Mark WahlbergI

Mark Robert Michael Wahlberg

7,8
62 124 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mark Wahlberg

W Infiltracji naprawdę więcej nie można było z niego wycisnąć...

Ffmat

popieram, zajebista rola

Ffmat

W Infiltracji zagrał całym sobą.

Ffmat

dziwię się że nie dostał oscara wtedy

Ffmat

chyba jeden z bardziej niedocenianych aktorow

Hania_19

Dokładnie,w każdym filmie gra na prawdę na wysokim poziomie a szczególnie w filmach przed 2000 rokiem m.in w filmach pt ,,Strach'' lub ,,Jak przetrwać w Nowym Yorku''.W ,,Infiltracji'' też dał niezły popis swojego kunsztu aktorskiego i nie można mu zarzucić iż gra on ,,sztampowo'' czy coś w ten deseń.

JackRobertkokos

wg mnie Mark to aktor który daje z siebie wszystko a mimo to nikt tego nie docenia-rola Dignama w infiltracji czy Boba Lee Swaggera w Strzelcu jest tego najlepszym przykładem

dawid10809

Dokładnie dlatego go tak bardzo cenię i szanuję jako aktora.Jego nowsze role m.in Daniel Lugo ze,,Sztangi i Casha'' lub Michael Stigman z filmu o tytule ,,Agenci'' to kolejny dowód iż mimo coraz starszego wieku nadal bardzo dobrze radzi sobie przed kamerą a role,które odgrywa nie są byle jak odegrane.

JackRobertkokos

no i radzi sobie w każdym gatunku i w każdej roli-postacie odgrywane przez niego są pod każdym względem niepodobne do siebie . W 'czterej bracia' jest narwanym kryminalistą ,w 'infiltracja; jest twardym gliną a w 'Ted' jest facetem związanym ze swoim misiem :)

dawid10809

Właśnie dlatego nie wiem dlaczego ludzie piszą o nim,iż gra on ,,sztampowo'', słabo lub,żeby ,,zafundował sobie szkołę aktorską,ponieważ nie umie grać''.Dla mnie świetny aktor i tyle :D

JackRobertkokos

ludzie piszą o nim że gra sztampowo bo muszą się do kogoś przyczepic -padło na Marka :) ludzie zawsze w kimś znajdują powód do przyczepienia się

dawid10809

Tylko szkoda,że aż tyle ludzi się na niego uczepiło.Nie mówię,że muszą mu dawać w ocenie 10 czy go wychwalać pod niebiosa ale nie powinni go obrażać.Ale zawsze znajdzie się jakiś hejter czy ktoś.

JackRobertkokos

wiadomo ze nie będą go traltować jak boga ale troche szacunku