Marilyn Monroe

Norma Jeane Mortenson

8,4
8 339 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marilyn Monroe

Nie i jeszcze raz nie! Jak ta kobieta moze byc ikoną? Ma na swoim koncie zaledwie moim zdaniem 2 dobre role. Nie chodzi o zazdrość, ale przecież ona jest brzydka. To taka Barbie lat 60-tych. Tak naprawdę miała brązowe włosy! A żeby wyglądać tak, jak na zdjęciu u góry, potrzebowała 2 godzin ze stylistą.
Co do moralności: wiecie, z czymi zdjęciami powstał pierwszy Playboy? Z jej zdjęciami! Zapijaczyła się na śmierć, a uchodzi za autorytet i wzór.
Jak dla mnie zaledwie poprawna.

Ada_Potter

Tu nie chodzi o jej role. Marilyn byla, jest i bedzie symbolem seksu, wiec jej zdjecia w Playboyu sa chyba jak najbardziej na miejscu? I co z tego, ze miala brazowe wlosy? Ja tez mam brazowe, ale najlepiej wygladam w rudych. Po to wymyslili farbe do wlosow, by kazdy mogl sie zrobic na jaki kolor tylko chce. A czy gwiazdy dzisiaj nie maja stylistow i nie spedzaja 2 godzin na make-up nim wyjda na scene?

i w/g tego co mowisz, to chyba nie byla poprawna?

Rlyeh

Symbolu seksu to Ty jeszcze nie widziałeś/widziałaś. Brzydka jest i tyle.

_TURQUOISE_

I kto to mówi?!?!? Czy masz w ogóle lustro?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
_TURQUOISE_

"te blond kłaczysko"???

A do elementarza to czasem zaglądałaś czy tylko obrazki oglądałaś?

"lubieją ją tylko takie wiochy jak Ty."

No no, tym tekstem to mnie zabiłaś.

Przykro mi, ale z prostaczką bez szkoły, ogłady i ambicji (a do tego lustra ;-D ) dyskutował nie będę...

Pamiętaj jednak, że skoro ze wsi jesteś, to na wieś wrócisz (chociaż pewnie wciąż tam się chowasz)...

Gdzie cię uczą takiego języka? Na ulicy?

bardotek69

Ze wsi nie jestem :) i na ulicy się języka również nie uczę :) a o urodzie to się nie wypowiadaj :) dla mnie najważniejsze jest tylko MOJE otoczenie :)

_TURQUOISE_

Jezeli to zdjecie co masz podane to Twoje, to nie porownuj sie do takiej Marylin... Sam za nia nie przepadam, ale gdy widze takie wypowiedzi samozwanczych barbie to scyzoryk sie otwiera.

PS> Musi byc u Ciebie bida, skoro uchodzisz za ladna w swoim otoczeniu. Fabryka Potworow? A moze Bazylolandia?

cokane87

widzę, że dziadek się przyłączył do wypowiedzi <hahaha> Marilyn jest okropna. Koniec. Kropka. Basta. :)

bardotek69

Mam lustro:) nawet ładne:) a co chcesz kupić? nic dziwnego, że nie chcesz ukazać swojej "przepięknej twarzyczki" <haha> :)

_TURQUOISE_

Aż taki wstrętny jak ty to nie jestem, i aż tak bezstydny też nie, by obnosić się ze swoją brzydotą.

bardotek69

A! uderzyłam w słaby punkt! Ty się kobietom na pewno nie podobasz i do tego za inteligentny też nie jesteś.. a piękno to pojęcie względne :) nie narzekam na brak powodzenia :))

_TURQUOISE_

Powodzenie w rynsztoku idzie? Ile placa?

cokane87

Dziadek! siedź cicho w tej swojej wsi! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

_TURQUOISE_

a nawet grybym byl ze wsi, to nic Ci do tego.

PS. Widze, ze nie umiesz sie wyslowic, czyzby zatkalo i boisz sie "walki" slownej z "dziadkiem ze wsi" ?

cokane87

Ani trochę :) dawaj dziadyga! ! :D :D ! ! !

_TURQUOISE_

Dodam jeszcze, ze w porze suchej, nawet najgorszy chwast jest kwiatem. Najwyrazniej zachodzi tu zjawisko pory suchej, innego wytlumacznia nie widze.

cokane87

O kurka, Twoje teksty mnie rozwaliły!

Buahahahahahahaha!

Dzięki za poprawienie humoru, naprawdę, dawno się tak nie uśmiałem ;-D

Buahahahahahaha!

bardotek69

"Słuchaj idiotko, nie pozwalaj sobie na za dużo bo to się źle dla ciebie skończy."
Jak się to dla mnie skończy ? :)

"Fajnie masz w domu skoro znasz takie teksty."
Owszem mam bardzo fajnie :) wygoda, spokój, relaks :) czego chcieć więcej :)

"To jacy jesteśmy zawdzięczamy rodzicom."
Jestem wspaniałą osobą mądrą, piękna, inteligentną, dowcipną :)

"Wszystko wskazuje na to, że masz przesrane i patrząc na ciebie i czytając twoje wypociny należałoby ci tylko współczuć..."
Mylisz się kolego :) mi nie należy współczuć tylko zazdrościć :) chciałbyś być kimś tak wartościowym jak ja. A tu patrz, los dla Ciebie za dobry nie był :) ale módl się i nie trać nadziei, może w przyszłym wcieleniu się uda :)

"Bo nie dość, że brzydka jak noc, to jeszcze głupia jak but."
Noc jest piękniejsza niż dzień :)
a ja jestem mądrzejsza niż Ty :)

"ŻAL."
Tak, mi Ciebie żal jak jasna cholera! :)
weź się w garść i bądź mężczyzną, bo jak na razie to facetem bym Cię nie nazwała :)

bardotek69

Tacy pseudo faceci jak Ty mnie nie obchodzą :)

zazdrościsz, że ja umiem się wypowiadać, a Ty nie.. :)

"Brak ogłady, rozumu i jakiejkolwiek składni w twym poście, aż bije po oczach."
Masz oczy w ogóle? babo!!!!!!! :) :) :)

_TURQUOISE_

Na pewno. W twoich snach.

Wolałbym umrzeć niż być taką analfabetką, jaką jesteś ty.

Gdybym nie miał, to może żyłbym w takiej nieświadomości jak ty i sobie wmawiał: "jestem piękna, jestem mądra, jestem najlepsza". Czas kupić okulary, ślepoku.

cokane87

znowu ?! w domu starców mają internet ?!

bardotek69

Zazdrość jest nieprzejednana jak Szeol :) spoko, jak zrobisz sobie operacje, może lepiej będziesz wyglądał, choć na cuda bym na Twoim miejscu nie liczyła :)

_TURQUOISE_

Zazdrościć? Raczej współczuć...

Teraz widzę, że BABA JAGA jest tylko jedna!

Ciekawe czemu zmieniłaś zdjęcie, skoro jesteś taka "piękna" i to jeszcze na takie gdzie jesteś z jakimś gachem. Pewnie chcesz byśmy uwierzyli, że to twój, a nie przypadkowo zaczepiony przechodzień...

I jeszcze te wieczne uśmieszki i "chichy"... = śmiech przez łzy - jakie to żałosne...

bardotek69

"Teraz widzę, że BABA JAGA jest tylko jedna!"
To Ty :)

["Ciekawe czemu zmieniłaś zdjęcie, skoro jesteś taka "piękna"]
bo jestem :) i często zmieniam zdjęcia :)

"i to jeszcze na takie gdzie jesteś z jakimś gachem"
to mój chłopak :)

"Pewnie chcesz byśmy uwierzyli, że to twój, a nie przypadkowo zaczepiony przechodzień..."
Po co miałabym zaczepiać ludzi na ulicy? że Ty tak robisz to nie znaczy, że wszyscy tak robią :)

"I jeszcze te wieczne uśmieszki i "chichy"... = śmiech przez łzy - jakie to żałosne..."
Cieszę się życiem :) a śmieje się z takich ludzi jak Ty, którzy nic ze sobą nie reprezentują :)
"śmiech przez łzy" a to dobre! :)
owszem tak się tu z Ciebie śmiejemy, że aż łzy szczęścia płyną, że nie jestem taka jak Ty [chyba bym się pocięła] :)

_TURQUOISE_

Nie no, do zakutego łba nic nie trafi.

Lepiej idź do swojego pokoju, z zabawkami przybitymi do sufitu i się potnij, wszystkim to wyjdzie na dobre.

bardotek69

"Nie no, do zakutego łba nic nie trafi."
Ej! przestań siebie samego obrażać! :)
idź do psychologa, wygadaj się od razu Ci będzie lepiej :)
mogę Ci nawet za darmo załatwić wizytę u mojego brata :)

"Lepiej idź do swojego pokoju, z zabawkami przybitymi do sufitu i się potnij, wszystkim to wyjdzie na dobre."
przed chwilą gadałeś, że byłam cały czas w piwnicy, teraz jakieś pokoje z zabawkami?! o co Ci chodzi koleś [babo] ?!
żal tracić czas na takich szmatławców. Dobrze, że w moim otoczeniu nie ma takich debilów jak Ty.
Żegnam i życzę powodzenia w znalezieniu żony.
Nie uda się, ale próbuj, dużo jest głupich blondynek wyglądających jak koń, będą do Ciebie pasowały :)

_TURQUOISE_

""Nie no, do zakutego łba nic nie trafi."
Ej! przestań siebie samego obrażać! :)
idź do psychologa, wygadaj się od razu Ci będzie lepiej :)
mogę Ci nawet za darmo załatwić wizytę u mojego brata :) "

Wolę nie ryzykować, widząc to co zrobiły te wizyty z twoją czachą...

"przed chwilą gadałeś, że byłam cały czas w piwnicy, teraz jakieś pokoje z zabawkami?!

No przecież się żaliłaś, że żyjesz w pokoiku-klatce, zamkniętej w piwnicy. Że rzucają ci ochłapy i szczekasz jak pies. Na pewno to byłaś ty - w ostatnią środę, w "Sprawie dla reportera".

"o co Ci chodzi koleś [babo] ?!"

A masz jakieś problemy ze sobą oprócz głowy i facjaty? Coś nie tak z określeniem płci? Hermafrodyta się znalazła, że wyzywasz innych jakbyś sama nie wiedziała kim jeteś?

"żal tracić czas na takich szmatławców. Dobrze, że w moim otoczeniu nie ma takich debilów jak Ty."

Chyba raczej szkoda. Kubeł zimnej wody na łeb by ci się przydał, od czasu do czasu, samozwańcza "miss świata"... Pffffffffff...

"Żegnam i życzę powodzenia w znalezieniu żony.
Nie uda się, ale próbuj, dużo jest głupich blondynek wyglądających jak koń, będą do Ciebie pasowały :)"

O widzę, że strefiłaś... Brak pomysłu na "odszczeknięcie", czy przyszła konkluzja na temat swojego samoponiżenia i masz dość?

bardotek69

"i masz dość?"
mam dość głupich kłótni, z których nie umiesz wyjść obronna ręką :]

"No przecież się żaliłaś, że żyjesz w pokoiku-klatce, zamkniętej w piwnicy. Że rzucają ci ochłapy i szczekasz jak pies. Na pewno to byłaś ty - w ostatnią środę, w "Sprawie dla reportera"."
Nie mam u siebie polskich programów :)
ale to musiała być Twoja siostrzyczka :)

"jakbyś sama nie wiedziała kim jeteś?"
a Ty pedofilu bawisz dzieciaki "jeteś?" <hahaha>
mam doskonale wykształconą tożsamość :)

_TURQUOISE_

""i masz dość?"
mam dość głupich kłótni, z których nie umiesz wyjść obronna ręką :] "

Pffffffffff.... Myślę, że gorszej larwy tutaj nie było, pobiłaś nawet roksi16...

""jakbyś sama nie wiedziała kim jeteś?"
mam doskonale wykształconą tożsamość :) "

Żyjesz w błędzie i nieświadomości. Pozostał nam tylko się za ciebie modlić.

"a Ty pedofilu bawisz dzieciaki "jeteś?" <hahaha>"

Widzę, że ciągoty do starszych panów też masz - to pewnie wynik traumatycznych przeżyć z dzieciństwa...

W końcu zły dotyk boli przez całe życie :-P

użytkownik usunięty
bardotek69

alexk91, wybacz, ale dawno na tym forum nie znalazłam tak tępej osoby...

Widać, że strefiła i wreszcie chyba (?) coś do niej dotarło, bo zmieniła nick na "destiny111", po Twoim komentarzu :-D

użytkownik usunięty
bardotek69

Ja myślę, że i tak wszyscy się zorientują, o kogo chodzi... ;) Ignorancja i marne teksty aż rażą w oczy...

No, dawno nie spotkałem się z aż taką prostaczką :-D

użytkownik usunięty
bardotek69

dobra, żeby nie było, że nic nie napisałam i jestem chodzącym pedofilem albo mam kompleksy albo nie mam gustu albo nie podzielam jej zdania więc jestem *****.

Droga alex/destiny/ch wie jak ci tam - choćbyś nie wiem ile tekstów wymyślała, choćbyś opluła wszystkich na FW swoimi odkrywczymi tezami, choćbyś wszystkich przykuła do krzesełek i wyśmiała, i choćbyś kłóciła się z tym państwem przez resztę swojego życia, to i tak nie zmienisz jednego faktu... MARILYN TO IKONA. I klasy, i wdzięku, i urody - wtedy nie było tak, jak teraz. Monroe to było coś. Nikt nigdy wcześniej tak nie wyglądał i tak się nie zachowywał, więc swoje frustracje (zazdrość?) możesz sobie schować do kieszeni. I tak większość świata ją kocha, a twoje marne argumenciki typu "jesteś pedofilem" nic tu nie zmienią. Miłego dnia :)

...prostaczko bez szkoły i ambicji..." - powinnaś dokończyć ;-P

użytkownik usunięty
bardotek69

po co kopać leżącego?

Na szczęście wasze teksty mnie gówno obchodzą, a tak marginesem. Często zmieniam nicki, zdjęcia etc. i to co o NIEJ myślę, to moja sprawa! Twierdzę, że nie jest ikona i nigdy nią nie będzie! niczym nie zabłysła! i nie wszystkich obrażam na "FW" do Was szacunku mieć się nie da. Proste.

użytkownik usunięty
_TURQUOISE_

Nie obrażasz? Wystarczyło napisać jeden post, a nie prowadzić durne dyskusje na kilometry. Ogarnij się. Nie mówię, że nie masz prawa do swojej opinii, ale po co te kretyńskie wywody prowadzone od kilku dni? Jakbyś się usunęła z tematu to wszyscy by o tobie zapomnieli a ty nie musiałbyś się teraz tłumaczyć i wyzywać wszystkich naokoło.

To nie ja ciągnęłam temat. To słynny "Bardotek69" który wyzywa wszystkich od najgorszych, którzy obrażają, jego ulubione "ikony". Jak on obraża, filmy [aktorów] których ja lubię, nie odzywam się ani słowem, bo wiadomo, nie wszyscy lubią to samo.

użytkownik usunięty
_TURQUOISE_

To jak ciągnie to się urywa i się mówi, że jest głupi. Sama ciągniesz też, a zwalasz całą winę na niego.

_TURQUOISE_

ZA to do ciebie należy mieć szacunek. Krzykaczko i prostaczko!

A Twoje są niby lepsze ? nie rozśmieszaj publiki.

bardotek69

Sory ale nie rozumie. Jak możesz zadać takie durne pytanie jak nawet nie wiem jak wygląda ta dziewczyna... co za ludzie... To jest forum na którym wyraża się zdanie na temat aktorki a nie ku.rde żeby się obrażać:D

love_panic

Ja wiem jak ona wygląda bo miała zdjęcie profilowe po zobaczeniu ktorego mam koszmary przez ostatnie 8 lat:D

_TURQUOISE_

Nie no! To już jest szczyt!

Przeczytajcie sobie wszyscy co ta "samozwańcza miss świata" napisała w tym temacie:

http://www.filmweb.pl/topic/819243/heheeh+kolejny+serial+dla+12+13+14+latek.html #3077799

Brak konsekwencji, koleżanko???