Czy według was Wahlberg pasuje do roli Johna McClane'a ze SZklanej pułapki.Według mnie oglądając Infiltrację i jego niewielką ,acz wspaniałą rolę,gdzie grał faceta w miarę podobnego do Johna
a według mnie nie to nie jest typ twardziela z zajebistym wyrazem twarzy :D tak jak pierwowzór :D
moim zdaniem mógł by go zastąpić Statham
A po jaką cholere???? Co ludzie w marę upływu czasu stają się młodsi że do roli McLane'a chcecie zatrudniać młodszego aktora bo Willis jest już za stary???? Kolejny niepotrzebny temat.
Hehe
Ewentualnie Bruce'a moglby zastapic Marv z Sin City:) Tez taki twardziel, super zagral w filmie Domino (jak ktos nie widzial koniecznie obejrzyj!) to chyba jeden z niewielu prawdziwych, nie zrobionych twardzieli.
Mark nie pasuje, jest za bardzo "piekny" no ale coz, niezle gra, ale do twardziela mu daleko, powinien dalej reklamowac slipy Celvina Clinea;)
Choc ostatnio czytalem, ze rezyser Hell Boya glownego aktora uwaza za mega twardziela... Hmmm...
Jest kilka oczywistych rzeczy na tym świecie
a) Piąta część Szklanej Pułapki nie powstanie, a jeśli powstanie to sobie strzele w łeb.
b) Czwarta część Szklanej Pułapki jest równie rewelacyjna jak poprzednie części, mimo że trochę inna od poprzednich
c) Willis miał białą koszulkę pod zieloną bluzą
d) Ludzie nie stają się w miarę upływu czasu coraz młodsi dlatego zatrudnienie młodszego aktora do roli McLane'a byłoby co najmniej dziwne bo każde dziecko wie że w 4 części John miał 52 lata.
e) Jeżeli ktoś myśli że McLane'a mógłby zagrać ktoś inny niż Bruce, to ma naprawdę nierówno pod sufitem
f) Jestem fanem wszystkich Die Hardów...
g) ...a także innych filmów policyjnych
h) Infiltracja to bardzo dobry film ale sorry, przy Szklanej Pułapce wymięka
i) Zgadnijcie jaki zawód wykonuję.