Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 363 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Na tyle zasługuje jedna z najlepszych żyjących aktorek? Podczas gdy pseudo-aktorki pokroju Hilary Duff mają średnią niewiele mniejszą od niej?

katherine_3

to jakaś kpina, ale Meryl jest ponad to...

katherine_3

Myślę że te idiotyczne oceny wynikają z tego ze na filmwebie zaczęły się panoszyć nastolatki które niepotrzebnie oderwały się od blogów i robią zamieszanie w top100:/ żal.pl

katherine_3

Wiele szalonych nastolatek po prostu nigdy nie pozna się na geniuszu Meryl i może właśnie stąd ta ocena. Nie przejmujmy się tym:) Przecież wiemy,że Meryl jest najlepsza:)

użytkownik usunięty
katherine_3

Ostatnio rzeczywiście nastolatki zaczęły logować się na różne serwery filmowe i prześcigają się w ilości pozytywnych komentarzy dla Paris Hilton. Wiem coś o tym, sama jestem nastolatką (i przyznaje, nie za dorosłą - w lutym kończę dopiero 14 lat :p), ale wychowywana byłam przez ludzi, którzy kochają dobe filmy i świetnych aktorów, więc doceniłam Meryl Streep, a z czasem stała się moją ulubioną, najukochańszą aktorką, i jest nią od wielu lat. Co, przyznacie, zdarza się rzadko nastolatką. Najczęściej ich podziw dla aktorki/aktora trwa parę miesięcy.

Mi też się zdarzyło ja docenić :) A ja 14 lat kończę w sierpniu :)

katherine_3

Meryl, gratuluję Ci, znasz się na rzeczy:) Powinno być więcej takich nastolatek jak Ty.

Constantiza

Meryl to jedna z najzdloniejszych aktorek wystarczy popatrzeć ile lat gra w świetnych filach i utrzymuje się na rynku. A jesli chodzi o psełdo gwiazdy typu Hillary Duff to skzoda gadać..zobaczymy co o niej powiedza za 15 lat( o ile ktoś będzie o niej pamiętał). Meryl nie jesteś sam ja też mam 14 lat..

katherine_3

tez sie tak dziwie!!!! Meryl to genialna aktorka!! ciesze sie ze w koncu jest z nia jakis film w kinie i niedługo bedzie kolejny!! <zaciera raczki>

katherine_3

Tez mnie to irytuje.Meryl to legenda.Nie potrafie sobie odpuścić żadnego filmu z Meryl.Mimo iz mam 14 lat to nei ciągną mnie filmy z Hilary Duff.Jets irytującą "aktorką".Jakie jest wg was anjlepszy fil;m Meryl??

katherine_3

Dokładnie zgadzam się-7.86 to za mało jak na taką aktorkę jaką jest Meryl.
Te inne gwiazki nie równają się z Meryl ,a mają większą średnią.To nie jest
ok.

użytkownik usunięty
katherine_3

Jej, jak dużo tu tych czternastek. Nastoletni fani Meryl, łączcie się! :p

szkoda, ze można głosować tylko raz :P tak to Meryl była by juz na 5 miejscu conajmniej :D ale i tak dobrze, że jest jako 1. najlepsza aktorka w rankingu, a dla mnie i tak najlepsza :]