Kolejna Hollywoodzka aktorka ze śliczną buzią, a średnimi umiejętnościami.
Wiem jedno- w żadnym wypadku nikt nie powinien porównywać jej do Angeliny Jolie. Umiejętności aktorskie tych dwóch pań to zupełnie inny poziom. ;]
Wole polegać na opinii Milesa i reszcie męskiej populacji niż jednej jednostce;)
Ok, biorąc pod uwagę Twoje kryteria oceniania to jest Twój ideał piękna http://www.hahahaimontheinternet.com/wp-content/uploads/2009/02/donatella-versac e.jpg
Zaiste gust masz wyborowy.
Czytam równie uważnie jak ty. Tyle, że ja przebiegam wzrokiem po Twych wypocinach a ty się skupiasz i sylabujesz. Niestety tak tekstu nie zrozumiesz.
Nie ma sensu wchodzić w dyskusję z facetem, którego kręcą plastiki i emo girls. Są gusta i guściki. Skoro jesteś taką indywidualnością to sobie bądź. Wszyscy wiemy co przez Ciebie przemawia;) Brak kobiety i obraza na je wszystkie.
żadne emo girls. każdy facet kocha plastiki. KAżdy facet chętnie by taką pukał, jednak najczęściej taka kobieta nie nadaje się na matkę moich ewentualnych dzieci
Co ty gadasz? Najpierw powiedz sobie głośno, co chcesz napisać, a później to pisz...
I co, słyszysz się?
Oj nie każdy. Plastiki kojarzą mi się z drag queens i założę się, że nie tylko mnie ale również dość sporej męskiej populacji. Widzisz... z tymi dziewczynami jest tak. Uprawiasz seks z boginią a budzisz się obok pasztetu. Ja się cieszę, że mam dziecięcą buzię, bo przynajmniej za 10 lat nadal będę wyglądać młodo. A plastiki za 10 lat przez nadmiar solarium będą miały liczne przebarwienia skórne, których się nie pozbędą nawet po 10 zabiegach mikrodermabrazji czy neodermie.
no ale co mam powiedzieć że asiek ma taką pospolitą urodę . w jej twarzy wogóle nie ma seksu. W jej twarzy widać tylko młodość .To samo w sobie jest nawet atrakcyjne, ale mówię w tłumie by szału nie było
Ja nie neguje tego co piszesz (przynajmniej zacząłeś kulturalnie), piszę tylko, że to twoja opinia. A Asia jest ładniutka, a jakbyś widział....a zresztą nie powiem, bo mnie Asiek zabije;p
widzę avatar i to mi wystarczy . Ja mówię przeciętność naprawdę ładna zawyczaj jest co 100polka. Asia na pewno tą co 1 nie jest. A po 2 wiem jak kobiety oceniają inne kobiety i od razu powiem że wiele się mylicie.
Dobra Ircia, wracam na Dexa;-) Denerwuje mnie ta czarna pindzia co se chatkę podpaliła byleby być blisko niego:/