Mateusz Borek

6,4
1 265 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mateusz Borek
DziurawaMarysia

Najlepiej jak wypowiada się o boksie w końcu sam jest promotorem boksu

Koneser_Kielce

a piłka nożna?

DziurawaMarysia

O piłce nożnej też jednak najwięcej oglądam boksu a piłkę nożna tylko mistrzostawa świata i Europy i jak Polska gra każdy mecz.

Koneser_Kielce

Kto Twoim zdaniem jest w tej chwili najlepszym ciężkim na świecie?

DziurawaMarysia

Na świecie Anthony Joshua a w Polsce Izu Ugonoh.Jutro jest walka jedynego boksera który powalił na deski Michała Cieślaka Nikodema Jeżewskiego trzeba oglądać.

Koneser_Kielce

A Twoja prognoza walki Wilder-Ortiz?

DziurawaMarysia

Wilder pokona Ortiza na punkty ponieważ Ortiz ma problemy z bokserami którzy wykorzystują swój zasięg ramion co pokazała walka ze Scottem którą wygrał jednak Wilder jest bardziej agresywny zadaje więcej ciosów.Świetny pojedynek tylko żeby znowu Ortiza nie złapali na dopingu.

Koneser_Kielce

Też mi się wydaje że Wilder wygra choć wolałbym Ortiza. Ale z drugiej strony fajnie będzie zobaczyć pojedynek niepokonanych mistrzów Joshua-Wilder, który ma się odbyć gdy CI pokonają Parkera i Ortiza. Swoją drogą nawet się cieszę że bracia Kliczko zakończyli karierę. Dzięki temu w królewskiej dywizji znowu zaczyna robić się ciekawie. Trzymam kciuki za Joshuę, bo dla mnie to trochę taki współczesny Lennox.

DziurawaMarysia

Czekam też kiedy Daniel Dubois się rozwinie i wtedy może być wielkim wyzwaniem dla AJ-a.

DziurawaMarysia

Lewis to mój ulubiony mistrz wagi ciężkiej bo zawsze był świetnie kondycyjnie przygotowany a jego lewy prosty był parwie tak znakomity jak u Holmesa.W odróżnieniu od Joshuy nie chciał walk tylko u siebie ale walczył z rywalami na ich terenie.Poległ dwa razy ale w rewanżach wygrywał i posiadał wszystkie pasy oprócz WBO.A Ty lubisz Lennoxa Lwa Lewisa?????