To aktorka która pod tym względem wzbudza skrajne emocje. Są osoby które twierdza że jest najpiękniejsza, inni że to najbrzydsza hollywoodzka aktorka. Co sądzicie?
Jak dla mnie nie jest to najpiękniejsza kobieta świata, ale wdzięk, gra aktorska i to jak przygotowuje się do nowych ról sprawia, że po prostu pięknieje w oczach:)
Moim zdaniem nie jest piękna ale ma w sobie coś magicznego. Najbardziej podobała mi się w filmach: Madison County, Sprawa Kramerów, w nocnej ciszy :P Jest wielu ludzi którzy twierdzą że jest okropna. Kwestia gustu :P
Oczywiście kwestia gustu, Ja również sądzę, że w niektórych filmach była przepiękna, a niektórych...cóż serio kwestia gustu. Ale jak na swój wiek wygląda naprawdę zjawiskowo.
Meryl nie jest może typową pięknością, ale posiada ogromy talent
ma klasę, wdzięk , jej uroda jest oryginalna,
Czym jest piękno i kogo uważamy za osobę ładną, seksowną... Dla mnie piękno to nie tylko opakowanie i powierzchowność, ale głównie to, co jest w środku. Oczywiście fajnie jest gdy kobieta jest ładna, mądra, inteligenta, ale nie zawsze tak jest... Czasem widzimy śliczną, zgrabną dziewczynę i wszystko jest ok do póki nie otworzy ust, bo gdy to zrobi czar pryska. Jeśli bralibyśmy pod uwagę tylko piękno zewnętrzne to z pewnością Meryl do kobiet o idealnej urodzie nie należy, ale ona ma w sobie to coś, magię, klasę, wdzięk, a poza tym jest wyśmienita aktorką. Zresztą teraz większość hollywoodzkich aktorek jest po operacjach plastycznych, Meryl operacji plastycznych robić nie musi, bo takowe robią sobie aktorki, które po za urodą nie maja nic do zaoferowania. Proste:)