Matthew FoxI

Matthew Chandler Fox

7,9
6 829 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Matthew Fox

Ej kurde szkoda, że nie zagrał jeszcze żadnej ambitnej roli...a przynajmniej ambitniejszej...Zgrywanie bohatera w serialu emitowanym na całym świecie, w dodatku w momencie kiedy jest się tak cholernie przystojnym, to chyba nie żadna sztuka...No...chodzi mi porostu o to że chłop ma zadatki na porządnego aktora, a nie komercyjnego lalusia z serialu, uwielbianego przez tłum napalonych, różowych laseczek.Ja mam nadzieję, że ten facet ma jakieś większe ambicje i będę miała okazję go zobaczyć kiedyś na duuuużym ekranie.

kropekk

To lepiej obejrzyj We Are Marshall. A wielki ekran nie swiadczy o ambicji a machinie komercyjnej i budzecie. Wiec obejrzyj film, ktory wymienilem i zobacz, ze Matthew potrafi swietnie i emocjonalnie grac. Dla mnie wzorem ambitnego aktora jest Ryan Gosling, ktory w filmach nieglosnych i nierozreklamowanych pokazuje swoj talent aktorski.

użytkownik usunięty
kropekk

podpisuje się, Matthew marnuje talent, facet ma zadatki na dobrej klasy gwiazdę - czekam na "Vanatage point" z jego udziałem, zapowiada się dobre kino:)