Marilyn Monroe

Norma Jeane Mortenson

8,4
8 337 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marilyn Monroe

Jej to było dobrze. Miała piękną twarz, normalne ciało i była pożądana. Ponadto do dziś jest symbolem seksu. A teraz jak dziewczyna wygląda tak jak ona to pójdzie taki i jej powie, że jest gruba. A potem się dziwić, że się kobiety odchudzają. Moim zdaniem Marilyn Monroe była po prostu piękna, bez żadnego "ale". Czytałam wiele wątków, w których ludzie wytykają, że była gruba i nieładna. Nie pozostaje nam w takim razie nic innego, jak cieszyć się, że żyła wtedy kiedy żyła, bo dzisiaj by ją pewnie zlinczowano. Moim zdaniem kobieta powinna wyglądać jak kobieta. A Marylin Monroe wyglądała jak kobieta! ;P

użytkownik usunięty
cisza91

Tak jej to bylo dobrze .Urodziła się w rodzinie patoligicznej ,cierpiała na depresję a w końcu popełniła samobójstwo .To naprawdę życie osoby najszczęśliwszej na ziemi .Poza tym darem Niebios jest utrzymywaie kontaktów osobistych z facetami dla tórych jesteś kawałkie mięsa (i niczym więcej ) .

Wygląd to nie wszystko (!) Nie rozumiem dlaczego wszyscy mówią tylko 'jaka ona piękna' i zachwycają się nią. A wnętrze człowieka ? Charakter ? To się nie liczy ? Ikona powinna być piękna na zewnątrz, jak i w środku. (Oczywiście to tylko moje zdanie).

olanieolenka

No tak, masz rację, ale trudno normalnemu człowiekowi powiedzieć jaka ona była. Tak naprawdę dobrze znało ją tylko wąskie grono osób, a my "zwykli śmiertelnicy" jesteśmy skazani na ocenianie jej tylko ze względu na wygląd.

Och ja nie twierdzę, że była najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi. Nie twierdzę nawet, że była szczęśliwa. Nie brałam pod uwagę jej problemów psychicznych etc. Z tym to pewnie wasz rację, nie wnikam w ten temat.Chodziło mi tylko o to, że w czasach w których żyła ideał kobiety był zupełnie inny niż dziś. Ponadto nie wymuszał na milionach kobiet stosowania katorżniczych diet i ciągłego dążenia do ideału. Brałam pod uwagę tylko jej wygląd, nic innego.

użytkownik usunięty
cisza91

Ale on na serio była idałem urody ???Oj chyba ie .

cisza91

Czy ona rzeczywiście była taka ładna ? Myślę że jest sporo (naturalnie) pięknych kobiet, a Monroe się do nich nie kwalifikuje (oczywiście to tylko moje zdanie).

olanieolenka

Oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania. Moje jest takie, że była ładna. Poza tym z jakiegoś powodu jest uważana na świecie za ikonę, za seksbombę. Z pewnością nie z powodu wysokiego IQ czy czegoś jeszcze innego.

użytkownik usunięty
cisza91

Powiedzonko Marilyn ; ,,Wszyscy mężczyżni ,są tacy sami mają tylko różne twarze żeby można było ich rozpoznać ,,

użytkownik usunięty

hehehe a co to nie jest prawda? :D:D

za krótki, za krótki

użytkownik usunięty

nikt tu nie analizował psychiki i życia Monroe, więc daruj sobie ten sarkazm. zresztą i tak ci nie wychodzi