Który przyjaciel wam się najbardziej podoba?? Chłopakom oczywiście "przyjaciółka" :-D Mi w 100% Chandler przystojny uroczy zabawny inteligentny (chociaż w serialu jest niby to fajtłapą) Jeśli mogę się wypowiedzieć o dziewczynach to Rachel jest oczywiście bardzo ładna ale chyba troche za słodka więc wybieram Monicę :-D
do Chandlera musiałam się przekonać, ale chyba nie umiałabym wybrać jednego z panów ;)
natomiast zawsze lubiłam Rachel i myślę, że bez niej ten serial nie byłby taki fajny;
Monika mnie drażniła na początku, ale potem też się do niej przekonałam;
natomiast zawsze drażniła mnie Phoebe, nie bardzo ją znosiłam ;)
Chandler bez dwóch zdań, chłopak i kumpel marzenie :D a najładniejsza z dziewczyn to moim zdaniem Monica :)
nigdy sie nie moglam zdecydowac xd z facetów to chyba chandler jednak :D a z dziewczyn to rachel najbardziej lubie :D ale i tak wszyscy sa przezabawni !
Całą ekipę bardzo lubię, ale jeżeli miałabym oceniać wygląd to uważam, że najprzystojniejszy był Joey:)
Jak dla mnie facet to CHANDLER - taki trochę facet ideał, przystojny - może nie 10/10 ale ma to coś w sobie, jego spojrzenie, mimika twarzy, śmiech, ruchy ciała - genialna postać -
Joey uwielbiam i nie wiedziałam dlaczego ale po przeczytaniu Waszych postów to chyba urzekła mnie jego sposób rozumienia przyjaźni! To takie nie realne w naszym świecie :)
Ross dla mnie był jakiś dziwny niby "Doktor" ;) aaaa czasami był dla mnie po prostu chyba za "ciężki" ;)
Jeżeli chodzi o babki to zdecydowanie RACHEL - zawsze podobały mi się jej włosy - PETARDA - Świetnie się rozwijała przez te 10 sezonów - od nie paradnej babki uciekającej z przed ołtarza w białej sukni do Kobiety na dobrym stanowisku, robiącą co KOCHA! Dużo ją to kosztowało! KOCHAM JĄ
Następnie Monica!!! Ta jej mania sprzątania! BEZCENNA!! ;))
No i Phobe :) - wariatka - ale też ją bardzo lubię :)
Moim marzeniem jest żeby mieć taką paczkę :)
gdyby można było lajkować odpowiedzi xD :D
A co do pytania to Chandler i Joey, Ross jest dziwny w zasadzie a z dziewczyn ciężko powiedzieć. Ale w serialu wszyscy są fajnie na swój sposób.
Oczywiście że Chandler ! Na początku Joey bardzo mi się podobał, jest taki śmieszny a jego teksty mnie powalają! Ale Chandler jest najprzystojniejszy z tej trójki. Ross wydaje mi się taki ciotowaty, tak to nazwę :) Monica za to mnie drażni ale czasami też jest fajna :) Phoebe mnie rozśmiesza równie jak Joey chociaż on wymiata ;) Rachel najfajniejsza z dziewczyn i bez niej nie byłoby tego serialu :)
Ja uwielbiałam Joey'a i Chandler'a, jak dla mnie obaj na pierwszym miejscu i razem grali świetny duet :) Za to za Ross'em niezbyt przepadałam, czasem mnie drażnił.
Z dziewczyn lubiłam wszystkie, ale u Phoebe lubiłam najbardziej jej dziwne zachowania i piosenki ;)