Kolejna Hollywoodzka aktorka ze śliczną buzią, a średnimi umiejętnościami.
Wiem jedno- w żadnym wypadku nikt nie powinien porównywać jej do Angeliny Jolie. Umiejętności aktorskie tych dwóch pań to zupełnie inny poziom. ;]
już Cię uwielbiam, trafiłaś w sedno:) one nie mają nic wspólnego;) ja ją widziałam w jednej produkcji i to mi wystarczyło, żeby chcieć jej już nigdy nie oglądać:):):) ale buzię ma śliczną:):):)
on żyje i działa na tabuny kobiet;p
Krzyżak, ja nic nie chce mówić, ale wszędzie prawie Twoje posty są usunięte, więc chyba niebawem Cię zablokują...
To bądź. A ja będę niewolnikiem Megan i będzie mogła ze mną robić wszelkie świństwa i ekscesy cielesne...
oooojjj nooo, on też jest sexowny:D nie ma co, ale np. moim zdaniem nie wszyscy z wiekiem wciąż mają to coś, bo np. wydaje mi się że Brad Pitt był bardziej sexy, gdy był młodszy, a teraz to już nie to samo, albo T. Cruz:D
Tylko Edłord "pięknieje" wraz z wiekiem. Podejrzewam, że Foxówna po czterdziestce będzie wyglądać o wiele gorzej niż taka Jolie;)
Jolie już wygląda fatalnie. Po prostu nie wiem co jet seksownego w tym szkielecie.
A Lisiczka póki co wygląda zdrowo i apetycznie i kariera przed nią. A jak się będzie starzec to tylko jak wino- przykład to kim Basinger i Sharon Stone które dalej wzbudzają pożądanie.
Basinger i Stone za młodu miały nieskazitelną cerę. Foxówna już teraz ma z nią problem. Jak będzie się starzeć to będzie tracić na uroku, niestety. I żadne botoxy jej nie pomogą.
Wiesz Aśku ja się nie orientuję w tych botoxach czy jak to tam...ale wy obrażacie tą aktorkę tylko dlatego że ma urodę.Przecież to chora zawiść!
Co wam przeszkadza też się tak wystylizować?
Tak, zazdroszczę jej blizn potrądzikowych. Przecież nawet mikrodermabrazja jej nie pomoże:/
Na głównym widać. Przykryte są przez podkład kryjący, ale niestety są. http://lesploty.pl/wp-content/uploads/2010/06/Megan-Fox.jpg powiedz, że nie widzisz tych dziur na policzkach to cię wyśmieję. http://www.bittenandbound.com/wp-content/uploads/2009/06/megan-fox-thumbs.jpg
kciuk też ma okrutny swoją drogą...
Phi parę małych szramek. Sam takie mam... bez sensu. Tego nawet nie widać.
Weż już daj jej spokój. Zrób się jak ona i będzie gitara.
To nie jest kilka szramek:D Jeśli to widać po założeniu taaaakiej ilości makijażu to wole nie wiedzieć ile jest tego bez tapetki;) Skoro tak kochasz Foxówne to kup sobie gumowe cycki i sam się zrób na Megan.
asia nie jest ładna ona jest tłem. NIe wyróżnia się w tłumie. Jakiegoś amatora znajdzie , bo na to chętni się znajdą ale szału nie ma.
wygląda nie ładnie bo jest za chuda, ale buzię ma ładną i nie ma tony make-upu na buzi:) ale temat się posunął:P
Megan jest śliczna i może każdego faceta praktycznie zdominować. A ten którego nie zdominuje to raczej gej.
kochany, ale chociaż przyznaj, że aktorka z niej nijaka:D bo dominacja to żaden argument:P uważam, że to koszmar, bo faceci - przynajmniej Ci z którymi byłam nie lubili mojej dominacji, jakbyś o tym nie myślał, wy myślicie, że tego chcecie:P
Ja myślę w obecności kogoś takiego jak Megan tylko o prokreacji. I to chyba zrozumiałe, nie?
Co do jej talentu aktorskiego się nie wypowiadam-wg mnie pokaże się jeszcze w ambitnej roli,choć zgodzę się że jest plastikowym tworem rodem jakby z MTV. Ta rola TF jej na pewno nie pomoże,ale ona ma dopiero 24 lata.
wiesz, ja od lat się interesuję aktorstwem i owszem, może się podciągnąć, ale dobrą aktorką nie będzie, ale oczywiście możesz się nią zachwycać, bo kształty ma zaje***
no wiem, ale z pustego to nawet... trzeba mieć coś co można rozwinąć, a ona nawet tego nie ma:( dużo młodych gwiazd bo jakimś kasowym filmie się wybija i łapią rolę za rolą, a jak to ktoś powiedizął produkcje w których gra są miażdżone przez krytykę i niestety nie ma za dużo ofert:(
Za wcześnie ją spisujesz na straty. Podam Ci przykład: George Clooney.
Karierę dopiero zaczął po 30ce rolą w tasiemcowym i fatalnym ER które z niezrozumiałych względów doczekało się kilku sezonów. Jego też skazywano na pożarcie.
owszem, bo został włożony do jednej szufladki, jako aktor ER, ale on dobrze odgrywał swoją rolę, wiem bo oglądałam... i to jest ta różnica - mówiłam że interesuje mnie gra aktorska i znam się trochę na tym co mówię
Jak dla mnie o ironio Clooney właśnie grac nie potrafi;D Ten koleś to drewno i chyba tylko znajomość z Tarantino i Rodriguezem mu pomogła. Ma talent do reżyserki bo cholernie podobało mi sie jego "Good morning and good night" ale jako aktor facet jest do bani.
i Twoją logiką powinnam Cię położyć na łopatki hasłem "jesteś zazdrosny" :P ale tego nie zrobię, nie jest aktorem oscarowym ale do komedii romantycznych jest dobry:)
Ta cała dyskusja jest po prostu świetna. xD
1. Megan Fox jest ładna. Podoba się zarówno mnie, jak i wielu mężczyznom. Ale nie jest tak, że będzie się podobać każdemu. Każdy ma inny gust i każdemu będzie się podobać inna gwiazda. Innym podoba się np. Jessica Simpson, a wg. mnie to ona wygląda jak transwestyta. Jest brzydka i tyle. No ale- ktoś może mieć inaczej, ktoś może twierdzić, że taka Jessica to ideał piękna, a Megan to pasztet, bo po prostu ma inny gust. Także nie oceniaj innych swoją miarą- jeśli komuś nie podoba się uroda Megan Fox, to nie znaczy, że albo jest gejem, albo jej zazdrości.
2. Megan Fox nie ma talentu i to widać w każdej jej roli. Ale jak mówią- 90% sukcesu to ciężka praca, więc jeśli będzie nad sobą pracować, to być może kiedyś będzie dobrą aktorką. Póki co raczej się na to nie zanosi.
3. To, że Megan jest atrakcyjna i faceci o niej fantazjują, nie znaczy, że od razu musi być super zdolna. Prawda jest taka, że lecą na nią nie ze względu na talent, ale na urodę. :) I dzięki temu właśnie zrobiła karierę. Z Angeliną Jolie było inaczej- ona, nie dość, że jest piękna (moim skromnym zdaniem piękniejsza od Fox, ale to mój gust) to jeszcze zdolna. Ktoś, kto potrafi przyznać, że Megan nie ma talentu, nie jest zazdrosnym frustratem, tylko po prostu osobą, która ma jakieś pojęcie o kinie.