Mario Cimarro

Mario Antonio Cimarro Paz

7,3
400 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mario Cimarro

W gazetach rozpisywano sie o tym, żer jest damskim bokserem. Jak kręcono j scenę bijatyki do filmu jakiegoś(sorki ze neipamitam jakiego) to Mario zamisat matkować ciosy to jakiegoś gostka uderzył an serio i to specjalnie. Nawet nie przeprosił a ofiasra beznadziejnego Cimaro trafgiła do szpitala. I czy nadal uważacie że jest taki spox?

Scofield

Nie uważam go za wybitnego aktora,bo tak nie jest... Ale nie do konca wierze w to co pisza w gazetach. Wiesz jak to jest... Oni lubia cos wyolbrzymiac... Oczywiscie nie bronie go i nie mowie ze na 100%tak nie bylo.. Ale tez nie jestm tego w 100% pewna.
Pozdrawiam ;]

Scofield

a widziales to na wlasne oczy ze tak od razu go osądzasz? byles świadkiem tej bójki? hmm juz wiemy kto czyta "fakt" :P a na marginesie to on ma wyglad takiego troche porywczego, w niektórych telenowelach gra wlasnie takich "prostych chłopów gotowych od razu do bójki" wiec nie pomyslałes czasem że wlasnie przez to jakis taki brukowiec pokroju faktu wymyslił sobie "wiarygodną ścieme" i puscil taką plote w obieg bo wiedzial ze tacy jak ty sie nabiorą i pozniej będą szerzyć dalej ich dzieło. nie mowie ze na 100% nie bylo tak jak piszesz ale znając takie gazety które to rozpisują sie w takich tanich sensacjach to na 98% polowa z tego jest zmyślona. 'normalnym' gazetom nie cieknie ślina na takie historyjki które trzeba jeszcze z 1000 razy ubarwić zeby kogokolwiek zainteresowaly.

Scofield

Nie przeczytałem tegow fakcie. Tylkow innych gazetach, na roznych forach też pisali o tym i dawali wycinki z agzet zagranicznych i też tak pisali.
Po drugie: Ostatnio wysżło an ajw, że zdradzałs woją żonę.

Scofield

Booooooże i ty wierzysz w te wszystkie plotki? współczuję... poza tym nie twierdze że przeczytales to w fakcie tylko że w brukowcu pokroju faktu... a jesli czytasz takie zagraniczne gazety to prawdopodobnie fakt tez - co jest prawie oczywiste. nie ufałabym brukowcom na twoim miejscu bo każdy wie że piszą nieprawde. a co warto podkreslic rozpisywaniem sie na temat zdrad, bójek i kto z kim chodzi a kto sie kłóci zajmują sie TYLKO brukowce których nikt by nie czytal jesli sztucznie nie wzbudzaliby sensacji które sami wymyślą... ile ty masz lat chłopie że wierzysz brukowcom????? buehehehheh DOROŚNIJ!!!!!

014

cóż Mario Cimarro nie jest święty. Faktem jest że zdradzał swoją zonę, ale cóż z tego tam wszyscy się zdradzają. tacy już sa Latynosi, niby tacy religijni, ale dają sie ponieść namietnościom. Z reszta jak się ogląda te telki to widac jacy sa pobudzeni, ich normalna rozmowa to wrzask, która my europejczycy uważamy za ostrą kłótnie:D ale za to ich kocham za temperament

Lady_Rita

ja tam nie wiem czy kogoś zdradzał czy nie... wszyscy mówią, że zdradzał albo bił - mnie się wydaje, że sporo z tego jest naciągnięte przez prase... a że nie ze mną ją zdradzał (troche szkoda;D) to nie mam 100% pewności, że tak było.

Scofield

tez to slyszalam
nie lubie go:/
nawet po ryju widac ze jest idiota

katarzynah_86

taaa pokaż swoje zdjęcie, napewno też zobaczymy z tego zdjecia pewne braki w twoim intelekcie... osoba pisząca takie komentarze też nie moze byc specjalnie bystra...

katarzynah_86

Głupoty co niektórzy pieprzycie,co się ma życie prywatne do życia zawodowego?.Trzeba oceniac aktora po rolach a nie po tym z kim spał,kogo bił.Gdyby tak patrzeć to za tego typu grzechy należałoby skreslic większość hollywodzkich gwiazd.A ty katarzynah 86 rozwiń swojego mini posta bo jak na razie przypomina mi to tekst nabazgrany na szkolnej ławce.

Scofield

014 co ty go tak bronisz?
Wiesz, gdy widze że w paru gazetach(skąd wiesz, że zagraniczna prasa to szmatławiec - widziałeś to na własne oczy??? :) ) pisze to samo a z wywiadów Cimarro na grzecznego chłopaka nie wygląda( on uwarza sie za symbol seksu, śmiać mi sie chce jak to słysze)

Scofield

mnie wyglądał w wywiadach na bardzo spokojnego człowieka, który w dodatku jest nieśmiały - oglądałam z nim dużo wywiadów bo bardzo go lubię, już wiesz czemu go bronię? bo mnie jego życie prywatne nie obchodzi aż tak ale nie lubię oceniania ludzi po tym co piszą tym bardziej że ja OGLĄDAJĄC a nie czytając wywiad z nim odniosłam wrażenie zupelnie inne niż ty. nie chciał ani troche mówić o tym że jest "sexi" ;) o tym czy wie jak postrzegają go kobiety itp. nawet słowa nie chcial o tym powiedziec w dodatku mialam wrażenie że takie pytania go wkurzają.
co wiecej ten facet jest boski... uważa sie za symbol seksu? ma prawo - bo nim jest! jest spełnieniem marzeń sennych ;) 90% kobiet na świecie - czy ci sie to podoba czy nie! poza tym nie wiem czy widziales jak on wczesniej wyglądał... dużo nad sobą pracowal żeby wyglądac tak jak teraz i nie dosc że wyładniał to jeszcze ma proporcjonalną idealną sylwetkę. bez koszuli wygląda jak młody bóg ;D heheheheh.

PS: o to samo mogę zapytać ja: co ty go tak oczerniasz i nie lubisz? ;P

014

popieram!!! A poza tym ja go lubię nie za to ze zdradza zone czy bije innych po mordzie tylko za to jak gra... Jest przystoiny i wysportwany uwazam ze jest wystarczająco inteligentny... wcześniej była mowa o tym ze wygląda na nieuka i wieśniaka ptragne powiedziec ze wieśniacy to nie zawsze nieuki więc nie obrazajmy ludzi ze wsi...

Tula

Głupoty co niektórzy pieprzycie,co się ma życie prywatne do życia zawodowego?.Trzeba oceniac aktora po rolach a nie po tym z kim spał,kogo bił.Gdyby tak patrzeć to za tego typu grzechy należałoby skreslic większość hollywodzkich gwiazd.A ty katarzynah 86 rozwiń swojego mini posta bo jak na razie przypomina mi to tekst nabazgrany na szkolnej ławce.

Wujek_Sam

a dla mnie to spoko gośc :D żeby kogoś osądzac o zdrady, bójki itd to są od tego inni ludzie i osoby, które są z nim niejako związane. Tyle słów ode mnie :D
jest niezły <3

Scofield

ja nie dawno przeczytałam że na planie nowej telenoweli zachował się arogancko i użył przemocy wobec Ninel Conde

kingw

czy on teraz się zajmuje gra w jakiś nowej telenoweli??

Scofield

A ja gdzieś w necie wyczytałam że na planie mar de amor szczelił liścia nine ona była w szoku tym ale to przez pomyłko bo podobno jej nie powiedzieli że mario ma jej szczelić więc to raczej była pomyłka ale też gdzieś w gazecie przeczytałam o tym .

Pauliskax33

Ninel*