Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Kolejna Hollywoodzka aktorka ze śliczną buzią, a średnimi umiejętnościami.
Wiem jedno- w żadnym wypadku nikt nie powinien porównywać jej do Angeliny Jolie. Umiejętności aktorskie tych dwóch pań to zupełnie inny poziom. ;]

użytkownik usunięty

a wy tyle czasu zapewne dajecie radę z wywalaniem z IRCa:P

Widzę że słowa krzyżaka Was ubodły bo każda już fote wstawia aby udowodnić że smoczycą nie jest;P

MilesQuaritch

nie, ja to robię dla Asi:) niech jej raźniej będzie;P

MilesQuaritch

hahahaha:) dobre quaritch.

ahmojamilosc

och Megan cały płonę....

MilesQuaritch

Miles i mów co z tym serialem:P bo i ja płonę ale zniecierpliwości;P

ahmojamilosc

fajny jest tylko widzisz na tym kombajnie go nie bejrze kurrrna monia jak lapek wróci to wtedy heja plus supernatural bo asioczkowi obiecałem;p

MilesQuaritch

Ku...a ale masz długie włosY!

:D

MilesQuaritch

no co Ty teraz mam do pasa;):D

ahmojamilosc

jesteś łądniejsza od asiek

krzyzak87

nieee, ona jest śliczniusia;)

ahmojamilosc

jak już wcześniej pisałem blondi są ładniejsze. Są tylko nieliczne przypadki jak Megan kiedy jest inaczej

krzyzak87

Każdy ma swój gust.Ale nie gadaj że asia jest brzydka bo ehem...zapewniam że nie jest;p

MilesQuaritch

ja mówię że jest szarą myszą . Szału nie ma . Ale zjebanego ryja też nie ma

krzyzak87

ja znów wolę takie egzotyczne piękności z ciemnymi długimi włosami:D znów te gusta lasek i kolesi::P

ahmojamilosc

co znaczy słowo "egzotyczne"

krzyzak87

hmm... takie niepowtarzalne, takie ... hmmm.. Hawaje, Azja:)

ahmojamilosc

nie podobają mi się azjatki, ani murzynki pod tym względem jestem mało postępowy(żeby nie powiedzieć zacofany albo ograniczony)

krzyzak87

a mnie właśnie pociągają, ooo uwielbiam urodę Olivi Wilde jest taka, że mogłaby być moja;D

ahmojamilosc

ta z hausa też fajna dupa :)

krzyzak87

Krzyżak ona jest zajebbbbbista:D i kiedyś grała bląd zajebistą lesbijkę w serialu jednym to ja się na nią bardziej śliniłam niż na kolesi... MEGGGGA

ahmojamilosc

zobacz tego linka, te blond foty to ona jako lesbijka http://www.google.com/images?client=ubuntu&channel=fs&q=olivia+wilde+OC&oe=utf-8 &um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=7NbiTKjHJcP54Aan3sGxBA&sa=X&oi=image_result_group& ct=title&resnum=1&ved=0CCkQsAQwAA&biw=1280&bih=596

ahmojamilosc

Znam tą aktorkę - widziałem ją w "Alpha Dog" i w bodajże filmie"Deat and life of Bobby Z". Może być ale szału nie. A w tym ostatnim była nawet brunetką i mnie osobiście nie podrajcowała.

MilesQuaritch

nie znasz się;P ahha żarcik:P

ahmojamilosc

jesteś less :P

krzyzak87

Nie jestem, ale fajnie jest się pocałować z laską:)

ahmojamilosc

tej z hausa bardziej pasują ciemne włosy . nie wiem ja w 2 stronę boję się nawet myśleć

krzyzak87

hahah w sensie koleś-koleś:D?? a mówiłeś że wolisz blondynki:P ;) mi się ona tam podoba we wszytkich kolorach:D i ma laska temperament:D

ahmojamilosc

nie wiem jak ci to wytłumaczyć. Czasami mam takie odczucie, że jeden kolor pasuje bardziej kobiecie a inny mniej. A wolę blondynki bo statystycznie one bardziej mi sie podobają

krzyzak87

aaa:) ja zamiłowania do koloru włosów nie mam, bardziej chodzi o to COŚ:) no wiesz typowo kobiece podejście;P

ahmojamilosc

aha . to nie rozumiem

krzyzak87

nie jest taki zły, jak nie wyzywa i nie obraża na lewo i prawo:) no wiesz musi poczuć motyle wbrzuchu:P:)

ahmojamilosc

? motyle ?

krzyzak87

no wiesz to takie uczucie jak kiedy jeżdzi się szybką windą:p zapytaj się Twojej dziewczyny o znaczenie "coś" :D napewno zrozumie;P

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

Są gusta i guściki a z melepetą się nie zadawaj, bo jego nikt nie lubi:P

mnie tu kochają wieśniaro

krzyzak87

proszę nie wyzywaj jej... Asia jest fajna;)

ahmojamilosc

przychodzi i zawiści megan urody. To ja też mówię kilka słów o tym jak wygląda.

ahmojamilosc

O kur...a rządzisz dziewczyno:D

MilesQuaritch

hahha wszytskiego trzeba w zyciu sprobować:P

MilesQuaritch

za ten tekst od razu brałbym ją do łóżka wraz z jej koleżanką :P

krzyzak87

no problem w tym, że mój chłopak mnie temperuje:) i już nie ma tak fajnie;) kobiety to teraz sfera marzeń:P

ahmojamilosc

zawsze ktoś kogoś temperuje. Ja kiedyś nawet zostałem sprawdzony co piszę na FW

krzyzak87

uuuu:D hahah no mi zabronił sobie robić więcej tatuaży i kolczyków:P to dopiero wielkie poświęcenie;P

ahmojamilosc

i dobrze że ci zabronił tych tatuaży . Potem byś dzieciom opowiadała po co ci ta dziara

krzyzak87

Mam już 2;P Tatuaż jest lepszy niż pamiętnik, kazdy przypomina o czymś waznym;) moja mają przesłanie;) i do końca zycia bede pamietac kazdy szczegol tego dnia hdy mialam robiony tatuaz;)

ahmojamilosc

a możesz się na ten temat wynaturzyć na forum ? co Ci niby przypomina jakiś tatuaż ?

krzyzak87

Przeżyłam piękną miłość jak z filmów, idealną, ale niestety życie jest podłe i trzeba było się rozejść i żeby nigdy nie zapomnieć o tym co mi się przytrafiło wytatułowałam sobie motyla - symbol pięknych i ulotnych chwil. Minęły już lata a za każdym razem gdy na niego spojrzę wszystko odżywa, wszystko... inny symbolizuje rok moich wazdych decyzji zyciowych, jeden z najważniejszych... i w tym roku zrobiłam okropną rzecz, a on mi przypomina o tym co zrobiłam, przez co nie mogę zapomnieć i chce być lepsza:)

ahmojamilosc

wiem ze moze dla Ciebie to glupie ale dla mnie to jak pamietnik na ciele...