Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 886 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Głosujcie na Megan Fox w magazynie AskMen. Jest jak narazie na drugim miejcu.W top 99 w 2009 roku!!! Jesli jestescie fanami Megan Fox.Ubustwiacie jej urodę to głosujcie na stronie: http://www.askmen.com/specials/2009_top_99/megan-fox-2.html

Z góru DZIEKI!!!

MilesQuaritch

Wole określenie "świadcząca usługi seksualne" :)
Raczej ta dziewczyna z którą byłem bała się swojego "pierwszego razu".
Tłumaczyła mi "słyszałam że za pierwszym razem to boli".
I zaczęło się tłumaczenie.........;/..........które zakończyło się zerwaniem stosunków ;(

klaczek20

tam sie przejmujesz jedna cnotka;) rwij wszystko dookoła co jest w miarę wizualne!!! I na nic nie patrz!!!

MilesQuaritch

Tyle że ta "cnotka" z charakteru była prawie ideałem dla mnie,urodę bym określił tak 7/10 , już coś z nią wiązałem ale..............wyszło jak wyszło,ktoś inny "zdejmie jej simlocka".
Widzę że wyznajesz zasadę "potówr,nie potwór byle miał otwór".

klaczek20

czytaj uwaznie , napisałem "co jest w miarę wizualne".

klaczek20

przyszedł pan grzeczny-dmuchany Luis Fernando:)

MilesQuaritch

EE ,tylko nie dmuchany :)

klaczek20

hihihi

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
IsabeIka

hihihi

IsabeIka

patrz co narobiłeś trollu! Asia konto usunęła!:(

MilesQuaritch

przez ciebie Adek, przez ciebie :/

keshia21

Zaraz przeze mnie. To Izunia wypierdek się jej uczepił, jak tu menda wejdzie to go zjadę jak burą szmatę.
Na maila jej napisałem, może chociaż na ircu się odezwie:(

użytkownik usunięty
FREJO

Nie wiem czy śmiać się czy płakać gdy się to wszystko tutaj czyta.

klaczek20 - czytając Ciebie na początku uznałam, że chyba jesteś jeden jedyny normalny zabierający głos w tym temacie, ale po tym jak piszesz z kim to przeżyłeś swój "pierwszy raz" i gdy jesteś świadom,że czytają to te niedoświadczone prawiczki, to już nie wiem co myśleć :)

Myśl co chcesz :),ta "wpadka" z "panią od usług" była raczej "nie planowana" :P

użytkownik usunięty
klaczek20

Pewnie jesteś z tego dumny.

patrz niżej :)

klaczek20

p.s-jedno pytanie-uwierzyłaś choć trochę w moje wypowiedzi ? :)

użytkownik usunięty
klaczek20

Nie wiem czy uwierzyłam.
1. Albo to jest prawda i teraz jest ci "łyso" i próbujesz obrócić to w żart
2. Albo to faktycznie żart by zwrócić uwagę tych nieszczęśliwych chłopczyków ( którzy tylko potrafią się przechwalać na forum jacy to są maczo-chyba wiadomo o kim mówię)

Ja się niczym nie chwalę moja piekna Kingo, staram się tylko dowieść że klaczus udake porządnego chłopczyka, a w rzeczywistości brakuje mu babki:) Normalne jak facet jest sam. I niczym sie nie przechwalam. a klaczus się wygadał z anegdotką o prostytutce i masz racje-teraz rżnie głupa że to niby żart byl:)

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Wystarczy poczytać Twoje wypowiedzi. Nie tylko w tym temacie...

o boże i co? przez głupie żartobliwe zgrywy wyrabiasz se o kimś zdanie?

Gratuluję, skoro tak płytko i małostkowo oceniasz ludzi.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Swoimi tekstami nie udowadniasz,że jesteś normalnym chłopakiem więc nie wiem czemu dziwisz się, że uznaję Cię za trochę chamskiego niewyżytego chłopaczka.
Zgrywasz się i żartujesz ,ale w tak żałosny sposób, że trzeba Cię upomnieć :)
Nie oceniam ludzi płytko i małostkowo. Ciebie tak nie oceniłam..po prostu piszę tylko co o Tobie myślę :)

Hihihi a myśl se co chcesz, taka ma natura i nie zmienię jej raczej:)

Lubię se fazować i robić żarty hihi a ty powaznej nie udawaj, rozluznij poslady i heja mała!!!

Prawdę mówiąc to obie odpowiedzi są prawidłowe.
Przez niedługi okres czasu miałem dziewczynę która odpowiadał mi pod każdym względem zwłaszcza charakteru( i to się dla mnie liczyło najbardziej),ale wyszło jak wyszło....................dalej sobie dopisz.

Co do "nieszczęśliwych chłopczyków" to z milsem jeszcze można było w miarę normalnie pogadać choć wygląda trochę na "niewyżytego" ,ten drugi to nie będę się wypowiadał :)

użytkownik usunięty
klaczek20

Ja mam takie szczęście lub nieszczęście, że gdy śledzę jakiś temat oczywiście swoje "trzy grosze" musi wtrącić Miles.Nie przeszkadza mi to,że się udziela w podobnych tematach jak ja, ale za niektóre jego teksty usunęła bym go z tego forum:) Pisze,że ma narzeczoną więc potrafię sobie wyobrazić jak się zachowuje przy niej, bo nie sądzę,że jest grzecznym ułożonym chłopczykiem zaślepionym miłością do swojej dziewczyny.Na forum zgrywa wielkiego chama i myślę,że jest również taki w realu. Nie wiem ...może się mylę, ale nie znalazłam jeszcze jakiegoś normalnego zdania w którym nie użyłby słowa związanego z seksem lub organami kobiecymi:P

Skoro oba punkty są prawidłowe czyli mam rozumieć, że zerwałeś ze swoim ideałem dziewczyny ponieważ nie chciała się z Tobą przespać i wybrałeś się do prostytutki ???????

Alez prtysiu w swojej seksownej koszulce na ramiączkach gdzie ja napisałem że mam narzeczoną? Nie pisałem tak.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Tak...pomyłka...to ten drugi pisał

no to kur...wa czytaj uwazniej

Skoro oba punkty są prawidłowe czyli mam rozumieć, że zerwałeś ze swoim ideałem dziewczyny ponieważ nie chciała się z Tobą przespać i wybrałeś się do prostytutki ???????

Hihihihi widziz? Obnażyłem klaczka i jego nature-udaje mnicha a to zwykły iebak bez serca:D

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Jeszcze się nie wypowiedział :)

MilesQuaritch

Patrz niżej :)

Częściowo tak,z prostytutką nie miałem styczności choć i takie pomysły chodziły mi po głowie (desperacja?).
W stosunkach damsko-męskich prędzej czy później (choćby nie wiem jak dobrze było) musi dojść do "sexu".Jeśli nie ma takiej możliwości no to coś jest nie hej,ja jej nie pomaglałem ,bo mogło by wyjść że jestem z nią "dla seksu"a nie chciałbym żeby to tak wyglądało :(

użytkownik usunięty
klaczek20

>Raczej ta dziewczyna z którą byłem bała się swojego "pierwszego razu".
Tłumaczyła mi "słyszałam że za pierwszym razem to boli".
I zaczęło się tłumaczenie.........;/..........które zakończyło się zerwaniem stosunków ;(<

Nie zmienia to faktu, że zerwałeś z Nią, bo nie chciała :x

Jestem facetem,postaw się w sytuacji:jesteś z chłopakiem,lubisz go,on cb i nie idź z nim do łóżka:prędzej czy później znajdzie sobie inną która z nim pójdzie.
Facet to prosty mechanizm,wystarczy mu zapewnić kilka "rzeczy"i już będzie prawidłowo działał :)

ale tak kur...wa działa facet nie kumasz? Prędzej czy później chce aby babka mu dała du...py, jak ona nie chce to stwierdza że coś tu jest nie halo i spiertala! Taka jest brutalna prawda, zresztą byłabyś z facetem który by cię nie chciał posuwać albo kupować jakichś poiebanych kometyków?Nie!

MilesQuaritch

bo jak napisał pewien autor 'mężczyzna aby kochać potrzebuje seksu, kobieta aby uprawiać seks potrzebuje być kochaną".

MilesQuaritch

Musisz być taki bezpośredni ?:)

klaczek20

śmieszy mnie jej udawany idealizm:)

MilesQuaritch

Jeśli chodzi o mnie nie wątpię w coś takiego jak "wielka miłość"czułość,oddanie,i nawet jeśli facet jest "Romeo" ,kwiaty,kolacje przy świecach,czułe buziaki, to jeśli taka "miłość" nie skończy się w łóżku to coś jest z facetem (lub kobietą) nie hej.

klaczek20

Ja wierzę w raka, podatki, śmierć i pochód 1-majowy.

MilesQuaritch

a ja w dziadka mroza :)

klaczek20

to radziecka wersja św. mikołaja-ponoć pierwszy Mrozem był towarzysz Stalin jak rozdawał na froncie dzieciom cukierki które faktycznie były laskami trotylu.

klaczek20

zgadza się, jak on lub ona nie przejawia chęci na ciurlanie, to coś jest nie halo i trzeba bracie sp...alać!!!

Może to zabrzmi brutalnie, ale ja sam na jego miejscu tak bym postąpił. My faceci tak funkcjonujemy niestety-dla nas brak seksu to jak dla was brak kredki na oczach.

MilesQuaritch

Raczej bym nie nazwał tego czymś brutalnym ,prędzej czymś realnym.Taka już natura faceta;/

klaczek20

raczej hormonów.

MilesQuaritch

Jak zwał tak zwał :)

użytkownik usunięty
klaczek20

We wszystkim masz rację.
Myślę, że jest jeszcze druga sprawa...bo np jeśli ona się nie zgodziła dziś a za miesiąc będzie inaczej? to,że się nie zgodziła teraz nie oznacza, że zawsze już będzie mówić NIE.

słuchaj Kenga a czy ty przypadkiem sama nie udajesz porządnej i wielce moralnej?

Bo wydaje mi się że troszkę pozujesz...