Matthew Macfadyen

David Matthew Macfadyen

8,1
17 094 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Matthew Macfadyen

I tak to słowo nie wyraża sałej jego postaci... Pan Darcy grany przez niego dogłębnie mnie wzruszył... Te oczy... Miodzio... Szkoda tylko, że tak mało jest takich mężczyzn...

klanies

Szkoda że nie ma takich mężczyzn zbyt wielu... ohh, ja sie zkochałam w jego uśmiechu! w tej jednej scenie kiedy Elażbieta poznaje Georginę uśmiechnął się :D. Dla tego jednego uśmiechu warto ten film oglądać codziennie.

kimi

rada: zobaczcie jakies inne jego filmy. ok? i nie pierniczcie.

psychopatka

popieram :)

Co udało Ci się zobaczyć? Jestem po Spooksach, In My Father`s Den i Reckoning. Napisz, jak Ci się podobało IMFD (jeśli widziałaś), bo ja jestem pod stałym wrażeniem roli MM w tym filmie.

pozdr.
m.

emkaf

widziałam pare odcinków Spooks , DiU i Wichrowe Wzgórza. Świetny gość bez gadania!!!! Wyglądał w każdym fimie inaczej ale przekonał mnie do siebie swoją grą. O wyglądzie nie wspomnę , sama czysta przyjemność oglądać Matta , dzień jest potem przyjemniejszy....

ania1956

On był ładny i fajny w DiU. Ale w rzeczywistości... nie jest taki piękny...

klanies

Matthew jest wspaniały zgadzam sie z wami całkowicie!!! MAło jest juz takich mężczyzn:(. Jego gra aktorska urzekła mnie do głębi (najlepszy Mr Darcy, rola Paula w IMFD-niesamowita) nie mówiąc już o wygladzie.. jego zamyslone OCZY ciepły UŚMIECH i subtelny GŁOS ahh to jest to;)