Dzięki filmowi erotycznemu z lat '30/'40 została gwiazdą...
Z lat 30? Zagrała w nim w przedszkolu czy w podstawówce?
Film widmo, ale poplotkować nie zaszkodzi - żenujące.
Chodziło mi oto, że Monroe w latach `40 zagrała w sześciominutowym filmie erotycznym...
Domyślam się co insynuujesz, jedyne a właściwie zasadnicze ale to fakt, że to bujda.
Zdaniem kolekcjonerów i specjalistów ów film to zwykła fałszywka - nie występuje w nim z całą pewnością Monroe.
Wystarczy spojrzeć na kilka kadrów krążących w sieci (były m.in. na stronie TVN24) by mieć 100% pewność, że jedyne
co łączy tą panią z Monroe to blond fryzura, rysy twarzy - mimika, figura są zupełnie inne.
Więc nie rozumiem po co rozsiewasz takie sensacje, szczególnie, że wg aktualnej wiedzy są nieprawdziwe.
Czytałam długą książkę biograficzną o Marylin. Z tego co tu piszesz to wszystko wydaję się być prawdą ( nie wiem na ile to potwierdzone, mówię tylko to co ja wyczytałam). Była ona wtedy rzeczywiście nastolatką. Nie akurat od tego stała się gwiazdą, po prostu lgnęła do wszystkich kastingów, sesji zdjęciowych, aby tylko zaistnieć. W końcu poważny producent się nią zainteresował i tak to właśnie było.
Poprawka do samej siebie. Pogrzebałam w internecie. Ta aktorka to nie ona. Ktoś po prostu chce zhańbić Marylin i zrobić z niej na siłę prostytutkę, ah... Mogliby dać jej już spokój, dużo się za życia nacierpiała a teraz jeszcze po śmierci nie ma dobrze.