tym nalogu,zamiast jej pomoc zamiast ratowac ja po kazdej zapasci powinni na sile skierowac ja na odwyk Szkoda tez,ze tyle glupich plotek i oszczerstw na jej temat powstalo na temat jej smierci

użytkownik usunięty
grimmjow1990

No właśnie PRZEDAWKOWAŁA ,a nie popełniła samobójstwo ,jak powszechnie powtarzają tę plotkę media .Nie wiadomo,jak bylo naprawdę,zapaście przez leki miala juz wczesniej,ale mysle,ze gdyby popelnila samobojstwo,to zostawila by list pozegnalny Moze udaloby sie wyrwac ja z nalogu,gdyby komus naprawde na niej zalezalo i gdyby naprawde chcieli jej pomoc,a nie pozwalali jej na to i przymykali na to oczyt Taka jest smutna prawda:(

Ironmovie2142

Oj nie wiadomo. Pamiętaj że ona ogólnie prowadziła fest rozrywkowe życie. Przy takim tempie raczej nikt jeszcze zbyt długo nie pociągnął.