Mateusz Borek

6,4
1 265 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mateusz Borek

Jego komentarz jest nieraz niepotrzebny ,gada,gada pomisuje sie jakimiś oklepanymi frazesami,powtarza się .Na mundialu w Niemczech komentował razem z tym głabem Kołtoniem ich gry słone miedzy sobą są żałosne -jeden liże dupe drugiemu.Chyba wiąże ich coś więcej niż tylko przyjaźń ..niewiem może wspólne igraszki po meczu.
I tak Polsat Sport Extra miał mniejszą oglądalność niż TVP w tych meczach które dwie satcje nadawały równoczesnie(ostatnio można było to przeczytać w Wyborczej).
A ten Kołton to jakiś psychopata -co za przemądrzały pajac ,on to kurna wszystko wie najlepiej ,i te swoje cholerne rady daje co powinien Janas zrobić,jak zrobić ...co za ch**.
Ciekawe jaką kase ten skurkowaniec zgarnął Kołtoń to wogóle nie dość że szmal w Przeglądzie Sportowym trzepie to jeszcze tu pobiera .
A przegląd Sportowy 1,80 czasami 2 zł lub więcej kosztuje tymczasem np.Wyborcza 1,50,Dziennik 1,50 inne brukowce po 1 zł a pan redaktor naczelny zgarnia pieniążki za gazete codzienną.
Oby dwaj są siebie warci -dwa pedały.

ulżyło ci??
daruj sobie takie komantarze, bo dobrze o tobie nie świadczą
(wszystki zwroty specjalnie z małej litery)

Eee tam ja sie nie zgadzam.. Ja jak go tylko zobaczyłam i posłuchałam to odrazu mi sie spodobał:) Lubię go słuchać i w ogóle:) Mówcie sobie co chcecie/ On jest faaajnnnyy :D

millcia

Bożo wporzo chyba kiedyś mówił w wywiadzie dla ''Tiny'', że takiego masażu fleta jak Mati to nikt nie robi :D.

Pawuloniasty

do slodzeniaprzez Norka Romkowi ze zlotoryi to mati szydzi z kazdej wypowiedzi kołtka...wyzszosc zelu nad zagbuinymi oczyma romana wichury

priap

NAJLEPSZY KOMENTATOR!!!!!!NIE PODOBA SIĘ?????????TO DALEJ LIŻCIE DUPE MRUGALE SZARANOWICZOWI!!!!!!