Właśnie wczoraj wieczorem znalazłem grób Mariusza Leszczyńskiego. Znalazłem jeszcze grób Krzysztofa Kolbergera... Mam 2 info: 1- Pan Mariusz zmarł na zapalenie płuc, 2- Życie prywatne: Pan Mariusz miał syna Leona, który nie widział go 28 lat, strasznie się pokłócili... Jego żona go opuściła, żyje do dziś. Ja wiem i inni wiedzą, że miesiąc temu, 27 pazdziernika aktor skończyłby 74 lata i jest mi smutno, bo żaden aktor dubbingowy go nie zastąpi! Jak chcecie inne info o aktorach, piszcie i komentujcie!
Na temat życia prywatnego pana Leszczyńskiego gość kłamie - proszę go nie słuchać.
A wbrew temu co śmieciu pisałeś, pan Wieprzewski żyje i rozmawiałem z nim telefonicznie dzisiaj. Narobiłeś w internecie niezłego rabanu, prawdopodobnie w przyszłym tygodniu ZASP wrzuci sprostowanie że pan Wieprzewski żyje i kłamstwa rozsiewane m.in przez ciebie były nieprawdziwe.
A teraz dawaj do siebie jakiś prywatny kontakt, skonfrontujemy się na żywo. I lepiej dobrze się przygotuj
Abstrahując - jak mogłeś mendo uśmiercić żywego człowieka? Pan Wieprzewski był tymi plotkami wstrząśnięty. Jeśli nie przeprosisz za to draniu, to dołożę wszelkich starań żeby pomóc panu Wieprzewskiemu w wyciągnięciu od ciebie konsekwencji prawnych.