Matthew FoxI

Matthew Chandler Fox

7,9
7 073 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Matthew Fox

Ludzie, czy czasami trochę nie przesadzacie? Koleś ma zbiorczą notę ponad 8?;) Rozumiem dziewczyny, że dajecie mu ją za urodę. Ale przecież powinno się tutaj oceniać jego zdolności aktorskie? A te są dosyć mierne. Widziałem go w Lostach (wytrzymałem 3 sezony, potem dałem sobie spokój). I uważam, że koleś jest strasznie drewniany. Gra właściwie jedną miną. Podobna sytuacja była z aktorem z Prison Break (główny bohater), koleżka też grał jedną miną (zamyśloną, wzrok zawieszony gdzieś w oddali). Jak dla mnie Matthew Fox jest niezłą miernotą.
No, ale trzeba przyznać, że do Mass Effect jest dobrze dobrany. Całkiem podobny, a że postać w grze (grałem, wiem o czym piszę;) jest dosyć sztywna, to i Matthew ją doskonale odegra.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
Tytusinski

Racja slaby Aktor ogladalem lostow denerwowal mnie wiecznei taki bonzo on zawsze ma racje inni nie

Tytusinski

Ja to bym się z tą jego urodą nie rozpedzała.. Jest przystojny, oczywiście, ale nic wybitnego. Przystojniejszych mężczyzn mijam na ulicy. I zgadzam się, totalne drewno, aktor jednej miny w Lost. Aktualnie robię rewatch i widzę, że się nic nie zmieniło mimo upływu lat, Jack jest postacią, której nie potrafię lubić. Naturalnie, to wyłącznie moja subiektywna opinia.