Kolejna Hollywoodzka aktorka ze śliczną buzią, a średnimi umiejętnościami.
Wiem jedno- w żadnym wypadku nikt nie powinien porównywać jej do Angeliny Jolie. Umiejętności aktorskie tych dwóch pań to zupełnie inny poziom. ;]
fajny jest tylko widzisz na tym kombajnie go nie bejrze kurrrna monia jak lapek wróci to wtedy heja plus supernatural bo asioczkowi obiecałem;p
jak już wcześniej pisałem blondi są ładniejsze. Są tylko nieliczne przypadki jak Megan kiedy jest inaczej
ja znów wolę takie egzotyczne piękności z ciemnymi długimi włosami:D znów te gusta lasek i kolesi::P
nie podobają mi się azjatki, ani murzynki pod tym względem jestem mało postępowy(żeby nie powiedzieć zacofany albo ograniczony)
Krzyżak ona jest zajebbbbbista:D i kiedyś grała bląd zajebistą lesbijkę w serialu jednym to ja się na nią bardziej śliniłam niż na kolesi... MEGGGGA
zobacz tego linka, te blond foty to ona jako lesbijka http://www.google.com/images?client=ubuntu&channel=fs&q=olivia+wilde+OC&oe=utf-8 &um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=7NbiTKjHJcP54Aan3sGxBA&sa=X&oi=image_result_group& ct=title&resnum=1&ved=0CCkQsAQwAA&biw=1280&bih=596
Znam tą aktorkę - widziałem ją w "Alpha Dog" i w bodajże filmie"Deat and life of Bobby Z". Może być ale szału nie. A w tym ostatnim była nawet brunetką i mnie osobiście nie podrajcowała.
hahah w sensie koleś-koleś:D?? a mówiłeś że wolisz blondynki:P ;) mi się ona tam podoba we wszytkich kolorach:D i ma laska temperament:D
nie wiem jak ci to wytłumaczyć. Czasami mam takie odczucie, że jeden kolor pasuje bardziej kobiecie a inny mniej. A wolę blondynki bo statystycznie one bardziej mi sie podobają
aaa:) ja zamiłowania do koloru włosów nie mam, bardziej chodzi o to COŚ:) no wiesz typowo kobiece podejście;P
nie jest taki zły, jak nie wyzywa i nie obraża na lewo i prawo:) no wiesz musi poczuć motyle wbrzuchu:P:)
no wiesz to takie uczucie jak kiedy jeżdzi się szybką windą:p zapytaj się Twojej dziewczyny o znaczenie "coś" :D napewno zrozumie;P
no problem w tym, że mój chłopak mnie temperuje:) i już nie ma tak fajnie;) kobiety to teraz sfera marzeń:P
uuuu:D hahah no mi zabronił sobie robić więcej tatuaży i kolczyków:P to dopiero wielkie poświęcenie;P
Mam już 2;P Tatuaż jest lepszy niż pamiętnik, kazdy przypomina o czymś waznym;) moja mają przesłanie;) i do końca zycia bede pamietac kazdy szczegol tego dnia hdy mialam robiony tatuaz;)
Przeżyłam piękną miłość jak z filmów, idealną, ale niestety życie jest podłe i trzeba było się rozejść i żeby nigdy nie zapomnieć o tym co mi się przytrafiło wytatułowałam sobie motyla - symbol pięknych i ulotnych chwil. Minęły już lata a za każdym razem gdy na niego spojrzę wszystko odżywa, wszystko... inny symbolizuje rok moich wazdych decyzji zyciowych, jeden z najważniejszych... i w tym roku zrobiłam okropną rzecz, a on mi przypomina o tym co zrobiłam, przez co nie mogę zapomnieć i chce być lepsza:)