Marilyn Monroe

Norma Jeane Mortenson

8,4
8 337 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marilyn Monroe

zwłaszcza jak na tamte czasy,hm jeszcze wczoraj na youtube można było znaleźć jej seks-taśmę z 1948 r. dzisiaj,ani na wrzucie,ani na youtubie tego nie ma.i może lepiej,bo to było okropne i po 3 minutach wyłączyłam obrzydliwie zniesmaczona.wolałabym tego nie widzieć,bo teraz będe patrzeć na nią przez pryzmat tego filmu w którym zachowywała się jak zwyczajna dziwka.mam nadzieję ,że to była najbardziej 'grana' rola w jej życiu,a prawdziwa była tylko twarz i ciało Marilyn.

hukukuku

'Billy Wilder zaproponował główną rolę kobiecą w filmie "Irma La Douce" Marilyn Monroe, ale ona odrzuciła ją, ponieważ nie chciała grać prostytutek. Rolę przyjęła Shirley MacLaine.'
czyżby niemiłe wspomnienia z 1948 r.?

hukukuku

Na tym filmie nie był MM, chyba ślepy nie jesteś.

Blur

nie jestem 'ślepy',widziałEm twarz i wydawało mi się,że to jednak Marilyn:)
nie przekreślam jej ani nie oceniam,po prostu będe ją kojarzyć cały czas z tym...

hukukuku

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=8185

a tak poza tym to na taśmie jest inna aktorka tamtego okresu , ale nie jest sławna (Nie pamiętam jak się nazywa) Monroe NIGDY nie zagrała w sex taśmie ..

Good_Enough

miejmy nadzieję,że nigdy

hukukuku

Obrzydza Cię sex-taśma z MM w roli głównej a Twój avatar nie?

alicja

mój avatar to tylko obraz jarosława kukowskiego,nie widze na nim nic takiego porażającego (duże piersi i zarys czegoś co przypomina pochwę).natomiast na sex-taśmie (która nie okazała się sex-taśmą M.Monroe) było pokazane o wiele więcej i w sumie teraz odetchnęłam z ulgą,że okazało się,iż na taśmie była dziewczyna podobna do MM,a nie sama ona.ogólnie zanim się dowiedziałam jaka jest prawda,to sama świadomość że Marilyn występowała w takim czymś obrzydzała mnie i dołowała (więcej było raczej zdołowania).a teraz jest mi to obojętne,ważne że to nie ONA!